Uudiskohteet Espoo

Myytävät asunnot

Espoon uudiskohteet ovat aina reittisi varrella

espoo-tekstiin

Espoon suuri suosio haluttuna asuinpaikkana säilyy voimakkaana vuodesta toiseen, eikä ihme. Espoo tarjoaa lähes täydellisen yhdistelmän hyvää liikkuvuutta, erinomaisia palveluja ympäröivää luontoa. Espoossa voi asua luonnon helmassa keskellä kaikkia palveluja. Espoossa voi valita uudiskohteen upeasta tornitalosta keskeltä vilkasta cityä tai viihtyisän kerrostaloasunnon metron varrelta rauhoittavin puistomaisemin. Täältä löytyy jokaiselle sopiva uusi asunto. Ehkä se onkin Espoon suuren suosion salaisuus.

 

Espoon Keilaniemeen on suunnitteilla tornitaloja

 

Yksi kiinnostavimmista Espoon kohteistamme tulee olemaan Espoon Keilaniemi. Keilaniemeen on suunnitteilla neljä asuinpilvenpiirtäjää. Kahteen ensimmäiseen tornitaloon suunnitellaan 32–36 kerrosta. Muodoltaan pyöreät tornit täydentävät alueen omaleimaista asuntorakentamista, mikä on ollut ympäristölle tunnusomaista puutarhakaupungin syntyajoista lähtien. Vaihtelevat tornien korkeudet tuovat kaupunkikuvaan elävyyttä. Suunnitteilla oleviin pyöreisiin torneihin asunnot avautuvat mahdollisimman monipuolisesti ympäröivään maisemaan. Asuntoja tulee olemaan runsaasti eri kokoisia, 1h – 4h huoneistoihin.

 

Espoon Niittykumpu kasvaa edelleen

 

Länsimetron valmistumisen myötä Espoon Niittykummun sijainti pääkaupunkiseudulla muuttui kerralla keskeisemmäksi. Siksi suunnittelemme uudiskohteita myös tälle hurmaavan rauhalliselle mutta voimakkaasti kehittyvälle metrokeskukselle.

 

SRV rakentaa Espoon uudiskohteita asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Espoon uudiskohteet ovat näistä yksi esimerkki. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.