Myytävät asunnot

Kaupunki jo mielessä? Katso kaupunkikohtaiset uudiskodit

Hae koteja tarkemmilla hakukriteereillä
Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

Kerros

Kohteen tyyppi

Vaihe

Tutustu kaikkiin koteihin

Elinkaariviisaasti rakennettu asunto on kestävä koti

Maailma muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan. Ilmastonmuutos kiihtyy, ja kaupunkien kasvu ja tiivistyminen jatkuvat. Siksi haluamme rakentaa koteja, joiden ympäristöjalanjälki ja kustannukset optimoidaan pitkällä aikavälillä. Se tarkoittaa myös sitä, että panostamme asuntojen viihtyisyyteen ja ihmisten hyvinvointiin. Kutsumme tätä elinkaariviisaudeksi.

SRV:n uudiskohteet rakennetaan kaupungin halutuimmille paikoille

Maamme kasvukeskukset kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti. Vaikka kaupungit kaavoittavat jatkuvasti lisää tonttimaata ja kannustavat uudisrakentamiseen, tosiasia on, että kasvukeskuksissa väkimäärät kasvavat edelleen nopeampaa tahtia kuin asuntojen määrät. Onneksi uusia asuntoja rakennetaan yhä enenemässä määrin vastaamaan tätä tarvetta.

 

Uutta asuntoa etsivän kannattaa kiinnittää huomiota uudiskohteitten hinnoitteluun eri alueilla. Yllättävän usein kalliina pidetyt uudiskohteet tarjoavatkin pitkällä aikavälillä vanhaa kerrostaloasuntoa edullisemman asumismuodon. Tämä on erinomainen uutinen uudesta asunnosta haaveileville.  Miksi maksaa vanhasta, lähivuosina monia remontteja vaativasta kohteesta lähes sama summa kuin uudesta, raikkaasta asunnosta, jossa ilma vaihtuu ja kaikki toimii?

 

Uudiskohde säästää yllättäviltä rahanmenoilta

 

Kun vertaillaan vanhaa asuntoa uudiskohteeseen, tulee ottaa huomioon se, että vaikka vanha asunto on remontoitukin, täytyy vanhassa kohteessa aina budjetoida merkittävä summa rahaa taloyhtiön tuleviin remontteihin. 40-50 vuoden välein tehtävän putkiremontin tietävät kaikki, mutta se on vain yksi taloyhtiön vaativista remonteista. Kattoremontti, julkisivuremontti, hissiremontti, sähköjen uusiminen, ilmanvaihdon perusparannus, elementtien uudelleensaumaus, parvekeremontti, autokatosten remontointi, auton sähkölatauspaikkojen asentaminen, kylpytilojen saneeraus, rappukäytävien kunnostus… Harva meistä osaa edes laskea kuinka suuri summa näistä lankeaa osakkaan maksettavaksi seuraavien kymmenen tai kahdenkymmen vuoden aikana esimerkiksi 30, 40, 50 tai 60 vuotta vanhassa kerrostaloasunnossa?

 

Uudiskohteessa näitä kustannuksia ei ensimmäiseen pariin kymmeneen vuoteen ole tiedossa, joten remonttihuolilta ja erityisesti remonttikustannuksilta säästyy valitsemalla fiksusti uudiskohteen. Uudiskohde voi olla monesti käytettyä edullisempi pidemmällä aikavälillä ajatellen. Tämä mahdollisuus kannattaa Helsingistä uutta asuntoa etsivän ehdottomasi hyödyntää.

 

SRV rakentaa asiakkaiden ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Kaikki uudiskohteemme rakennetaan myös hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmentenkin päästä.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.