SRV_TikkurilanKeskustakortteli_Kolmas_sisapihaA_01.jpg

Tikkurilan Kolmannen asuntojen myynti käynnistyy

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      9.2.2022  KLO 15.15

Tikkurilan Kolmannen asuntojen myynti käynnistyy

Tikkurilan uudesta keskustakorttelista on jälleen saatavilla uusia koteja, kun korttelikokonaisuuteen kuuluvan seitsemänkerroksisen asuintalon Tikkurilan Kolmannen myynti käynnistyy 9.2.2022. Tämän 33 asunnon kohteen rakentaminen käynnistyi joulukuussa 2021 ja sen on määrä valmistua maaliskuussa 2023.

As Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas sijaitsee aivan Tikkurilan keskustassa Asematien ja Unikkotien väliin muodostuvan rauhallisen kujan varrella. Tikkurilan Kolmas on osa uutta, yhteisöllistä keskustakorttelia, joka sijaitsee kaikkien palveluiden ytimessä sekä erinomaisten liikenneyhteyksin keskipisteessä.

Yksiöiden ja kaksioiden lisäksi yhtiöstä löytyy läpitalon myös isompia saunallisia neliöitä. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, jonka omistaa Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy. Sinne on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta. Pysäköintilaitokseen tulee myös korttelin yhtiöiden käyttöön yhteiskäyttöauto.

Vain kävelymatkan päässä keskustakorttelista löytyvät rautatieasema, Kauppakeskus Dixi, terveyspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä jokivarren viihtyisät ulkoilumaastot. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet. Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilan rautatieasemalla, josta matka lentoasemallekin taittuu alle vartissa. Autolla suuralueelle pääsee Kehä III:a, Tuusulanväylää ja Lahdenväylää pitkin.

Pääkaupunkiseutu kehittyy tulevaisuudessa erityisesti joukkoliikenteen solmukohtien ympärille. Tikkurila on näistä solmukohdista ehkä se kiivaimmin kehittyvä. Tikkurilan ja sen lähiympäristön väkimäärä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja kasvu on tuonut mukanaan uutta kasvua lisääntyneiden työpaikkojen ja uusien palveluiden muodossa. Elinvoimainen Tikkurila on tällä hetkellä voimakkaassa positiivisen kehityksen kierteessä.

”Tikkurila elää voimakkaan uudistumisen aikaa, ja uusi keskustakortteli on yksi tämän uudistumisen näyttävimpiä kohteita. Näyttävä kokonaisuus muodostuu tulevaisuudessa varmasti yhdeksi Tikkurilan keskeisistä maamerkeistä. Tikkurilan keskustakortteli on suunniteltu asunnonostajille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia, palvelujen läheisyyttä sekä erinomaisia raideyhteyksiä”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

Keskustakortteliin tulee kaikkiaan 450 asuntoa. Korttelin seitsemästä asuintaloista viiteen tulee omistusasuntoja. Kaksi omistusasuntotaloa on jo valmistunut, Tikkurilan Ensimmäinen ja Tikkurilan Viides. Kohde on SRV:n ja NREPin yhteishanke. Korttelikokonaisuus rajaa sisälleen suojaisan ja vehreän sisäpihan. Korttelikokonaisuudelle omaleimaista ilmettä antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Pääasiallinen julkisivumateriaali on paikallamuurattu tiili, ulkokehällä vaalea ja sisäpihan puolella lämpimän punaruskea.

Tutustu kohteeseen sivuillamme: Tikkurilan Kolmas

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, SRV, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

Merja Rainio, myyntipäällikkö, SRV, p. 0400 210 898, merja.rainio@srv.fi

Asuntomyynti: p. 0800 122 200, asuntomyynti@srv.fi

Heli Pulkkinen, viestinnän asiantuntija SRV, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat: Arkkitehtitoimisto HMV Oy, SRV

Jakelu:

Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja