Ulkokuva2_Raision_Pikkuapollo_Profilm.jpg

Suunnitteilla kerrostalokoteja Turun seudulle – Raision Pikkuapollon ennakkomarkkinointi alkaa

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      3.10.2022  KLO 10.00

Suunnitteilla kerrostalokoteja Turun seudulle – Raision Pikkuapollon ennakkomarkkinointi alkaa

SRV aloittaa Raision Kuloistenniityn uudella asuinalueella sijaitsevan Pikkuapollon ennakkomarkkinoinnin. Kuusikerroksinen Pikkuapollo nousee Raision Suvituulenpuiston äärelle aivan Turun rajalle. Kuloistenniityn uudessa kaupuginosassa yhdistyvät vehreä luonto, lähipalvelut ja helppo asuminen, ja alueelta on lyhyt matka Raision ja Turun palvelujen äärelle.

Kuusikerroksiseen taloyhtiöön on suunnitteilla yksiöitä sekä tilavia kaksioita ja kolmioita, yhteensä 38 kotia. Ensimmäisen kerroksen asukkailla on omat terassit ja viidessä muussa kerroksessa lisää tilaa asumiseen tuo lasitettu parveke. Kohteen suunnittelussa on huomioitu nykyaikaisen asumisen toiveita vastaavat pysäköinti- ja säilytystilat. Lisäksi taloyhtiön katospaikoilla on varauduttu sähköautonlataukseen.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on keväällä 2024.

”Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Turun seutu kasvaa ja kehittyy, mistä on osoituksena myös se, että Raisio kasvaa kiinni Turkuun. Kuloistenniityn uutta asuinaluetta voidaankin pitää Raision käyntikorttina. Pikkuapollo on suunniteltu ostajille, jotka arvostavat luontoa ja lähipalveluita”, kertoo SRV:n Lounais-Suomen aluejohtaja Lari Mallius.

Ruoka- ja päivittäistavarakaupat ovat kävelymatkan päässä Pikkuapollosta. Lähistöltä löytyvät jäähalli, messukeskus sekä täyden palvelun Länsikeskus.

”Pikkuapollossa yhdistyvät kerrostaloasumisen mukavuudet pientalon etuihin. Metsälenkille pääsee suoraan kotiovelta ja talvella alueen hiihtoladut palvelevat kuntoilijoita”, sanoo SRV:n asuntomyyntipäällikkö Eeva Elo.

Lähistöllä sijaitsee useita ulkoilu- ja luontokohteita, kuten Mälikkälän metsä, kävelyreitit Raisionjokivarteen sekä Pikkuapollon viereen rakentuva Suvituulenpuisto.

Uusien kerrostalojen lisäksi alueelle on suunnitteilla muun muassa kauppa ja päiväkoti.

Tutustu tarkemmin kohteeseen osoitteessa: Raision Pikkuapollo.

Lisätiedot:

Lari Mallius, aluejohtaja, Lounais-Suomi, SRV, puh. 050 326 2408, lari.mallius@srv.fi

Jaakko Heinonen, rakennuttajapäällikkö, Lounais-Suomi, SRV, puh. 050 363 0519, jaakko.heinonen@srv.fi

Eeva Elo, asuntomyyntipäällikkö, Lounais-Suomi, SRV, puh. 044 076 4064, eeva.elo@srv.fi

Riikka Leinonen, viestinnän asiantuntija, SRV, puh. 040 182 1631, riikka.leinonen@srv.fi
 

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Schauman Arkkitehdit, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja