Ennakko­markkinoinnissa fiksuja koteja Espoon Niittykummussa

Saisiko olla koti, jossa arki sujuu ketterästi omalla painollaan? Koti, jossa asuminen ja eläminen on järkevää, helppoa ja huoletonta. Espoon Niittykummun uuteen Neuvokkaaseen on helppo ihastua.

Liikuitpa pyörällä, autolla tai julkisilla, kodistasi on yhtä helppo lähteä kuin sinne on palatakin. Pääset sukkuloimaan sujuvasti joka ilmansuuntaan: niin töihin, harrastuksiin, luontoretkelle kuin merenrantaa ihastelemaan. Lähipalvelut ovat aivan kivenheittämän päässä, ja suuremmatkin shoppailut hoituvat omassa kotikaupunginosassa.

Uusi kotitalosi on sopivan kompakti ollakseen viihtyisä, mutta riittävän suuri tarjoillakseen neliöiltään tilavia, mukavia asuntoja yksiöistä neliöihin. Oman lasitetun parvekkeen suojista on kodikasta seurailla vihreän kotikorttelin elämää viheristutuksineen.

Neuvokas on suunniteltu siis nimensä veroiseksi. Sijainti, varustelut, energiatehokkaat ratkaisut ja palvelut sähköpyörien latauspisteistä yhteiskäyttöautoihin tekevät kiireisestäkin arjesta mutkatonta ja näppärää, vuosiksi eteenpäin. Ja myös tätä kaikkea me SRV:llä kutsumme elinkaariviisaudeksi.

Previous
Next
  • Osoite
    Niittykummuntie 2 A, Niittykumpu, Espoo, 02200, ESPOO
  • TilaSuunnitteilla
  • Valmistumisaika2/2024
  • Huoneistojen määrä53
  • Kerroksia7
  • TonttiValinnainen vuokra

Jaa sivu

Tutustu asuntoihin virtuaalisesti

Tutustu Espoon Niittykummun Neuvokkaan asuntoihin virtuaalisesti klikkaamalla alla olevia linkkejä. Virtualisoinneissa on esitelty kiinteiden kalusteiden tyylit Talvi ja Syksy. Huomaathan, että asuntojen virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
A48 3h+k+s 64 m2
Saunallinen kolmio, tyylinä Syksy
Ladaaan sisältöä...
A53 3h+kt+s 72 m2
Kolmio, jossa tilava keittiö, tyylinä Talvi
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A0123h+kt+s68 m²129 820 €324 410 €Alustavasti varattu
A0221h+kt27 m²71 220 €177 970 €Varattu
A0322h+kt+s51.5 m²105 400 €263 390 €Vapaa
A0423h+k+s64 m²124 325 €310 680 €Alustavasti varattu
A0522h+kt+s56 m²115 375 €288 310 €Vapaa
|
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Neuvokkaasta ei tarvitse lähteä kauas, jos mielii hyvien palveluiden luokse. Espoon Niittykummun osoitteesta Niittykummuntie 2 on kaupat ja metroasema minuuttien päässä. Kauppakeskus Niittyyn on alle viiden minuutin kävely, ja samallahan olet jo lähes metroasemallakin. Ruokakauppoja löytyy läheltä Niittykummustakin, mutta montaa minuuttia ei kestä ajella metrolla Isoon Omenaankaan tai Tapiolan Ainoaan. Länsiväylä ja Kehä II kulkevat lähellä, joten ajoyhteydet ovat hyvät eri suuntiin.

Uusiutuvat energiaratkaisut

Uusiutuvat energiaratkaisut

Neuvokkaassa taloyhtiön lämmitys toteutetaan puhtaasti maalämmöllä, jolla tuotetaan myös huoneistokohtainen lattialämmitys asuinhuoneissa. Käytössä on myös maaviilennys. Talon katolle sijoitetaan aurinkopaneelit, joiden tuottama sähkö käytetään maalämpöpumppujen toimintaan sekä osaan kiinteistön sähkön tarpeesta. SRV toimii taloyhtiön energiaoperaattorina. Neuvokas on A-energialuokan taloyhtiö.

Käytännöllisyyttä

Käytännöllisyyttä

Jokaisessa asunnossa on hyvät lajittelumahdollisuudet ja taloyhtiöllä on seitsemän jakeen roskasäiliöt, joten jätetilat ovat käytännöllisiä ja vastaavat tulevaisuuden tarpeita.

Asukkaiden käytössä on viihtyisä talosauna sekä hyvin varusteltu pesula ja käytännöllinen kuivaushuone. Yhteistilojen joustavaa käyttöä hoidetaan Asumi-sovelluksen avulla .

Piha ja pysäköinti

Piha ja pysäköinti

Pysäköintitilat on järjestetty talon vihreän ja vehreän pihakannen alle. Nimettyjä pysäköintipaikkoja myy erillinen yhtiö. Taloyhtiöllä on asukkaiden käytössä myös kaksi yhteiskäyttöautoa.

Sähköpyöriä varten on Neuvokkaassa kätevä sähköpyörien latauspiste, jossa on latauskaappi pyörien akuille. Lisäksi pyöriä varten on erillinen pyörien pesupaikka.

Ota yhteyttä: 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252

Lue myös nämä

Tutustu Niittykumpuun