Kissanpaivat_ulko_1_FINAL-hero.jpg

Tampereen Kissanpäivien elinkaariviisaat kodit nyt ennakkomarkkinoinnissa

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      3.2.2022  KLO 15.30

Tampereen Kissanpäivien elinkaariviisaat kodit nyt ennakkomarkkinoinnissa

SRV aloittaa Tampereen Kissanmaalla Kalevan läheisyydessä sijaitsevan Asunto Oy Tampereen Kissanpäivien ennakkomarkkinoinnin. Hanke tullaan toteuttamaan elinkaariviisaalla konseptilla, ja kohteessa hyödynnetään muun muassa ekologista maalämpöä ja uusiutuvaa aurinkosähköä. Muuntojoustavuus on huomioitu tarjoamalla kaksi vaihtoehtoista pohjaratkaisua. Kuusikerroksinen kerrostalo valmistuu arviolta syksyllä 2023.

Kissanpäivät on elinkaariviisas kohde, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä asukkaiden ja ympäristön edun vuosiksi eteenpäin. Kohde rakennetaan ympäristövastuullisesti kiinteistön ylläpitoa korostavan RTS-ympäristöluokituksen kriteerien mukaan.

Taloyhtiön lämmitys toteutetaan maalämmöllä, jolla tuotetaan myös huoneistokohtainen lattialämmitys ja -viilennys. Aurinkopaneelien tuottamaa sähköä käytetään kiinteistön sähkön tarpeisiin. Omaa vedenkulutusta voi seurata asuntoon asennettavalta näytöltä ja kylpyhuoneisiin asennetaan vettä säästävät vesikalusteet. Myös asukkaiden jätteiden lajittelu tehdään helpoksi, kun taloyhtiön jätepisteeseen tulee peräti seitsemän jakeen lajittelu. Autopaikat varustetaan sähköauton latausvalmiudella. Rakennuksen energiatehokkuusluokka on A-luokkaa.

”Kissanpäivät tuo elinkaariviisauden asumiseen ihmisläheisesti ja kodikkaasti. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä energiatehokkaisiin ratkaisuihin tekevät asumisesta kestävää, toimivaa ja modernia. Asunnot kestävät aikaa ja muuntuvat tarpeiden mukaan, sillä Kissanpäivistä löytyy muuntojoustavia asuntoja, joista saa joko kaksion tai kolmion”, kertoo SRV:n myyntipäällikkö Maija Hallila-Männistö.

Kissanpäiviin tulee yksiöitä, kahden tai kolmen huoneen asuntoja sekä yksi neliö, yhteensä 52 viihtyisää kotia. Osassa asuntoja on eri kokoisia parvekkeita ja osassa maatasolla sijaitsevia terasseja omine pihoineen. Lattialämmitys mahdollistaa asuntoihin korkeat ikkunat, valoisat huoneet ja miellyttävän asumismukavuuden. Erikoisuutena taloyhtiön sisäpihalle toteutetaan puusta rakennettava piharakennus, joka sisältää pihasaunan oleskelutiloineen sekä kuivaushuoneen ja polkupyörien huoltopisteen.

Kissanpäivissä palvelut ja liikenneyhteydet ovat lähellä, samoin koulut, oppilaitokset sekä Tays. Kaupin liikunta-alue tarjoaa hyvät urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet kuin myös Kalevan uintikeskus ja liikuntapuisto.

Tutustu tarkemmin kohteeseen osoitteessa: www.srv.fi/myytavat-asunnot/tampere/tampereen-kissanpaivat/

Lisätiedot:
Maija Hallila-Männistö, Myyntipäällikkö, SRV Sisä-Suomi, puh. 040 350 6188, maija.hallila-mannisto@srv.fi
Heidi Tetteh, Viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy, SRV