Uudiskohteet Vantaa

Vantaa kasvaa ja tiivistyy voimakkaasti. Vantaalla uudisasunnot rakennetaan jo valmiina olevien hyvien yhteyksien äärelle. Tutustu alla SRV:n uudiskohteisiin Vantaalla.

Myytävät asunnot

Vantaan uudiskohteet ovat sijoitus tulevaisuuden asuntomarkkinoille

vantaa-tekstiin

Koko Vantaa kasvaa ja tiivistyy voimakkaasti. Vantaan väestön määrä lisääntyy lähimmän viiden vuoden aikana noin 1,8 prosentin vuosivauhdilla. Tämä tarkoittaa yli 4000 hengen vuosittaista kasvua. Vuoden 2018 alussa Vantaalla väestöä oli 223 027 henkeä. Vantaa ei siis enää ole Helsingin kehyskunta vaan oma elinvoimainen kaupunkikeskus. Siksi onkin luonnollista, että juuri Vantaalle rakennetaan paljon uudiskohteita, sillä täällä on paljon kysyntää myytäville uusille asunnoille.

 

Ennusteen mukaan vuonna 2025 väestöä on 253 000 henkeä, vuonna 2035 yli 278 000 henkeä ja 296 000 henkeä vuonna 2045. Uusi väki tarvitsee paljon asuntoja ja onkin ennustettu, että vuosina 2018–2027 Vantaalle valmistuu keskimäärin 3 500 asuntoa vuodessa, joista 87 prosenttia valmistuu kerrostaloihin.

 

Vantaan suuralueista tällä hetkellä prosentuaalisesti voimakkaimmin kasvavat Kivistö, Aviapolis ja Myyrmäki, joiden kasvu perustuu runsaaseen asuntorakentamiseen. Myytäviä uudiskohteita tarvitaan, siitä pitää jatkuvasti kasvava asukasmäärä huolta.

 

Vantaa on pääkaupunkiseudun kasvun ytimessä

 

Vantaalla kasvua on suunniteltu järkevästi ja uudiskohteet halutaan rakentaa jo valmiina olevien hyvien yhteyksien äärelle. Asuntoja rakennetaan etenkin uuden kehäradan asemien läheisyyteen. Kehärataa käyttämällä matka Helsingin keskustaan kestää mistä tahansa kehäradan pysäkistä aina alle 25 minuuttia. Ei siis ihme, että Vantaan uudisasunnoilla on kysyntää. Vantaalle halutaan muuttaa ja siellä halutaan elää.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Kaikki Vantaan uudiskohteet on rakennettu hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin. Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.