Haalari- harjoittelu

Mitä haalariharjoittelija tekee?

Haalariharjoittelijana pääset vetämään haalarit jalkaan ja tutustumaan työmaa-arkeen ottaen osaa rakennustyöntekijän perustehtäviin, kuten esimerkiksi tavaroiden siirtoon ja rakennussiivoukseen. Pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka opastaa sinua rakennustyömaan työolosuhteisiin sekä työkaluihin.

Kenelle harjoittelu on tarkoitettu?

Olet rakennusalan ensimmäisen vuoden opiskelija ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Sinulla ei ole vielä kokemusta rakennustyömaalta. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen.

Mitä SRV tarjoaa harjoittelijalle?

Meillä harjoittelussa edetään yksilöllisesti mutta ripeästi ja tehtävästi voivat muuttua käynnissä olevan projektin luonteen mukaisesti sekä oman osaamisesi kehittyessä. Roolisi voi muuttua haalariharjoittelijasta esimerkiksi työnjohtoharjoittelijaksi jo muutamassa viikossa harjoittelun alkamisesta, kun oppilaitoksen edellyttämä pakollinen haalariharjoittelun kesto on täynnä.

Kesän aikana tutustut myös muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja pääset verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta mahdollisuus kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä myös tulevaisuudessa.

Lue lisää ja hae tehtävään keskitetyn hakumme kautta >>