Suunnitteilla asuntoja Raisioon

Raision Pikkuapollo

Pikkuapollo on uusi, ajanmukainen taloyhtiö, joka on suunnitteilla Raision Suvituulenpuiston äärelle aivan Turun rajalle, Kuloistenniityn uudelle asuinalueelle. Kotien arvioitu ennakkomarkkinoinnin aloitus on vuonna 2023.

Kuusikerroksiseen taloyhtiöön tulee monipuolisia asuntoja, aina yksiöistä tilaviin kaksioihin ja kolmioihin. Ensimmäisen kerroksen asukkaat saavat nauttia omasta terassista ja viidessä muussa kerroksessa lisää tilaa asumiseen tuo avara lasitettu parveke. Oli kulkuneuvosi sitten auto tai pyörä, löytyy Pikkuapollosta pysäköinti- ja säilytystilaa. Lisäksi taloyhtiön katospaikoilla on varauduttu sähköautonlataukseen.

Pikkuapollossa yhdistyvät kerrostaloasumisen mukavuudet pientalon etuihin. Pikkuapollossa pääset metsälenkille suoraan kotioveltasi ja Suvituulenpuiston vehreät aktiviteetit vetävät puoleensa. Talvisaikaan voit nauttia myös alueen hiihtoladuista. Lisäksi ruoka- ja päivittäistavarakaupat ovat kävelymatkan päässä ja lähistöltä löytyvät myös jäähalli ja messukeskus, unohtamatta täyden palvelun Länsikeskusta.

Kuloistenniityn asuinaluetta voidaankin pitää Raision käyntikorttina, vaikka alue tarjoaa myös oivan pääsyn Turun palvelujen äärelle. Alue Raision keskustan läheisyydessä tunnetaan myös silmiä hivelevän kauniista Alppiruusupuistosta, jonka kukkameri on kauneimmillaan kesäkuun alussa.

Jätä meille yhteystietosi, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun ennakkomarkkinointi alkaa.

building-icon

Osoite

Perhosenkatu 7, Kuloinen, Raisio, 21280, Raisio
building-icon

Tila

Suunnitteilla
building-icon

Asuntojen määrä

38
building-icon

Kerroksia

6
building-icon

Tontti

Vuokra

Jaa sivu

Tutustu alueeseen

Virtualisoinnit

Virtualisoinnit voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
AS01, 2h+kt+vh, 55,5 m2
Ladataan sisältöä...
AS10, 2h+kt+s+vh, 50,0 m2
Ladataan sisältöä...
AS11, 3h+k+s, 69,0 m2
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...
AS12, 2h+k+s+vh, 63,5m2
Ladataan sisältöä...
AS15, 3h+k+s+wc+vh, 77m2
Ladataan sisältöä...
AS16, 2h+kt+s, 57m2
Ladataan sisältöä...
Ladataan sisältöä...
Jaakko Heinonen

Jaakko Heinonen

Rakennuttajapäällikkö

jaakko.heinonen@srv.fi050 363 0519
Ota yhteyttä

Sijainti ja palvelut

Täällä yhteydet palveluihin ovat verrattomat! Pikkuapollon sijainti Turun ja Raision rajalla tuo molempien kaupunkien palvelut ja parhaat puolet helposti saavutettaviksi. Ruoka- ja päivittäistavarakauppoihin pääset vaikka kävellen, ja lähistöltä löytyvät myös jäähalli, messukeskus ja täyden palvelun Länsikeskus. Eivätkä koulut tai päiväkoditkaan ole kaukana.

Luonto ja lähiympäristö

Haluaisitko päästä metsälenkille suoraan kotioveltasi? Pikkuapollossa se on mahdollista! Suvituulenpuiston puoleensavetävät vehreät aktiviteetit ovat lähellä pallokenttineen ja leikkipuistoineen. Talvisaikaan voit vaihtaa lenkkarit monoihin ja nauttia alueen hiihtoladuista. Pikkuapollo sopiikin erinomaisesti juuri sinulle, joka pidät monipuolisista liikunnan mahdollisuuksista lähellä luontoa.

Haluatko lisätietoa Pikkuapollosta?

Jätä meille yhteystietosi ilmoittautumalla asiakasrekisteriimme alla olevasta painikkeesta. Kirjoita lomakkeen vapaaseen kenttään "Pikkuapollon VIP-rekisteri". Muista myös rastittaa kohta "Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla". Näin saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun Pikkuapollon ennakkomarkkinointi alkaa.