LT7 40.0m2

Liiketila + viherhuone 8 m2 | 3. kerros

Huoneiston kuvaus

Yhtiöjärjestyksessä liiketilat 4-13 ovat majoituskäyttöön tarkoitettuja huoneistoja. Liiketila on ainutlaatuinen majoitusvaihtoehto, jossa voi tarjota lyhytaikaista majoitusta Tampereen Kannen huippusijainnilla. Liiketila sijaitsee 3. kerroksessa, mistä löytyy myös asuinhuoneistoja.

Majoituskäyttöön suunniteltu liiketila on moderni, valoisa ja pohjaratkaisultaan käytännöllinen. Liiketila myydään kalustamattomana, joten siitä voi muokata juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan.

Asunnon tiedot

Myyntihinta

277 390 €

Velaton hinta

277 390 €

Lainaosuus

0 €

Vuokratontin lunastushinta

0 €

Hoitovastike

230.80 €/kk

Pääomavastike, korko + lyhennys

0.00 €/kk

Tontin vuokravastike

0.00 €/kk

Kaikki vastikkeet yhteensä

230.80 €/kk

KTV- ja laajakaistavastike 2,40 eur/huoneisto/kk

Tiesithän tämän vastikkeista?

  • Mikä on hoitovastike? Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella.
  • Mikä on pääomavastike? Pääomavastiketta peritään osakkailta yhtiön rakennusaikaisen pitkäaikaisen lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Jos huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Pääomavastiketta peritään yhtiöjärjestyksen mukaisella jyvitetyllä vastikeluvulla.
  • Mikä on tontinvuokravastike? Tontinvuokravastike on asunnolle kohdistuva osuus kuukausittaisesta tontinvuokrasta, mikäli huoneistokohtaista osuutta valinnaisesta vuokratontista ei ole lunastettu. Tontinvuokravastiketta peritään tontin pinta-alan perusteella.
  • Mikä on yhtiövastike? Yhtiövastike on vakiintunut termi, joka pitää sisällään kaikki kuukausittaiset vastikkeet.

Kuukausittaiset kokonaiskustannukset, eli yhtiövastike, muodostuvat eri vastikkeiden yhteenlasketusta summasta. Kokonaiskustannuksiin vaikuttaa etenkin se, maksaako huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden pois tai lunastetaanko tonttia. Mikäli sinulla on kysymyksiä, asuntomyyjämme vastaavat mielellään sekä auttavat asunnon ostamisen jokaisessa vaiheessa.

Kysy lisää Tampereen Kannen vapaista kodeista

Maija Hallila-Männistö

Maija Hallila-Männistö

Myyntipäällikkö

Kalasataman alue

Mitä etuja taloyhtiön oma tontti tuo?

Katso, mitä hyötyä omasta tontista on ja mihin asioihin tonttiasioissa kannattaa kiinnittää nyt huomiota.

Lue lisää omasta tontista
Jätkäsaaren Airut-kortteli

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan?

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista

Sinua saattaisi kiinnostaa

Espoon Piaffe kadulta

Miksi taloyhtiön tontin omistusmuodolla on väliä?

Oma tontti on noussut viime vuosina tärkeäksi uudiskohteen ostokriteeriksi. Mitä hyötyä omasta tontista on ja mihin asioihin tonttiasioissa kannattaa kiinnittää nyt huomiota?

Taulun ripustaminen

RT:n Vihmo: ”Nyt on asunnonostajalle oivallinen hetki toimia”

Mitä asunnon ostamisessa kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Milloin epävarmuus hellittää? Asiantuntijat vastaavat asunnonostajia tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.

Käsi kirjoittamassa vihkoon ja croissantti sekä kahvi pöydällä

Mitä jos vuokraisit asunnon omalle lapsellesi?

Oletko koskaan harkinnut, että ostaisit sijoitusasunnon ja vuokraisit sen omalle lapsellesi?