Suunnitteilla koteja Turun kyljessä viheralueiden äärellä

Pikkuapollo on uusi, ajanmukainen taloyhtiö, joka nousee Raision Suvituulenpuiston äärelle aivan Turun rajalle, Kuloistenniityn uudelle asuinalueelle.

Kuusikerroksiseen taloyhtiöön on suunnitteilla monipuolisia asuntoja, aina yksiöistä tilaviin kaksioihin ja kolmioihin. Ensimmäisen kerroksen asukkaat saavat nauttia omasta terassista ja viidessä muussa kerroksessa lisää tilaa asumiseen tuo avara lasitettu parveke. Oli kulkuneuvosi sitten auto tai pyörä, löytyy Pikkuapollosta pysäköinti- ja säilytystilaa. Lisäksi taloyhtiön katospaikoilla on varauduttu sähköautonlataukseen.

Pikkuapollossa yhdistyvät kerrostaloasumisen mukavuudet pientalon etuihin. Pikkuapollossa pääset metsälenkille suoraan kotioveltasi ja Suvituulenpuiston vehreät aktiviteetit vetävät puoleensa. Talvisaikaan voit nauttia myös alueen hiihtoladuista. Lisäksi ruoka- ja päivittäistavarakaupat ovat kävelymatkan päässä ja lähistöltä löytyvät myös jäähalli ja messukeskus, unohtamatta täyden palvelun Länsikeskusta.

Kuloistenniityn asuinaluetta voidaankin pitää Raision käyntikorttina, vaikka alue tarjoaa myös oivan pääsyn Turun palvelujen äärelle. Alue Raision keskustan läheisyydessä tunnetaan myös silmiä hivelevän kauniista Alppiruusupuistosta, jonka kukkameri on kauneimmillaan kesäkuun alussa.

Previous
Next
  • Osoite
    Perhosenkatu 7, Kuloinen, Raisio, 21280, Raisio
  • TilaSuunnitteilla
  • Huoneistojen määrä38
  • Kerroksia6
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Tutustu alueeseen

Haluatko lisätietoa Pikkuapollosta?

Haluatko lisätietoa Pikkuapollosta?

Jätä meille yhteystietosi ja ilmoittaudu asiakasrekisteriimme alla olevasta linkistä. Kirjoita lomakkeen vapaaseen kenttään "PIKKUAPOLLON VIP-REKISTERI" ja rastita kohta Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla. Näin saat ensimmäisten joukossa tietoa Pikkuapollon ennakkomarkkinoinnin alkamisesta.

Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Täällä yhteydet palveluihin ovat verrattomat! Pikkuapollon sijainti Turun ja Raision rajalla tuo molempien kaupunkien palvelut ja parhaat puolet helposti saavutettaviksi. Ruoka- ja päivittäistavarakauppoihin pääset vaikka kävellen, ja lähistöltä löytyvät myös jäähalli, messukeskus ja täyden palvelun Länsikeskus. Eivätkä koulut tai päiväkoditkaan ole kaukana.

Luonto ja lähiympäristö

Luonto ja lähiympäristö

Haluaisitko päästä metsälenkille suoraan kotioveltasi? Pikkuapollossa se on mahdollista! Suvituulenpuiston puoleensavetävät vehreät aktiviteetit ovat lähellä pallokenttineen ja leikkipuistoineen. Talvisaikaan voit vaihtaa lenkkarit monoihin ja nauttia alueen hiihtoladuista. Pikkuapollo sopiikin erinomaisesti juuri sinulle, joka pidät monipuolisista liikunnan mahdollisuuksista lähellä luontoa.

Eeva Elo

Eeva Elo

Asuntomyyntipäällikkö

Turku

eeva.elo@srv.fi044 076 4064