Kuva Oulusta

Oulu

Myytävät uudiskohteet Oulussa ovat sijoitus tulevaisuuteen

Haaveiletko asumisesta meren läheisyydessä? Suomen viidenneksi suurin, ja Pohjois-Suomen suurin kaupunki Oulu on kasvukeskus täynnä energiaa. Oulu on Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026, mikä kääntää katseita pohjoiseen ja tuo arvoa alueelle pitkällä tähtäimellä. 

Rakennamme uudisasuntoja Ouluun loistavien kulkuyhteyksien äärelle

Rakennamme Ouluun uudisasuntoja hyvien kulkuyhteyksien äärelle ja luomme halutuille alueille koteja, joihin on helppo tulla. Kaupunki laajenee, mutta välimatkat pysyvät sopivina. Oulu tunnetaan Suomen pyöräilypääkaupunkina ja kevyen liikenteen väyliin on panostettu. Hurautat helposti Oulun kauppatorille, Tuiraan ja Hietasaareen, jonne on suunnitteilla huvipuisto, sekä matkailu-, majoitus- ja harrastuspalveluita.  

Elinkaariviisasta rakentamista  – SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Se onnistuu rakentamalla kaupungeista kestäviä ja elinvoimaisia sekä keskittymällä rakentamaan koteja, jotka ovat ympäristöluokiteltuja, energiatehokkaita ja osallistuvat puhtaan energian tuottamiseen maalämmön ja aurinkopaneelien avulla. 

Myytävät autopaikat Oulussa

Tutustu myynnissä oleviin autopaikkoihin Oulun Toppilansalmessa.

Katso autopaikat
Satamarannan Jahti sijainti kartalla