Ennakkomarkkinoinnissa Helsingin Kokardi, jossa kotisi on aina lähellä

Unelmakotisi voi olla kirjaimellisesti lähempänä kuin tajusitkaan. Nimittäin tänne Itä-Pasilaan rakentuu koteja yksiöistä neliöihin, joiden sijainti on suorastaan päihittämätön. Suunnitteilla on kaikkiaan 13 kerrosta ja 62 viihtyisää asuntoa. Ympäristö yllättää vehreydellään, palvelut ovat aivan omaa luokkaansa ja julkinen liikenne kulkee jokaiseen ilmansuuntaan vuorokauden ympäri. Valitse vain matkaseurasi tai lähde omin nokin liikenteeseen – seuraava bussi, juna tai spora lähtee aikatauluun katsomatta aina juuri sopivasti.

Voi toki olla, että viihdyt uudessa kodissasi niin hyvin, ettet sijainnista huolimatta raaskisi oikein lähteä. Onneksi mukavaan, laadukkaaseen ja kestävistä materiaaleista rakennettuun kotiisi pääset aina nopeasti myös takaisin. Sillä koti on aina lähellä, kun asut Pasilan Kokardissa.

Varaa aika henkilökohtaiseen virtuaaliesittelyyn! Haluatko vierailla Kokardissa omalta kotisohvaltasi tai tulla tutustumaan Kokardiin virtuaalisesti SRV Living Roomiin kauppakeskus REDIin? Varaa oma virtuaalinen asuntoesittely joko etänä tai SRV Living Roomissa. Varaa aika alempana löytyvästä linkistä.

Previous
Next
  • Osoite
    Kellosilta 8A, Pasila, Helsinki, 00520, HELSINKI
  • TilaSuunnitteilla
  • Valmistumisaika9/2023
  • Huoneistojen määrä62
  • Kerroksia13
  • TonttiValinnainen vuokra

Jaa sivu

360-virtuaalikierrokset

Tutustu neljään upeaan Kokardin asuntoon 360-virtuaalikierroksilla. Virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
Asunto A23 (5. krs) 3h+kt+s 81,5 m2
Tilava saunallinen kolmio
Ladaaan sisältöä...
Asunto A39 (8. krs) 4h+kt 88,5 m2
Reilunkokoinen neljän huoneen asunto
Ladaaan sisältöä...
Asunto A47 (9. krs) 2h+kt 46,0 m2
Kaksio upeilla näkymillä
Ladaaan sisältöä...
Asunto A61 (12. krs) 2h+kt 53,0m2
Kaksio ylimmässä asuinkerroksessa
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A0112h+kt43 m²104 234 €260 880 €Varattu
A0221h+kt27.5 m²86 136 €215 580 €Varattu
A0322h+kt39.5 m²104 545 €261 660 €Varattu
A0421h+kt35 m²94 563 €236 670 €Varattu
A0523h+kt+s81 m²176 947 €442 870 €Alustavasti varattu
|
Varaa aika henkilökohtaiseen virtuaaliesittelyyn

Varaa aika henkilökohtaiseen virtuaaliesittelyyn

Haluatko vierailla Kokardissa omalta kotisohvaltasi tai tulla tutustumaan Kokardiin virtuaalisesti SRV Living Roomiin kauppakeskus REDIin? Varaa oma virtuaalinen asuntoesittely joko etänä tai SRV Living Roomissa.

Huippusijainti vehreyttä unohtamatta

Huippusijainti vehreyttä unohtamatta

Pasilassa on Suomen parhaimmat julkiset liikenneyhteydet, mutta harva tietää, että alueella on myös todella paljon puistoja ja harrastusmahdollisuuksia. Korttelin reunalta alkaa Käpylän liikuntapuisto, jossa on mm. parkourpuisto, velodromi, tekojääkenttä, tekonurmi ja jopa agilityrata. Mäkelänrinteen uimahalli on viiden minuutin kävelymatkan päässä, samoin Vallilan siirtolapuutarha, Kumpulan siirtolapuutarha ja Kumpulan kasvitieteellinen puutarha.

Viihtyisät yhteistilat

Viihtyisät yhteistilat

Talon 13. kerroksesta löytyvät kolme hulppeaa kattosaunaa. Niiden lisäksi on virkistäytymiseen ja vilvoitteluun käytettävissä tilava kattoterassi, jonne yhdestä talon saunasta on suora pääsy. Kahdelle saunalle on vilvoitteluun omat tilavat parvekkeet.

Kun tarvitset rauhallista etätyötilaa, ei kodista tarvitse poistua kauas. Päiväsaikaan kerhotila toimii varattavana etätyötilana, johon voit varata joko koko tilan tai toisen työpisteistä. Keittiössä voit lämmittää helposti lounaan. Iltaisin tilaa voi varata omaan käyttöön harrastus- tai virkistystilaksi tai saunaillan oleskelutilaksi. Tilasta on suora pääsy talon tilavalle kattoterassille.

Kokardin ja Junailijan asukkaille on tulossa yhteinen kuntoilutila. Viihtyisä kuntoilutila sijaitsee viereisen talon Asunto Oy Helsingin Junailijan ensimmäisessä kerroksessa. Lisäksi löydät modernin talopesulan ensimmäisestä kerroksesta.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia: talvi, kesä ja syksy. Valitsetpa minkä tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Oman maun mukaan valitut pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet antavat yhdistetylle keittiö-olohuoneelle viimeisen silauksen. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä.

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320

Lue myös nämä

Ajankohtaista