Ulkokuva2_Espoon_Piaffe_Profilm.jpg

SRV käynnistää elinkaariviisaan asuntokohteen ennakkomarkkinoinnin – Espoon Piaffen kohtuuhintaisia koteja Vermonniittyyn

SRV YHTIÖT OYJ     LEHDISTÖTIEDOTE      21.5.2024    KLO 09.00

SRV käynnistää elinkaariviisaan asuntokohteen ennakkomarkkinoinnin – Espoon Piaffen kohtuuhintaisia koteja Vermonniittyyn

SRV käynnistää Espoon Vermonniityssä sijaitsevan asuntokohteen Espoon Piaffen ennakkomarkkinoinnin. Kahdeksankerroksisesta Piaffesta löytyy kohtuuhintaisia koteja yksiöistä neliöihin. Asuinkerrostalo rakennetaan omalle tontille, mikä myös pienentää asumisen kuluja.

”Ennakkomarkkinoinnin käynnistäminen on askel kohti strategiamme mukaista asuntorakentamisen kasvattamisen tavoitetta. Vaikka tilanne markkinoilla on edelleen ollut odottava, uskomme kysyntää riittävän hinnoiltaan kilpailukykyisille kodeille, jotka sijaitsevat erinomaisella sijainnilla sujuvien liikenneyhteyksien äärellä. Piaffessa oma tontti sisältyy asunnon kauppahintaan, joten asumiskuluihin ei tule tonttivuokrasta lisäkustannuksia”, kertoo Jorma Seppä, SRV:n pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnan johtaja.

Elinkaariviisaita ratkaisuja pitkälle tulevaisuuteen

Piaffen moderneissa ja valoisissa asunnoissa elinkaariviisaus näkyy monella tapaa ja kodeissa on huomioitu asukkaiden hyvinvointi, ympäristön etu ja taloudellinen hyvinvointi.  Talo rakennetaan Rakennustiedon ympäristöluokituksen Kolme tähteä -kriteeristön mukaisesti, mikä on takuu kokonaisvaltaisesta ympäristövastuusta ja siitä, että asunnon elinkaaren aikaiset kustannukset on minimoitu. Muuntojoustavuus on huomioitu tarjoamalla kaksi vaihtoehtoista pohjaratkaisua, jossa osassa asunnoista on helppo lisätä yksi huone. Perheasunnoissa osa olohuoneesta voidaan erottaa esimerkiksi lastenhuoneeksi tai työhuoneeksi kevyellä väliseinällä.

Uusiutuvan energian hyödyntäminen talon energian tuotannossa auttaa säästämään energiakustannuksissa. Uusiutuvaa aurinkopaneelien tuottamaa energiaa käytetään kiinteistön sähkön tarpeisiin. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja varaus ilmalämpöpumpulle. Omaa vedenkulutusta voi seurata asuntoon asennettavalta näytöltä ja kylpyhuoneisiin asennetaan vettä säästävät vesikalusteet. Myös asukkaiden jätteiden lajittelu tehdään helpoksi, kun taloyhtiön jätepisteeseen tulee peräti seitsemän jakeen lajittelu. Autopaikat varustetaan sähköauton latausvarauksella. Rakennuksen energiatehokkuusluokka on A-luokkaa.

Hyvien liikenneyhteyksien, palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä

Ulkoilumaastot, merenrannan läheisyys, Leppävaaran palvelut, lähikoulut ja päiväkodit sekä hyvät liikenneyhteydet tekevät arjesta Vermonniityssä sujuvaa. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien ja pääväylien, kuten Kehä I:n, Turunväylän, Rantaradan ja Raide-Jokerin varrella. Vermonniitystä ajaa lentokentälle 20 minuutissa ja Helsingin keskustaan 15 minuutissa.

Leppävaaran Sellon kauppakeskuksen lisäksi suur-Leppävaaran alueelta löytyy myös useita ruokakauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Vermonniityn puistot ja lähirannat tarjoavat alueita ulkoiluun ja naapurustosta löytyvät myös muun muassa Perkkaan urheilupuisto, Majurinpuiston ulkoilupaikka, Vermonpuiston koirapuisto sekä Talin urheilupuisto harrastusmahdollisuuksineen. Vermonniityssä ja sen välittömässä läheisyydessä ovat Perkkaanpuiston koulu, Perkkaan koulu sekä Majurinkulman päiväkoti ja Perkaan päiväkoti. Päiväkoteja on lähialueella yhteensä kymmenen.

Tutustu tarkemmin kohteeseen osoitteessa: https://www.srv.fi/asunnon-ostajalle/espoo/espoon-piaffe/

Lisätiedot:
Jorma Seppä, pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnan johtaja, SRV, puh. 040 7273 771, jorma.seppa@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: SRV, Profilm Oy

Jakelu: 
Tiedotusvälineet 
www.srv.fi  

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: 
Facebook   LinkedInX  Instagram 

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistimme noin 3 300 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja