HALTIALANTIE.jpg

SRV aloittaa Vantaan Louhelassa sijaitsevan Vantaan Aarnin ennakkomarkkinoinnin

SRV YHTIÖT OYJ        UUTINEN           29.6.2020        KLO 15.00

SRV aloittaa Vantaan Louhelassa sijaitsevan Vantaan Aarnin ennakkomarkkinoinnin

Vantaan Aarnin ennakkomarkkinointi alkaa tiistaina 30.06.2020. Kahdeksankerroksinen Aarni on uusi täydennysrakennuskohde Vantaan Louhelassa, Myyrmäen kupeessa. Aarni nousee rauhalliselle paikalle aivan Jokiuomanpuisto-alueen juureen, Haltiantie 10:een. Aarni rakentuu osaksi jo olemassa olevaa rakennuskantaa täydentäen Haltiantie 4-8 kokonaisuuden. Vantaan Aarniin on suunnitteilla 42 asuntoa yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin saakka. Lähiympäristön laajalla puistoalueella sijaitsee muun muassa lähiliikuntapaikka, koirapuisto sekä minigolfrata.

Muutamia vuosia sitten uusittu Louhelan ostoskeskus tarjoaa palvelut lähellä kotia. Lähellä, noin 500 metrin päässä sijaitsevan Louhelan juna-aseman ansiosta yhteydet toimivat hyvin. Matkat Helsingin keskustaan sujuvat AB-vyöhykkeen sisällä. Louhelan asemalta pääsee kahdessakymmenessä minuutissa Helsingin ydinkeskustaan. Kehärata tavoittaa nopeasti myös lentoaseman, Aviapoliksen ja monet muut pääkaupunkiseudun kasvukeskukset. Asukkaille on tarjolla autopaikkoja tontin muiden taloyhtiöiden kanssa yhteisesti rakennettavasta pysäköintihallista. Myös polkupyörävarasto tulee tontin yhteiskäyttöalueelle ja valmistuu ensimmäisen talon rakentamisen myötä.

Louhela on pidetty alue, joka tarjoaa hyvät lähipalvelut, rauhallisen ympäristön sekä vihreää tilaa liikkua ja ulkoilla. Se on oikeankokoinen kokonaisuus mukavaan ja luonnonläheiseen asumiseen.

”Aarnista on helppo liikkua töihin kaikkialle pääkaupunkiseudulle. Toisaalta monet puistot ja kävelyreitit houkuttavat myös aktiiviseen vapaa-ajanviettoon”, kertoo SRV:n myyntipäällikkö Merja Rainio.

Louhela on valmis ja toimiva asuinympäristö. Kaupat koulut ja päiväkodit löytyvät mukavasti naapurustosta. Naapurikorttelissa on Louhelan päiväkoti ja alle kilometrin kävelymatkan päässä on Uomarinteen koulu. Vantaan ammattiopisto Variaan on myös mukavan lyhyt, noin kymmenminuuttinen kävelymatka.

”Aarni on upea lisä viihtyisään Louhelaan, jonne ei olla viime vuosina rakennettu paljoakaan uudiskohteita. Aarni tarjoaa paikallisille asukkaille mahdollisuuden päivittää vanhat neliöt uusiin tai uusille louhelalaisille tilaisuuden muuttaa uudiskohteeseen joka sijaitsee luonnonkauniissa jo valmiiksi rakennetussa ympäristössä. Uudiskohteita pääsee harvoin rakentamaan pääkaupunkiseudulla vastaaviin paikkoihin. Aarni on taloyhtiö ihmisille, jotka etsivät kotia itselleen ja perheilleen. Aarni on suunniteltu ostajille, jotka arvostavat asumisen helppoutta, luontoa, palveluita sekä hyvin toimivaa julkista liikennettä”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski toteaa.

Lisätiedot:
Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi
Merja Rainio, myyntipäällikkö, p. 0400 210 898, merja.rainio@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto ARK7 Oy, SRV

Tutustu Vantaan Aarnin asuntoihin.

Jakelu:
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV – Elämäsi rakentaja

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Ladattavat kuvat