Muuttovalmis Tikkurilan Viides

Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Viides on muuttovalmis ja siellä on myynnissä vielä mainioita asuntoja. Tikkurilan Viides on osa Tikkurilan uutta keskustakorttelia, joka on rakenteilla aivan Tikkurilan ytimeen. Tikkurilan viides sijoittuu uuden korttelin eteläreunaan, Unikkotien varteen, joten yhtiön asunnoista on mukavat näköalat joko kauniille sisäpihalle tai rauhalliselle Unikkotielle. Kompaktien yksiöiden lisäksi yhtiöstä löytyy läpitalon kaksioita ja kolmioita. Yhtiölle varatut autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, johon on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta.

Vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy Tikkurilan rautatieasema ja kaupalliset palvelut löytyvät lähikortteleista ja lähistöllä sijaitsevasta Kauppakeskus Dixiesta. Uudelle korttelille omaleimaista ilmettä antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Pääasiallinen julkisivumateriaali on paikallamuurattu tiili, ulkokehällä vaalea ja sisäpihan puolella lämpimän punaruskea.

Tikkurila elää voimakkaan uudistumisen aikaa, ja Tikkurilan uusi keskustakortteli on yksi tämän uudistumisen symboleja. Näyttävä kokonaisuus, joka tulevaisuudessa muodostuu varmasti yhdeksi Tikkurilan keskeisistä maamerkeistä.

Tikkurilan keskustakortteli on SRV Rakennus Oy:n ja NREP:n yhteishanke.

Sovi yksityisesittely, jossa voit rauhassa tutustua vapaisiin asuntoihin yhdessä asuntomyyjän kanssa.

Previous
Next
  • Osoite
    Unikkotie 5, Tikkurila, Vantaa, 01300, Vantaa
  • TilaValmis
  • Valmistumisaika12/2021
  • Huoneistojen määrä40
  • Kerroksia8
  • TonttiValinnainen vuokra

Jaa sivu

Tutustu asuntoihin virtuaalisesti

Tutustu Tikkurilan Viidennen asuntoihin joko videolla tai virtuaalisesti. Ensimmäisellä videolla esitellään Viidennen sisustettu malliasunto 3h+kt 62,0 m2. Virtualisoinneissa voit tutustua samanlaiseen 62,0 m2 kolmen huoneen asuntoon sekä viihtyisään kaksioon. Toisella videolla esitellään miltä rakenteilla oleva Tikkurilan uusi keskustakortteli näytti elokuussa 2020. Huomaathan, että asuntojen virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
3h+kt 62,0 m2
Video sisustetusta malliasunnosta
Ladaaan sisältöä...
3h+kt 62,0 m2
360-virtuaalikierros kolmiossa (Wood-tyyli)
Ladaaan sisältöä...
2h+kt 50,5 m2
360-virtuaalikierros kaksiossa (Wave-tyyli)
Ladaaan sisältöä...
Tikkurila-video
Dronella kuvattu video uudesta keskustakorttelista
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

G3271h+kt25.5 m²52 456 €174 630 €Vapaa
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Tikkurilan uudessa keskustakorttelissa kaikki tarpeellinen löytyy kävelymatkan päästä. Rautatieasema, Kauppakeskus Dixi, virastot, terveyspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä jokivarren viihtyisät ulkoilumaastot. Täältä ei ole pitkä matka minnekään, ei edes ulkomaille. Matka lentokentälle taittuu täältä vartissa. Tikkurilan viides on tässä kuvassa G-talo.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kaksi erityylistä sisustuskonseptia: Wood ja Wave. Valitsetpa kumman tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat-esitteessä. Voit tutustua sisustusvalintoihin Nettikoti-ohjelmassa. Asunnon ostaja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen Nettikotiin valintojen tekemiseksi.
Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvaihtoehtoihin.

Nettikotiin
Autopaikoitus ja yhteiskäyttöauto

Autopaikoitus ja yhteiskäyttöauto

Autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä pysäköintihallissa, jonka omistaa Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Tutustu esitteeseen alla olevasta linkistä ja hinnastoon ylempänä tällä sivulla.

Korttelin asunto-osakeyhtiöiden käyttöön tullaan varaamaan myös yhteiskäyttöauto. Se on taloudellinen ja huoleton vaihtoehto yksityisautoilulle ja tekee liikkumisesta entistä helpompaa ja ekologisempaa.

Pysäköintiesite
Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Jätä meille yhteystietosi ja ilmoittaudu asiakasrekisteriimme antamalla yhteystietosi viereisestä linkistä. Kirjoita lomakkeen vapaaseen kenttään "TILAAN UUTISKIRJEEN" ja rastita kohta Minulle saa lähettää tietoa SRV:n asuntokohteista sähköpostilla. Näin saat ensimmäisten joukossa tietoa Tikkurilan uuden keskustan rakentamisen etenemisestä.

Miksi Tikkurilaan?

Miksi Tikkurilaan?

Pääkaupunkiseutu kehittyy tulevaisuudessa erityisesti joukkoliikenteen solmukohtien ympärille. Tikkurila on näistä solmukohdista ehkä se kiivaimmin kehittyvä. Tikkurilan ja sen lähiympäristön väkimäärä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja kasvu on tuonut mukanaan uutta kasvua lisääntyneiden työpaikkojen ja uusien palveluiden muodossa. Elinvoimainen Tikkurila on tällä hetkellä voimakkaassa positiivisen kehityksen kierteessä.

Ota yhteyttä 0800 122 200 tai asuntomyynti@srv.fi

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT

sami.sahiluoma@srv.fi040 704 4252
Elise Utriainen

Elise Utriainen

Myyntipäällikkö, LKV

elise.utriainen@srv.fi040 643 3320
Merja Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

merja.rainio@srv.fi0400 210 898

Lue myös nämä

Muita kohteitamme alueella