Ennakkomarkkinoinnissa Espoon Piaffe

Anna Sahlsténin katu 9, Espoo

Kohteen tiedot

TonttiOma

Asuntoja49

Kerroksia8

Valmistumisaika12/2025

Laadukkaita ja kohtuuhintaisia koteja

Vermonniittyyn, Leppävaaran kainaloon, rakentuu korkealuokkainen kerrostalo Espoon Piaffe. Se tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia koteja omalla tontilla.

8-kerroksinen Piaffe on osa viiden talon suurta, vehreää ja monimuotoista korttelipihaa. Talo ja sen ympäristö sopivat moneen eri elämäntilanteeseen. Osassa asunnoista on muuntojoustavat pohjat, joihin on helppo lisätä yksi huone. Joten, jos perhe kasvaa, asunto kasvaa mukana.

Upeat ulkoilumaastot, merenrannan läheisyys, Leppävaaran palvelut, lähikoulut ja päiväkodit, sijainti Kehä I:n sisällä Turun tien varrella, Raide-Jokeri sekä nopeat yhteydet Helsinkiin tekevät arjesta Vermonniityssä hyvää ja sujuvaa.

Vehreä ja monimuotoinen korttelipiha lisää viihtyisyyttä

Piaffe rakennetaan elinkaariviisaasti, eli asukkaiden ja ympäristön etua sekä taloudellistakin hyvinvointia ajatellen. Tämä näkyy esimerkiksi Piaffen moderneissa ja valoisissa asunnoissa, joissa on lasitetut parvekkeet ja vesikiertoinen lattialämmitys. Uusiutuvan energian hyödyntäminen talon energiatuotannossa auttaa säästämään energiakustannuksissa.

Piaffen helmi on näyttävä piha-alue, jollainen on harvoin tarjolla uudiskohteissa. Vehreällä keitaalla on runsaasti tilaa lasten leikkeihin, kuntoiluun, viljelylaatikoiden hoitamiseen tai grillaamiseen. Pihan monimuotoisuutta edistää upea sadepuutarha, joka kerää kauniisti yhteen sade- ja sulamisvedet.

Korttelielämää luonnonrauhassa elinkaariviisaasti

Elinkaariviisaus on meidän vastauksemme tulevaisuuden suurimpiin kysymyksiin ja siksi Piaffe on suunniteltu elinkaariviisaasti. Elinkaariviisaissa kodeissamme on huomioitu kodin asukkaiden hyvinvointi, ympäristön etu ja taloudellinen hyvinvointi.

Helppoa ja kestävää arkea

Piaffen suurella ja vehreällä korttelipihalla on tilaa leikkiä, kuntoilla, viljellä ja grillata. Tai vain ihailla upeaa sadepuutarhaa, joka kerää kauniisti yhteen sade- ja sulamisvedet. Ulkoiluvälinevaraston yhteisellä pesupisteellä peset kätevästi polkupyörän, lasten rattaat tai koiran tassut. Tavaralainaamosta saat käyttöösi esimerkiksi tikkaat tai nokkakärryt, kun niitä tarvitset. 

Espoon Piaffen sisäpiha

A-luokan energiatehokkuus

Piaffe on suunniteltu kustannus- ja energiatehokkaaksi, ja se tulee kuulumaan parhaaseen A-energialuokkaan. Asuntoihin asennetaan vettä säästävät vesikalusteet ja kulutusnäyttö, joka auttaa säästämään vettä fiksusti. Energiantuotannossa hyödynnetään aurinkopaneeleita, ja asunnoissa on varaus ilmalämpöpumpulle.

Piaffen asunto 47

Asunnon elinkaaren aikaiset kustannukset on minimoitu

Piaffe rakennetaan Rakennustiedon ympäristöluokituksen kolme tähteä kriteeristön mukaisesti, mikä on osoitus ympäristövastuullisesta rakentamisesta ja siitä, että elinkaaren aikaiset kustannukset on minimoitu. Materiaalit kestävät kulutusta, rakennusta on helppo huoltaa ja rakentamisessa on panostettu energiatehokkuuteen.

Espoon Piaffe asunto 43

Vermonniityn alue

Vermonniitty on kehittyvä asuinalue aivan Leppävaaran keskustan palveluiden tuntumassa. Rauhallinen asuinalue on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Vermonniityssä ja sen välittömässä läheisyydessä ovat Perkkaanpuiston koulu, Perkkaan koulu sekä Majurinkulman päiväkoti ja Perkkaan päiväkoti. Päiväkoteja on lähialueella yhteensä kymmenen.

Raide-Jokeri liikennöi aivan vierestä ja Leppävaaran juna-asemalta löytyvät lukuisat bussi- ja junayhteydet. Omalla autolla kurvaat hetkessä Kehä I:tä ja Turunväylää pitkin eri puolille pääkaupunkiseutua.

Vermonniityn puistot ja lähirannat ovat loistavia ulkoiluun. Piaffen naapurustosta löytyvät myös muun muassa Perkkaan urheilupuisto, Majurinpuiston
ulkoliikuntapaikka, Vermonpuiston koirapuisto sekä Talin urheilupuisto harrastusmahdollisuuksineen.

