Myytävät asunnot Tikkurilassa

Tikkurilan Kolmas

Esittelyt Tikkurilan Kolmannen malliasunnossa E04 (4h+kt+s, 83,5 m2) osoitteessa: Unikkotie 5 E, 01300 Vantaa.

Ma 25.9. klo 18-18.30
Ma 2.10. klo 18-18.30
Ma 9.10. klo 18-18.30

Tervetuloa!

Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas on muuttovalmis. Erinomaisten yhteyksien ja voimakkaasti kehittyvän Tikkurilan vetovoima kasvaa. Tikkurilan Kolmas on osa uutta, yhteisöllistä keskustakorttelia. Se tuo eri-ikäiset ihmiset yhteen ja sijaitsee kaikkien palveluiden ytimessä Tikkurilan parhaalla paikalla. Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas tarjoaa urbaania elämää, ainutlaatuista asumisen viihtyvyyttä ja arjen helppoutta. Loistavan sijainnin ja erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta matka pääkaupunkiseudulle ja koko Uudellemaalle sujuu helposti. Jos mielesi halajaa kauemmas, pääsee lentokentällekin vartissa. Tikkurilasta löydät monipuoliset virkistys-, urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet sekä kattavan kulttuuritarjonnan. Kaunis Jokiranta, rautatieasema, koulut, terveyspalvelut ja kauppakeskus Dixi ovat aivan lähistöllä. Täällä kaikki tarpeellinen löytyy kotiovelta.

As Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas sijaitsee aivan Tikkurilan keskustassa Asematien ja Unikkotien väliin muodostuvan rauhallisen kujan varrella. Korttelikokonaisuus rajaa sisälleen suojaisan ja vehreän sisäpihan. Korttelikokonaisuudelle omaleimaista ilmettä antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Pääasiallinen julkisivumateriaali on paikallamuurattu tiili, ulkokehällä vaalea ja sisäpihan puolella lämpimän punaruskea.

Asuntojen kalustettavuuteen on kiinnitetty huomiota. Yksiöiden ja kaksioiden lisäksi yhtiöstä löytyy läpitalon neliöitä. Parvekkeet aukeavat hyviin ilmansuuntiin. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, jonka omistaa Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy. Sinne on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta. Pysäköintilaitokseen tulee myös korttelin yhtiöiden käyttöön yhteiskäyttöauto.

Tikkurilan keskustakortteli on SRV Rakennus Oy:n ja NREP:n yhteishanke.

building-icon

Osoite

Unikkotie 5, Tikkurila, Vantaa, 01300, VANTAA
building-icon

Tila

Valmis
building-icon

Valmistumisaika

3/2023
building-icon

Asuntojen määrä

33
building-icon

Kerroksia

7
building-icon

Tontti

Valinnainen vuokra
building-icon

Energialuokka

B2018

Jaa sivu

Tutustu asuntoihin virtuaalisesti

Huomaathan, että asuntojen virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
E29 4h+kt+s 83 m2
Ladataan sisältöä...
E32 2h+kt 48,m2
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

Velaton hinta

Pinta-ala

Huoneiden lukumäärä

E0424h+kt+s83.5 m²111 088 €370 170 €Vapaa
E0822h+kt39.5 m²62 862 €209 460 €Alustavasti varattu
E0934h+kt+s83.5 m²115 124 €383 610 €Vapaa
E1444h+kt+s83.5 m²118 998 €396 520 €Vapaa
E1954h+kt+s83 m²123 497 €411 530 €Vapaa

Ota yhteyttä 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898
Ota yhteyttä

Sijainti ja palvelut

Tikkurilan uudessa keskustakorttelissa kaikki tarpeellinen löytyy kävelymatkan päästä. Rautatieasema, Kauppakeskus Dixi, virastot, terveyspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä jokivarren viihtyisät ulkoilumaastot. Täältä ei ole pitkä matka minnekään, ei edes ulkomaille. Matka lentokentälle taittuu täältä vartissa. Tikkurilan Kolmas on tässä kuvassa E-rappu.

Miksi Tikkurilaan?

Pääkaupunkiseutu kehittyy tulevaisuudessa erityisesti joukkoliikenteen solmukohtien ympärille. Tikkurila on näistä solmukohdista ehkä se kiivaimmin kehittyvä. Tikkurilan ja sen lähiympäristön väkimäärä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja kasvu on tuonut mukanaan uutta kasvua lisääntyneiden työpaikkojen ja uusien palveluiden muodossa. Elinvoimainen Tikkurila on tällä hetkellä voimakkaassa positiivisen kehityksen kierteessä.

Sisustusvalinnat

okaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustuskonseptia: Talvi, Kesä ja Syksy. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat-esitteessä. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvaihtoehtoihin.

Autopaikoitus ja yhteiskäyttöauto

Autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä pysäköintihallissa, jonka omistaa Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Tutustu esitteeseen alla olevasta linkistä ja hinnastoon ylempänä tällä sivulla. Korttelin asunto-osakeyhtiöiden käyttöön tullaan varaamaan myös yhteiskäyttöauto. Se on taloudellinen ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle ja tekee liikkumisesta entistä helpompaa ja ekologisempaa.