Rautatie on yhdistänyt Tampereen muuhun Suomeen 140 vuoden ajan. Pian rata saa kannen, jonka päälle nousevat kaupungin korkeimmat asuintalot, elämysareena ja hotelli. SRV:n kehittämä ja rakentama uusi asumisen, urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus yhdistää kaupunkilaisia ja matkailijoita ainutlaatuisilla kokemuksilla ja kohtaamisilla. Tähän nousee Tampereen uusi Kansi!

Tampereen Kansi esittäytyy uudessa vierailijakeskus Visit Centerissä. Torni-hotellin vieressä sijaitsevaan vanhaan ja tunnelmalliseen veturihalliin rakennettu Tampereen Kansi Visit Center tarjoaa tamperelaisille ja muille hankkeesta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua alueeseen jo nyt. Vierailijakeskuksessa esittäytyvät Tampereen Kannen toimijat ja kumppanit ja siellä järjestetään kumppanitapaamisia, esittelytilaisuuksia sekä elämyksellisiä tapahtumia ja yleisöpäiviä. Visit Center on auki ennalta sovittuina ajankohtina ja tilaisuuksia varten.

KANSI JA AREENA ON NYT TAMPEREEN KANSI

KANSI JA AREENA ON NYT TAMPEREEN KANSI

Tampereen keskustaan rakennettava uusi alue on Tampereen Kansi. Hankkeen eri osat rakennetaan yhteiselle kannelle, joka muodostaa vahvan pohjan niin asumiselle, viihteelle kuin työnteolle.

Katso tiedote
MAAILMANLUOKAN KONSERTTEJA JA KONGRESSIKOKEMUKSIA

MAAILMANLUOKAN KONSERTTEJA JA KONGRESSIKOKEMUKSIA

Elämysareena mahdollistaa jopa 15 000 hengen konserttien järjestämisen Tampereella ympäri vuoden. Areena sopii joustavasti myös pienemmille, muutaman tuhannen hengen konserteille sekä monenlaisille show-tapahtumille. Se luo Tampereelle samalla puitteet maailmanluokan kongresseille ja messuille.

PARHAAT PUITTEET KIEKOLLE

PARHAAT PUITTEET KIEKOLLE

Tampere on aina ollut jääkiekon edelläkävijäkaupunki. Minne sopisikaan paremmin Suomen nykyaikaisin kiekkokatsomo, jonka tavoitteena on samalla olla Euroopan ensimmäinen ympäristösertifioitu areena! Jääkiekko-otteluita mahtuu areenalle seuraamaan kerralla yli 13 000 katsojaa.

TAUSTATIETOA HANKKEESTA

TAUSTATIETOA HANKKEESTA

SRV:n kehittämä ja rakentama uusi urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus yhdistää tulevaisuudessa kaupunkilaisia ja matkailijoita ainutlaatuisilla kokemuksilla ja kohtaamisilla. Valmistuttuaan kokonaisuus tarjoaa noin 1 000 asuntoa, noin 285 hotellihuonetta sekä lukuisia merkittäviä urheilu- ja kulttuuritapahtumia.

Lue lisää
TAMPEREEN KANSI -TYÖMAA LIVENÄ

TAMPEREEN KANSI -TYÖMAA LIVENÄ

Voit nyt seurata työmaata livekameran avulla. Kamera tarjoaa kaikille kiinnostuneille ajankohtaista kuvaa hankkeen tilasta. Palvelussa on myös mahdollista katsella timelapse –videoita suoraan selaimessa.

Katso livekuvaa
 • jopa 1000
  uutta asuntoa

 • jännitystä Suomen
  toisella
  kaupunkikasinolla

 • jopa 100 metriin
  kohoavia asuintorneja

 • jääurheilua uudella
  ykkösareenalla

 • jopa 1 milj.
  vuosittaista
  tapahtumakävijää

 • yli 20 konserttia ja
  kulttuuritapahtumaa
  vuodessa

 • noin 285
  hotellihuonetta

 • n. 120 000 m2
  rakennattavaa alaa

 • jopa 13 milj. €
  verotuloja
  Tampereen
  alueelle

NÄIN KAUPUNGIN SILHUETTI UUDISTUU

Lähitulevaisuuden Tampere tarjoaa puitteet entistä vilkkaammalle kaupunkielämälle, keskellä kansainvälistä huippuarkkitehtuuria. Suomen suurin elämysareena, sen yhteydessä toimiva hotelli ja jopa 29 kerroksen korkuiset asuintalot ovat uuden Tampereen kauas näkyvät maamerkit.

Kansi ja Areena aikataulu

VILKAISE TULEVAISUUTEEN

Uudenlaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia, kiekkoa ennennäkemättömissä puitteissa, rentouttavia hetkiä Tampereen ytimessä – tältä näyttää elämä kansien päällä ja tornien katveessa.

ELÄMÄÄ KATUTASOSTA KATOILLE

Etelä- ja pohjoiskansien päälle syntyy uusia asuntoja ja toimitiloja, jotka ovat sekä lähellä kaupungin keskustaa että hyvien liikenneyhteyksien varrella. Uusi elämysalue on elämää pursuava keskus, joka yhdistää itäisen ja läntisen Tampereen.

KAUPUNKI KESKELLÄ KAUPUNKIA

KAUPUNKI KESKELLÄ KAUPUNKIA

Uuden elämysalueen lukuisat ravintolat ja liikkeet tekevät siitä vilkkaan saarekkeen, jossa on paljon uutta löydettävää vierailijoille ja kaikki tärkeät palvelut asukkaille. Ostosten, syömisen ja juomisen sekä viihteen merkeissä alueella voi viettää vaikka kokonaisen päivän.

ASUINKERROKSET TAMPEREEN HUIPULLA

ASUINKERROKSET TAMPEREEN HUIPULLA

Alueen viisi tornitaloa tarjoavat mahdollisuuden moderniin asumiseen aivan palveluiden ja joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Asukkaat pääsevät nauttimaan muun muassa omista viherhuoneista ja terassipihoista sekä henkeäsalpaavista näkymistä Tampereen ylle.

Lue lisää

KAUPUNKILAISTEN OMA OLOHUONE

Areena ravintoloineen on auki joka päivä läpi vuoden, ja sen eri tilat ovat käytössä muulloinkin kuin suurten tapahtumien aikaan. Hotelli ja areena muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka palvelee ketterästi kaikenkokoisia tilaisuuksia.

Tuomas Kinnunen

Tuomas Kinnunen

Marketing Manager

ext-tuomas.kinnunen@srv.fi040 651 2309
Katri Eskelinen

Katri Eskelinen

Brand Manager

katri.eskelinen@srv.fi040 563 2342
Kari Mäkelä

Kari Mäkelä

Hankekehitysjohtaja

elamysareena.tampere@srv.fi020 145 5200

 

Tampereen uuden Areenan tulevien vuosien tapahtumajärjestämismahdollisuuksista voitte tiedustella lisätietoja joko Kari Mäkelältä, kari.makela@srv.fi  tai Mika Sulinilta, mika.sulin@starsquad.fi

Liiketiloista voitte tiedustella lisätietoja Kari Mäkelältä.