Wintteri Sisäänkäyntiaukio kuva hankkeen työmaasivuilla

Uudenkaupungin Wintteri

Työmaan tiedot

Työmaan numero8216
SijaintiViikaistenkatu 3, 23500 Uusikaupunki
Valmistuu2025

Mitä täällä rakennetaan?

SRV rakentaa Uuteenkaupunkiin sivistys- ja hyvinvointikeskuksen Wintterin. Samassa rakennuskompleksissa on pienten lasten päivähoitoa, perusopetusta, toisen asteen koulutusta, taiteen perusopetusta, vapaata sivistystyötä sekä eri liikuntalajien harjoittamista. Tilat tulevat olemaan osin yhteiskäyttöisiä. Keskeisistä aulatiloista, aulan ympärillä olevista tiloista, ravintolatiloista, katsomoportaista, digitaalisesta kirjastosta, opistojen tiloista jne. muodostuu ns. kaupunkiverstas eli kaikkien kaupunkilaisten avoin harrastamisen, kohtaamisten ja toiminnan alue. Lisäksi kiinteistöön rakennetaan kaupunkilaisille uusi uimahalli ja iso sisäliikuntahalli. Hankkeen laajuus on noin 22 500 bruttoneliömetriä.

Hanke toteutetaan elinkaarimallilla, jossa SRV sitoutuu rakentamaan kiinteistön sekä huolehtimaan sen kunnosta ja ylläpidosta seuraaviksi 20 vuodeksi eteenpäin.

Rakennuttaja: Uudenkaupungin kaupunki
Arkkitehtisuunnittelu: Arkkitehdit Von Boehm– Renell Oy

 

Rakennusaikataulu

Rakennustyöt käynnistetään tammikuussa 2022 purku- ja maanrakennustöillä ja kohde valmistuu vuoden 2025 helmikuuhun mennessä.

Huomioitavaa

Työmaan aitaus ja liikennejärjestelyt vaikuttavat alueen kulkureitteihin koko rakentamisen ajan. Pyydämme kaikkia noudattamaan paikalla olevia opasteita. Työmaaliikenne kulkee Pohjoistullitien ja Viikaistenkadun kautta. Pohitullin koulun oppilaiden saattoliikenne ja palloiluhallin käyttäjien pysäköinti siirtyvät jäähallin edustalle.

Työmaajärjestelyt suoritetaan erityistä turvallisuutta noudattaen ja rakentamisesta aiheutuvia haittoja minimoiden. Pahoittelemme työmaasta koituvaa häiriötä.

Wintterin työmaa_alue ja työmaaliikenne.jpgWintterin työmaa Pohjoistullintie ja Lentorinne.jpg

Työskentelyajat työmaalla meluavien töiden osalta: arkisin klo 7–18

Yhteystiedot

SRV elämäsi rakentaja

Mikko Knuutila

Aluevastaava, oppimisen tilat

SRV elämäsi rakentaja

Riku Latokartano

Työmaainsinööri

SRV elämäsi rakentaja

Eerik Leivo

Projektipäällikkö, Turku

SRV elämäsi rakentaja

Tapio Luoma

Työsuojelupäällikkö

SRV elämäsi rakentaja

Riku Rantanen

Teknisen toimiston päällikkö

SRV elämäsi rakentaja

Pasi Sailomäki

Työmaapäällikkö

Riku Vaajasaari

Aluevastaava, piha-alueet

Markus Vartiainen

Aluevastaava, liikunnan tilat