Tikkurilan Keskustakortteli.jpg

Tikkurilan keskustakorttelin rakentaminen etenee – korttelikokonaisuuteen valmistui 33 omistusasunnon Tikkurilan Kolmas

SRV YHTIÖT OYJ              LEHDISTÖTIEDOTE            21.3.2023  KLO 11.40

Tikkurilan keskustakorttelin rakentaminen etenee – korttelikokonaisuuteen valmistui 33 omistusasunnon Tikkurilan Kolmas

Keskeiselle paikalle Tikkurilan erinomaisten liikenneyhteyksien ytimeen Tikkurilan keskustakortteliin valmistui SRV:n rakentamana 33 omistusasunnon 7-kerroksinen asuinkerrostalo As Oy Tikkurilan Kolmas. Samalla käynnistyivät muutot uusiin koteihin. Yksiöiden ja kaksioiden lisäksi yhtiöstä löytyy läpitalon neliöitä.

”Tikkurila elää voimakkaan uudistumisen aikaa, ja uusi keskustakortteli on yksi tämän uudistumisen näyttävimpiä kohteita. Tikkurilan keskustakorttelissa yhdistyvät keskeinen sijainti, palvelujen läheisyys sekä erinomaiset raideyhteydet. Tikkurilan keskustakorttelin asunnot ovat erinomainen esimerkki SRV:n asuntotuotannosta, jossa asunnot löytyvät hyvien liikenneyhteyksien varrelta”, kertoo SRV:n pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Seppä.

Pääkaupunkiseutu kehittyy tulevaisuudessa erityisesti joukkoliikenteen solmukohtien ympärille. Tikkurilan ja sen lähiympäristön väkimäärä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja kasvu on tuonut mukanaan uutta kasvua lisääntyneiden työpaikkojen ja uusien palveluiden muodossa. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet. Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilan rautatieasemalla, josta matka lentoasemallekin taittuu alle vartissa. Autolla alueelle pääsee Kehä III:a, Tuusulanväylää ja Lahdenväylää pitkin. Vain kävelymatkan päässä keskustakorttelista löytyvät rautatieasema, Kauppakeskus Dixi, terveyspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä jokivarren viihtyisät ulkoilumaastot.

As Oy Vantaan Tikkurilan Kolmas sijaitsee aivan Tikkurilan keskustassa Asematien ja Unikkotien väliin muodostuvan rauhallisen kujan varrella. Korttelikokonaisuus rajaa sisälleen suojaisan ja vehreän sisäpihan. Korttelikokonaisuudelle omaleimaista ilmettä antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Pääasiallinen julkisivumateriaali on paikallamuurattu tiili, ulkokehällä vaalea ja sisäpihan puolella lämpimän punaruskea.

Autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, jonka omistaa Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy. Sinne on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta. Pysäköintilaitokseen tulee myös korttelin yhtiöiden käyttöön yhteiskäyttöauto.

Tikkurilan keskustaan nousee SRV:n ja NREP:in yhteishankkeena keskeiselle paikalle kaiken kaikkiaan seitsemän asuintaloa, joissa on 450 asuntoa.

Tutustu Tikkurilan Kolmannen koteihin

Lisätiedot:

Jorma Seppä, johtaja, Asuntoliiketoiminta PKS, SRV, puh. 040 727 3771, jorma.seppa@srv.fi  

Merja Rainio, myyntipäällikkö, SRV, p. 0400 210 898, merja.rainio@srv.fi

Asuntomyynti: p. 0800 122 200, asuntomyynti@srv.fi

Heli Pulkkinen, viestinnän asiantuntija, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi     

Uutisen liitteenä olevat kuva: Arkkitehtitoimisto HMV Oy, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 770,1 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 800 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja