Myytävät asunnot Pasilassa

Helsingin Kokardi

Tule tapaamaan meitä Triplan asema-aukiolle 31.5., 7.6. tai 14.6. Kerromme sinulle uudesta mahdollisesta kotitalostasi – Pasilan Kokardista. Nopeimmat pääsevät vierailemaan Kokardissa paikan päällä.

Ilmoittaudu tästä linkistä: Kokardin esittelyt.


Pääset ilmoittautumaan esittelyyn lomakkeen kautta, jossa pyydämme sinulta yhteystiedot ja tiedot valitsemastasi esittelyajasta. Voit olla myös yhteydessä asuntomyyntiimme: 0800 122 200 (maksuton), asuntomyynti@srv.fi

Haaveiletko kodista josta pääsee pyöräillen noin kolmessa minuutissa Triplaan? Päihittämättömällä sijainnilla Itä-Pasilassa on rakenteilla 13-kerroksinen Helsingin Kokardi, jossa on vielä vapaana pohjaratkaisuiltaan erinomaisia koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Pasila hurmaa asukkaansa kiehtovalla yhdistelmällä vehreyttä ja urbaania kaupunkiympäristöä. Betonikannen autottomuus on paikallinen erikoisuus kävely- ja pyöräilyreittien sijaitessa eri tasoilla katuverkon ja autoliikenteen kanssa.

Triplan läheisyydestä voit päätellä, kuinka lähellä kotiasi sijaitsee sekä valtava palvelutarjonta että Suomen parhaimmat julkiset liikenneyhteydet. Seuraava bussi, juna tai spora lähtee aikatauluun katsomatta aina juuri sopivasti. Myös lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat vain kävelymatkan päässä.

Voi toki olla, että viihdyt uudessa kodissasi niin hyvin, ettet sijainnista huolimatta raaskikaan lähteä. Laadukkaat kodit yksiöistä neliöihin ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja tyylikkäitä. Suurimmassa osassa kodeista on tilava parveke. Arjessa pääset nauttimaan taloyhtiön käytännöllisistä yhteistiloista: hulppeasta saunasta kattoterasseineen sekä etätyö- ja kuntoilutilasta. Tutustu koteihin ja valitse omasi!

Kokardissa on nyt voimassa useita SRV Kodinostajan etuja kun teet kaupat ennen 30.8.2023!

1. Kuluton kaupan peruutus
Kuluton kaupan peruutus tuo mielenrauhaa silloin, jos kahden asunnon loukkuun jääminen kummittelee kodinostajan ajatuksissa. Meidän kanssa kun voi peruuttaa kaupan ilman minkäänlaisia kuluja, jos käy niin huonosti, ettei vanha asunto ei menekään kaupaksi ennen uuden valmistumista. Emme siis peri asuntokauppalain mukaisia peruutuskuluja, mikäli kauppa perutaan ennen kuin asunnon hallinta on kauppakirjan mukaisesti luovutettavissa. Kaikki maksetut kauppahintaerät palautetaan sovitusti.

2. Pienempi etukäteismaksu
Pienempi etukäteismaksu madaltaa kynnystä asunnonostajan ja asunnonostajan unelman välillä, sillä se auttaa pääsemään asuntoon kiinni normaalia pienemmällä etukäteismaksulla. Meillä maksat Helsingin Kokardin kaupanteon yhteydessä vain 30 % myyntihinnasta ja loput 70 %, kun asunto valmistuu. Valmistumisen yhteydessä voit myös halutessasi maksaa yhtiölainan kokonaan tai osittain sekä lunastaa tonttiosuuden.

3. Ilmainen väliaikaisasunto ja -varastointi
Yksi yleisimmistä kodinostajan huolista on, että missä asun ja mihin laitan kaikki tavarani sillä aikaa, kun vanha asunto on myyty ja odotan uuden kodin valmistumista. Väliaikaisasunto poistaa tämän huolen. Se tarkoittaa, että meiltä voit saada väliaikaisasunnon sekä kalusteiden varastoinnin ilmaiseksi, muuttoa edeltävälle ajalle uuden asunnon läheisyydestä. Käytännössä väliaikaisasunto ja väliaikaisvarastointi etu tarkoittaa, että uuden asunnon ostaja tekee sopimuksen väliaikaisesta asunnosta tulevan kodin läheisyydestä ja SRV maksaa väliaikaisasunnon vuokran, enintään 2500€/kk. Myös kalusteiden varastointisopimuksen tekee asunnon ostaja ja SRV sitoutuu maksamaan varastointikulut, enintään 300€/kk.

4. Ilmaiset hoitovastikkeet
Ilmaiset hoitovastikkeet tekee kodin ostamisesta helpompaa, varsinkin lompakolle. Se tarkoittaa, että SRV maksaa hoitovastikkeesi Helsingin Kokardissa12 kk:n ajan asunnon valmistumisesta lähtien. Näin hoitovastikkeista säästyvät rahat voi käyttää uusien huonekalujen hankkimiseen tai vaikka itsensä hemmotteluun. Ilmaiset hoitovastikkeet eivät tietenkään poista muita taloyhtiölle suoritettavia maksuja, kuten pääomavastiketta, tontin vuokravastiketta, vesimaksua jne.

building-icon

Osoite

Kellosilta 8A, Pasila, Helsinki, 00520, HELSINKI
building-icon

Tila

Rakenteilla
building-icon

Valmistumisaika

2/2024
building-icon

Asuntojen määrä

62
building-icon

Kerroksia

13
building-icon

Tontti

Valinnainen vuokra
building-icon

Energialuokka

B2018

Jaa sivu

Mitä kuuluu Pasila?

Kysyimme Pasilalaisilta mikä tekee alueesta erityisen.
Ladataan sisältöä...

360-virtualisoinnit

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
As A23 (5. krs) 3h+kt+s 81,5 m2
Ladataan sisältöä...
As A39 (8. krs) 4h+kt 88,5 m2
Ladataan sisältöä...
As A47 (9. krs) 2h+kt 46,0 m2
Ladataan sisältöä...
As A61 (12. krs) 2h+kt 53,0m2
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

A0112h+kt43 m²103 984 €260 630 €Alustavasti varattu
A0221h+kt27.5 m²86 247 €216 160 €Vapaa
A0322h+kt39.5 m²104 295 €261 410 €Vapaa
A0421h+kt35 m²94 333 €236 440 €Vapaa
A0523h+kt+s81 m²175 283 €439 330 €Vapaa

Ota yhteyttä: puh. 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Ota yhteyttä tai tilaa esite

Huippusijainti vehreyttä unohtamatta

Pasilassa on Suomen parhaimmat julkiset liikenneyhteydet, mutta harva tietää, että alueella on myös paljon puistoja ja harrastusmahdollisuuksia. Korttelin reunalta alkaa Käpylän liikuntapuisto, jossa on parkourpuisto, velodromi, tekojääkenttä, tekonurmi ja agilityrata. Mäkelänrinteen uimahalli on viiden minuutin kävelymatkan päässä, samoin Vallilan siirtolapuutarha, Kumpulan siirtolapuutarha ja Kumpulan kasvitieteellinen puutarha.

Upea kattoterassi ja yhteistilat

Kokardiin rakentuu yli 100m2 kattoterassi, jonka yhteydessä 13. kerroksessa sijaitseva kerhotila toimii päiväsaikaan varattavana etätyötilana. Iltaisin tilaa voi varata omaan käyttöön harrastus- tai virkistystilaksi tai saunaillan oleskelutilaksi. Tilasta on suora pääsy talon tilavalle kattoterassille. Kokardin ja Junailijan asukkaille on tulossa myös yhteinen kuntoilutila, joka sijaitsee viereisen talon Asunto Oy Helsingin Junailijan ensimmäisessä kerroksessa.

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia: talvi, kesä ja syksy. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä.

Autopaikat

Autopaikat ja moottoripyöräpaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä pysäköintihallissa, jonka omistaa Asemamiehenkadun Pysäköinti Oy. Autopaikat ja moottoripyöräpaikat myydään erillisinä nimettyinä osakkeina. Kysy lisää asuntomyynniltämme!