Etäisyydet

1,4 km

Sellon kauppakeskus

1,4 km

Tarvaspään museoalue merenrannalla

2,3 km

Talin ulkoilualue

400 m

Lähin kauppa

Ota yhteyttä

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Katunäkymä Vermonniitty

Mikä Vermonniityssä on parasta? Vastaa kyselyymme

Espoon Piaffe rakentuu Vermonniittyyn, aivan Leppävaaran kainaloon. Mikä Leppävaaran alueella on parasta ja millaisia koteja alueelle toivoisit? Arvomme vastaajien kesken Marimekon 50 euron arvoisia lahjakortteja. 

Vastaa kyselyyn

Miksi SRV on hyvä valinta?

Vakaa pohja takaa sen, että olemme täällä koko rakentamisen ja takuuvaiheen ajan. Erotumme positiivisesti rakennusalan toimijoista.

  1. Taseemme on terve ja rahoituksemme on kunnossa. 
  2. Tilauskantamme on jatkanut kasvuaan ja toimitilarakentamisen tilauskanta on vahva.
  3. Myymättömien valmiiden ja rakenteilla olevien asuntojemme määrä on erittäin vähäinen, jolloin pääomaamme ei sitoudu merkittävästi myymättömiin asuntoihin. 

Rakennamme koteja ja kaupunkiympäristöä, jotka ottavat huomioon ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin.

Pyrimme jatkuvasti vähentämään rakennusten päästöjä ja hiilijalanjälkeä. Rakennuksemme ovat ympäristöluokiteltuja ja energiatehokkaita, ja ne tuottavat puhdasta energiaa esimerkiksi maalämmön ja aurinkopaneelien avulla.

Suunnittelemissamme rakennuksissa on laadukas valaistus, akustiikka ja sisäilma. Kestävästä arjesta tekee helppoa myös se, että pyöräilijät ja sähköautoilijat on otettu huomioon. Lisäksi palvelut ja vehreä ympäristö ovat lähellä.

Energia- ja resurssitehokkuus sekä helppo huollettavuus ja kestävyys laskevat rakennuksen käytönaikaisia kustannuksia. Keskeinen sijainti ja elinkaariviisauden huomioon ottaminen säilyttävät kiinteistön arvoa. Lue lisää elinkaariviisaudesta.

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin, halutuimmille asuinalueille ja hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Hankkimalla uuden kodin meiltä voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla tulevaisuudessakin.

Asuntorahoitukseen erikoistunut Suomen Hypoteekkiyhdistys Hypo on arvioinut viiden suuren kaupungin alueiden asuntomarkkinoiden riskit. Monet kohteemme sijaitsevat Hypon mukaan AAA-luokituksen saanneilla asuinalueilla, joita ovat esimerkiksi Espoon Niittykumpu sekä Helsingin Pasila ja Munkkivuori-Niemenmäki.

Hypon mukaan kolmen A:n luokituksen saaneet alueet ovat asuntojen arvonkehityksen näkökulmasta vähäriskisimmät. Luokituksessa on arvioitu muun muassa maksukykyä, vakuusarvoja, kuntataloutta, turvallisuutta, muuttoliikettä ja ympäristöä. Lue lisää Hypon asuntoluokituksesta.

Asukas ripustaa taulua seinälle

Miten asunnon ostaminen etenee?

Tiedätkö, mitä kaikkea kuuluu uudiskohteen ostamiseen? Tutustu asunnon ostamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää asunnon ostamisesta
Uusia kerrostaloja Helsingin Jätkäsaaressa

Uuden asunnon hinta ja vastikkeet

Mitä tarkoittaa myyntihinta, velaton hinta tai yhtiölaina? Osaatko erottaa hoitovastikkeen ja rahoitusvastikkeen toisistaan? 

Lue lisää hinnoista ja vastikkeista

Sinua saattaisi kiinnostaa

Vermonniityn maisemakuvaa

Vermonniityssä kaikki tarvittava on 15 minuutin etäisyydellä

Leppävaarasta ja sen lähialueista on kehittynyt toimiva yhdistelmä vehreyttä ja urbaania kaupunkielämää. Espoon Leppävaaran alueen projektinjohtaja Mika Rantala kertoo, minkälainen alue Suur-Leppävaarasta on muotoutunut ja miltä näyttää sen tulevaisuus?

Taulun ripustaminen

RT:n Vihmo: ”Nyt on asunnonostajalle oivallinen hetki toimia”

Mitä asunnon ostamisessa kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Milloin epävarmuus hellittää? Asiantuntijat vastaavat asunnonostajia tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.

Käsi kirjoittamassa vihkoon ja croissantti sekä kahvi pöydällä

Mitä jos vuokraisit asunnon omalle lapsellesi?

Oletko koskaan harkinnut, että ostaisit sijoitusasunnon ja vuokraisit sen omalle lapsellesi?