Ennakko­markkinoinnissa uudisasuntoja isoilla ikkunoilla ja pihasaunalla Tampereen Kissanmaalla

Hyödynnä maksutapaetu! Myynnin alkaessa maksat kaupanteossa myyntihinnasta vain 20 %. Loput 80 % maksat talon valmistumisen yhteydessä.

Mistä on todelliset kissanpäivät tehty? Siitä, että arki hemmottelee helppoudellaan. Että uudessa kodissa kaikki toimii, kulkuyhteydet ovat loistavat ja että palvelut ovat joka suuntaan sopivalla etäisyydellä. Ja siitä, että kodin kaikista mukavuuksista voi nauttia hyvällä omallatunnolla; onhan kotisi elinkaariviisaasti, laadukkaita materiaaleja ja energiatehokkaita ratkaisuja hyödyntäen rakennettu.

Kuuteen kerrokseen rakentuvan Kissanpäivien jokainen asunto on kruunattu eri kokoisin parvekkein ja maatasolla terassein, joita jatkavat omat, suloiset pihat. Tavanomaista suuremmat ikkunat päästävät koteihin luonnonvalon kauniisti sisään, ja talvisin vilukissan varpaita lämmittää moderni maalämmitys. Kotitalollasi on oma viihtyisä ja vihreä piha, jonka pihasaunaan olohuoneineen voi tassutella rennosti vaikka aamutossut jalassa.

Koti Kissanpäivissä on koti mukavuudenhaluiselle ja toisaalta aktiiviselle ihmiselle tai perheelle. Rauhallinen sijainti kehittyvällä Kissanmaalla on mitä mainioin: pääset helposti niin Kaupin ulkoilualueelle kuin keskustaankin, jonne voit joko kävellä tai nappaamalla bussin tai ratikan.

Previous
Next
  • Osoite
    Hippoksenkatu 44, Kissanmaa, Tampere, 33530, TAMPERE
  • TilaSuunnitteilla
  • Valmistumisaika9/2023
  • Huoneistojen määrä52
  • Kerroksia6
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Tervetuloa asuntojen virtuaaliesittelyyn

Varaa aika numerosta 0800 122 300 tai osoitteesta asuntomyynti.tampere@srv.fi

Asuntomyynti: Tampellan esplanadi 2 (5. krs), 33100 Tampere

 

Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A0112-3h+kt+s60.5 m²115 867 €289 670 €Vapaa
A0212h+kt42 m²92 220 €230 550 €Vapaa
A0312h+kt42 m²92 220 €230 550 €Vapaa
A0422h+kt42 m²93 966 €234 930 €Vapaa
A0522-3h+kt+s+khh72 m²135 274 €338 200 €Varattu
|

360-virtuaalikierrokset

Tutustu kahteen upeaan Kissanpäivien asuntoon virtuaalisesti. Virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
Asunto A14 2h+kt 42,0 m2
Kompakti kaksio
Ladaaan sisältöä...
Asunto A45 2-3h+kt+s+khh 72,0 m2
Valitse yksi tai kaksi makuuhuonetta
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Miltä kuulostaisi, että voit nukkua aamulla hetken pidempään, kun ehdit bussipysäkille tai päiväkotiin vain muutamassa minuutissa? Kaikki lähialueen palvelut ovat kätevästi nurkan takana – kissanpäiväläisenä pääset kotoa tassutellen helposti niin Kaupin ulkoilualueelle, Tampereen keskustaan, Taysin sairaala-alueelle kuin tulevaisuudessa Hakametsän alueen urheilutapahtumiinkin. Pienet ja isot ostokset hoituvat Kalevan kauppakeskittymässä. Siinähän ne – hyvän elämän ainekset.

Miksi koti Kissanmaalta?
Elinkaariviisasta rakentamista

Elinkaariviisasta rakentamista

Tampereen Kissanpäivät on elinkaariviisas taloyhtiö, jonka suunnittelussa ja rakentamisessa huomioidaan RTS-ympäristöluokituksen vaatimukset.
Luonnonvalo moninkertaistuu isojen ikkunoiden myötä, kylpyhuoneisiin asennetaan vettä säästävät vesikalusteet ja turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota valaistuksen ja esimerkiksi kevyen liikenteen sijoittamisen myötä. Jätteiden lajittelu on tehty myös helpoksi ja taloyhtiön jätepisteeseen tulee peräti seitsemän jakeen lajittelu. Kaikilla ratkaisuilla turvataan niin asukkaiden kuin ympäristönkin hyvinvointi sukupolviksi eteenpäin.

Uusiutuvat energiaratkaisut

Uusiutuvat energiaratkaisut

Taloyhtiössä hyödynnetään uusiutuvaa energiaa aurinkosähkön ja ekologisen maalämmön myötä. Taloyhtiön lämmitys toteutetaan maalämmöllä, jolla tuotetaan myös huoneistokohtainen lattialämmitys ja -viilennys. Aurinkopaneelien tuottamaa sähköä käytetään kiinteistön sähkön tarpeisiin. Omaa vedenkulutusta voi seurata asuntoon asennettavalta näytöltä.

Yhteistilat

Yhteistilat

Sisäpihalla sijaitsee puusta rakennettava pihasauna, josta voit varata oman saunavuorosi. Saunan yhteyteen tulevat myös pukuhuone sekä olohuone saunan jälkeiseen rentoon oleskeluun. Pihasaunarakennuksessa on myös erillinen kuivaushuone.

Piha ja pysäköinti

Piha ja pysäköinti

Viihtyisällä ja vehreällä oleskelupihalla on huomioitu kaikenikäiset asukkaat: pihalta löytyvät lapsille omat leikkipaikat ja myös hyötykasvit, joista on iloa keväästä syksyyn.
Polkupyörille on omat katokset sekä erillinen pyöränhuolto- ja pesupiste. Pihan 20 kpl autopaikkaa ja 10 kpl autokatospaikkaa on varustettu sähköauton latausvalmiudella. Pihassa on myös yksi vieraspaikka.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kolme erityylistä sisustusteemaa: talvi, kesä ja syksy. Valitsetpa minkä tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Oman maun mukaan valitut pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet antavat yhdistetylle keittiö-olohuoneelle viimeisen silauksen. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat-esitteessä.

Ota yhteyttä ja soita numeroon 0800 122 300 (maksuton) tai lähetä sähköpostia asuntomyynti.tampere@srv.fi

Maija Hallila-Männistö

Maija Hallila-Männistö

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

SRV Sisä-Suomi, Tampellan Esplanadi 2, 33100 Tampere

maija.hallila-mannisto@srv.fi0403506188
Tiina Viitala

Tiina Viitala

Asuntomyyjä, LKV, YKV

SRV Sisä-Suomi, Tampellan Esplanadi 2, 33100 Tampere

tiina.viitala@srv.fi040 532 2233

Lue myös nämä

Muita kohteitamme alueella