Myytävät asunnot Itä-Pasilassa

Helsingin Kokardi

Unelmakotisi voi olla kirjaimellisesti lähempänä kuin tajusitkaan. Nimittäin tänne Itä-Pasilaan rakentuu koteja yksiöistä neliöihin, joiden sijainti on suorastaan päihittämätön. Suunnitteilla on kaikkiaan 13 kerrosta ja 62 viihtyisää asuntoa. Ympäristö yllättää vehreydellään, palvelut ovat aivan omaa luokkaansa ja julkinen liikenne kulkee jokaiseen ilmansuuntaan vuorokauden ympäri. Valitse vain matkaseurasi tai lähde omin nokin liikenteeseen – seuraava bussi, juna tai spora lähtee aikatauluun katsomatta aina juuri sopivasti.

Voi toki olla, että viihdyt uudessa kodissasi niin hyvin, ettet sijainnista huolimatta raaskisi oikein lähteä. Onneksi mukavaan, laadukkaaseen ja kestävistä materiaaleista rakennettuun kotiisi pääset aina nopeasti myös takaisin. Sillä koti on aina lähellä, kun asut Pasilan Kokardissa.

Varaa aika henkilökohtaiseen virtuaaliesittelyyn! Haluatko vierailla Kokardissa omalta kotisohvaltasi tai tulla tutustumaan Kokardiin virtuaalisesti SRV Living Roomiin kauppakeskus REDIin? Varaa oma virtuaalinen asuntoesittely joko etänä tai SRV Living Roomissa. Varaa aika alempana löytyvästä linkistä.

building-icon

Osoite

Kellosilta 8A, Pasila, Helsinki, 00520, HELSINKI
building-icon

Tila

Rakenteilla
building-icon

Valmistumisaika

2/2024
building-icon

Asuntojen määrä

62
building-icon

Kerroksia

13
building-icon

Tontti

Valinnainen vuokra

Jaa sivu

360-virtualisoinnit

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
As A23 (5. krs) 3h+kt+s 81,5 m2
Ladataan sisältöä...
As A39 (8. krs) 4h+kt 88,5 m2
Ladataan sisältöä...
As A47 (9. krs) 2h+kt 46,0 m2
Ladataan sisältöä...
As A61 (12. krs) 2h+kt 53,0m2
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

A0112h+kt43 m²103 984 €260 630 €Alustavasti varattu
A0221h+kt27.5 m²86 247 €216 160 €Alustavasti varattu
A0322h+kt39.5 m²104 295 €261 410 €Alustavasti varattu
A0421h+kt35 m²94 333 €236 440 €Alustavasti varattu
A0523h+kt+s81 m²175 283 €439 330 €Vapaa

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Ota yhteyttä tai tilaa esite

Varaa aika henkilökohtaiseen virtuaaliesittelyyn

Haluatko vierailla Kokardissa omalta kotisohvaltasi tai tulla tutustumaan Kokardiin virtuaalisesti SRV Living Roomiin kauppakeskus REDIin? Varaa oma virtuaalinen asuntoesittely joko etänä tai SRV Living Roomissa.

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia: talvi, kesä ja syksy. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä.

Autopaikoitus

Autopaikat ja moottoripyöräpaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä pysäköintihallissa, jonka omistaa Asemamiehenkadun Pysäköinti Oy. Autopaikat ja moottoripyöräpaikat myydään erillisinä nimettyinä osakkeina. Tutustu esitteeseen alla olevasta linkistä ja hinnastoon ylempänä tällä sivulla.

Huippusijainti vehreyttä unohtamatta

Huippusijainti vehreyttä unohtamatta

Pasilassa on Suomen parhaimmat julkiset liikenneyhteydet, mutta harva tietää, että alueella on myös todella paljon puistoja ja harrastusmahdollisuuksia. Korttelin reunalta alkaa Käpylän liikuntapuisto, jossa on mm. parkourpuisto, velodromi, tekojääkenttä, tekonurmi ja jopa agilityrata. Mäkelänrinteen uimahalli on viiden minuutin kävelymatkan päässä, samoin Vallilan siirtolapuutarha, Kumpulan siirtolapuutarha ja Kumpulan kasvitieteellinen puutarha.

Viihtyisät yhteistilat

Viihtyisät yhteistilat

Talon 13. kerroksesta löytyvät kolme hulppeaa kattosaunaa. Niiden lisäksi on virkistäytymiseen ja vilvoitteluun käytettävissä tilava kattoterassi, jonne yhdestä talon saunasta on suora pääsy. Kahdelle saunalle on vilvoitteluun omat tilavat parvekkeet.

Kun tarvitset rauhallista etätyötilaa, ei kodista tarvitse poistua kauas. Päiväsaikaan kerhotila toimii varattavana etätyötilana, johon voit varata joko koko tilan tai toisen työpisteistä. Keittiössä voit lämmittää helposti lounaan. Iltaisin tilaa voi varata omaan käyttöön harrastus- tai virkistystilaksi tai saunaillan oleskelutilaksi. Tilasta on suora pääsy talon tilavalle kattoterassille.

Kokardin ja Junailijan asukkaille on tulossa yhteinen kuntoilutila. Viihtyisä kuntoilutila sijaitsee viereisen talon Asunto Oy Helsingin Junailijan ensimmäisessä kerroksessa. Lisäksi löydät modernin talopesulan ensimmäisestä kerroksesta.