SRV_Kokardi_Pohjoinen01-web.jpg

Kokardin ennakkomarkkinointi käynnistyi – uusia koteja uudistuvaan Itä-Pasilaan

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      17.6.2021  KLO 12.30

Kokardin ennakkomarkkinointi käynnistyi – uusia koteja uudistuvaan Itä-Pasilaan

Helsingin Pasilaan rakentuvan Helsingin Kokardin ennakkomarkkinointi on käynnistynyt. Aivan Itä-Pasilan ytimeen, vanhemman rakennuskannan tilalle on suunnitteilla yhteensä neljä asuntoyhtiötä, joista kaksi on omaperusteisia kohteita. Ensimmäisenä rakennettavaan Kokardiin on suunnitteilla kaikkiaan 13 kerrosta ja 62 viihtyisää asuntoa yksiöistä neliöihin.

Kokardissa on panostettu erityisesti yhteistiloihin. Yhtiöllä on muun muassa viereen rakentuvan Junailijan kanssa hyvin varusteltu ja viihtyisä kuntoilutila. Moderni talopesula löytyy puolestaan talon ensimmäisestä kerroksesta. Talon 13. kerroksen korkeudesta löytyvät kolme kattosaunaa. Niiden lisäksi on virkistäytymiseen ja vilvoitteluun käytettävissä kattoterassi, jonne yhdestä talon saunasta on suora pääsy. Kahdelle saunalle on vilvoitteluun omat parvekkeet.

Etätyön merkitys on noussut korona-aikana, ja tämä on huomioitu myös suunnittelussa. Etätyötilaa on mahdollista luoda omiin neliöihin. Toimimalla nopeasti voi muuttaa saunan tai vaatehuoneen etätyötilaksi omassa kodissa. Myös yhteistiloissa on tarjolla etätyötilaa. Päiväsaikaan talon kerhotila varata etätyötilaksi joko koko tilan tai toisen työpisteistä. Keittiössä voit lämmittää helposti lounaan. Iltaisin tilaa voi varata omaan käyttöön harrastus- tai virkistystilaksi tai saunaillan oleskelutilaksi. Tilasta on suora pääsy talon tilavalle kattoterassille.

”Olemme innoissamme käynnistämässä uudisasuntokohteen Itä-Pasilaan. Kokardin sijainti on suorastaan erinomainen, kun julkinen liikenne kulkee jokaiseen ilmansuuntaan vuorokauden ympäri. Alueen palvelut ovat aivan omaa luokkaansa ja ympäristö yllättää vehreydellään. Alueella on runsaasti puistoja ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia tekojääradoista agilityrataan ja uimahalliin. Toivotamme kaikki kohteesta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Kokardin upeisiin asuntoihin. Virtuaalikierros onnistuu vaikka kesämökin sohvalta käsin”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

Pasila on yksi Helsingin nopeimmin kehittyvistä ja kasvavista alueista. Merkittävä tekijä uudistumisessa on mahdollisuus hyödyntää kaikkea jo olemassa olevaa infraa. Uudet kodit rakentuvat valmiiden olemassa olevien palvelujen keskelle, vetovoimana toimivat juuri uudistettu rautatieasema ja kauppakeskus Tripla.

Tutustu Helsingin Kokardiin tästä: https://www.srv.fi/myytavat-asunnot/helsinki/helsingin-kokardi/

Lisätiedot:
Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, SRV, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi

 

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat: SRV / Jaakkola Arkkitehdit / 3DTaito

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja