Uudiskohteet Tikkurila

Tikkurilassa on useita viihtyisiä kaupunkikortteleita. Alueella on uusia palveluja ja junarata vie hetkessä Helsingin keskustaan. Tutustu alla SRV:n uudiskohteisiin Tikkurilassa.

Myytävät asunnot

Vantaan Tikkurilan uudiskohteet ovat keskellä elinvoimaista kaupunkikeskusta

tikkurila-2

Koko Vantaa kasvaa ja tiivistyy voimakkaasti. Vantaan väestön määrä lisääntyy lähimmän viiden vuoden aikana noin 1,8 prosentin vuosivauhdilla. Tämä tarkoittaa yli 4000 hengen vuosittaista kasvua. Vuoden 2018 alussa Vantaalla väestöä oli 223 027 henkeä. Vantaa ei siis enää ole Helsingin kehyskunta vaan oma elinvoimainen kaupunkikeskus. Siksi onkin luonnollista, että juuri Vantaan Tikkurilaan rakennetaan paljon uudiskohteita, sillä täällä on paljon kysyntää myytäville uusille asunnoille.

 

Ennusteen mukaan vuonna 2025 väestöä on 253 000 henkeä, vuonna 2035 yli 278 000 henkeä ja 296 000 henkeä vuonna 2045. Uusi väki tarvitsee paljon asuntoja ja onkin ennustettu, että vuosina 2018–2027 Vantaalle valmistuu keskimäärin 3 500 asuntoa vuodessa, joista 87 prosenttia valmistuu kerrostaloihin.

 

Vantaan suuralueista tällä hetkellä prosentuaalisesti voimakkaimmin kasvavat Kivistö, Aviapolis ja Myyrmäki, joiden kasvu perustuu runsaaseen asuntorakentamiseen. Asukasmäärällisesti eniten kasvaa kuitenkin Vantaan merkittävin kaupunkikeskus Tikkurila, jossa väestö on kasvanut yli tuhannen hengen vuosivauhdilla.

 

Tikkurila luo kasvonsa ja uudistaa identiteettinsä

 

Tikkurilassa kasvua on suunniteltu järkevästi ja aluetta on muokattu päämäärätietoisesti entistä kaupunkimaisemmaksi. Entiset piste-elementtitalot ovat kadonneet ja tilalla on useita viihtyisiä kaupunkikortteleita kivijalkakauppoineen. Aivan Tikkurilan ytimeen on saatu paljon uusia palveluja Kauppakeskus Dixin muodossa ja ennestään hyvät kulkuyhteydet ovat parantuneet 2015 valmistuneen kehäradan myötä. Nyt Tikkurilan keskustasta pääsee viidessä minuutissa muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Matka Helsingin keskustaan kestää Tikkurilasta 16 minuuttia. Pääkaupunkiseudulla molemmat ajat ovat lähes käsittämättömän lyhyitä. Ei siis ihme, että juuri Tikkurilaan halutaan muuttaa ja siellä halutaan elää. Tikkurilassa onkin jatkuva tarve uusille asunnoille.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Tikkurilan uudiskohteet on rakennettu hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin. Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.