SRV_Kokardi_Pohjoinen01-web.jpg

Kokardin kodit nyt myynnissä – uusia koteja uudistuvaan Itä-Pasilaan

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      12.9.2022  KLO 15.30

Kokardin kodit nyt myynnissä – uusia koteja uudistuvaan Itä-Pasilaan

Helsingin Pasilaan rakentuvan Helsingin Kokardin uusien kotien myynti on käynnistynyt. Aivan Itä-Pasilan ytimeen, vanhemman rakennuskannan tilalle tulee yhteensä neljä asuntoyhtiötä, joista kaksi on SRV:n omaperusteisia kohteita. Omaperusteisista kohteista ensimmäisenä rakennettavaan Kokardiin tulee  kaikkiaan 13 kerrosta ja 62 viihtyisää asuntoa yksiöistä neliöihin. Kokardin uusien kotien on määrä valmistua aikaisintaan 30.12.2023 ja viimeistään 28.2.2024 mennessä.

Kokardissa on panostettu erityisesti yhteistiloihin, jotka ovat yhteiskäytössä myöhemmin viereen rakentuvan Junailijan kanssa. Kokardin 13. kerroksesta löytyvät kolme kattosaunaa. Niiden lisäksi on virkistäytymiseen ja vilvoitteluun käytettävissä kattoterassi, jonne yhdestä talon saunasta on suora pääsy. Kahdelle saunalle on vilvoitteluun omat parvekkeet. Yhtiölle tulee myöhemmin viereen rakentuvaan Junailijaan myös hyvin varusteltu ja viihtyisä kuntoilutila, joka Junailijan valmistuttua on sekä Junailijan että Kokardin asukkaiden yhteiskäytössä.

Etätyön merkitys on noussut korona-aikana, ja tämä on huomioitu myös suunnittelussa. Osassa asunnoista saunan tai vaatehuoneen voi rakentaa etätyötilaksi lisähintaisena muutostyönä. Myös yhteistiloissa on tarjolla etätyötilaa. Päiväsaikaan talon kerhotila varata etätyötilaksi joko koko tilan tai toisen työpisteistä. Keittiössä voit lämmittää helposti lounaan. Iltaisin tilaa voi varata omaan käyttöön harrastus- tai virkistystilaksi tai saunaillan oleskelutilaksi. Tilasta on suora pääsy talon tilavalle kattoterassille.

”Olemme innoissamme käynnistämässä uudisasuntokohteen Itä-Pasilaan. Kokardin sijainti on suorastaan erinomainen, kun julkinen liikenne kulkee jokaiseen ilmansuuntaan vuorokauden ympäri. Alueen palvelut ovat aivan omaa luokkaansa ja ympäristö yllättää vehreydellään. Alueella on runsaasti puistoja ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia tekojääradoista agility-rataan ja uimahalliin. Mikäli Kokardin kodit kiinnostavat, asuntomyyntimme auttaa mielellään”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

Pasila on yksi Helsingin nopeimmin kehittyvistä ja kasvavista alueista. Merkittävä tekijä uudistumisessa on mahdollisuus hyödyntää kaikkea jo olemassa olevaa infraa. Uudet kodit rakentuvat valmiiden olemassa olevien palvelujen keskelle, vetovoimana toimivat juuri uudistettu rautatieasema ja kauppakeskus Tripla.

Tutustu Kokardin asuntoihin tästä: Kokardi

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, SRV, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

Merja Rainio, myyntipäällikkö, SRV, p. 0400 210 898, merja.rainio@srv.fi    

Heli Pulkkinen, viestinnän asiantuntija, SRV, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat: Jaakkola Arkkitehdit, 3DTaito, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja