Myynnissä Kaarinan Kartanonrinne, pieni taloyhtiö kaikilla mukavuuksilla

Kotitalosi toisella puolella siintää meri uimarantoineen, ja toisella puolella odottavat Kaarinan keskustan palvelut liikkeineen. Ei lainkaan hassumpi sijainti uudelle kodille, vai mitä?

Keskusta-alueen vehreimmälle laidalle, omalle tontille rakentuvaan Kartanonrinteeseen muuttavat pääsevät nauttimaan tasokkaasta ja valoisasta asumisesta pienessä, viihtyisässä taloyhtiössä. Merellinen ympäristö houkuttelee ulkoilemaan, Turku kutkuttelee vain piirun päälle vartin ajomatkan päässä, ja lähin kauppakeskuskin kosiskelee shoppailureissulle vaikka fillarilla. Mutta veikkaamme, että viihdyt kyllä hyvin kotonakin.

Sillä kukapa ei viihtyisi oman luonnonvalossa kylpevän, laadukkaasti rakennetun kodin rauhassa? Näissä neliöissä arki toimii ja on lisäksi laadukkaine pintamateriaaleineen kaunista. Kotisi tilaa jatkaa suuri lasitettu parveke, josta käsin voit ihmetellä Kaarinan kauniita auringonnousuja ja -laskuja, ja jos oikein onnistaa: kuunnella illan hämärässä kotikuntasi nimikkolintu tiklin juttusia.

Ota yhteyttä Turun asuntomyyntiimme, p. 0800 188 400 tai varaa uusi kotisi tältä sivulta painamalla varauspyyntö-nappia.

Previous
Next
  • Osoite
    Kartanontie 5, Keskusta, Kaarina, 20780, KAARINA
  • TilaRakenteilla
  • Valmistumisaika7/2022
  • Huoneistojen määrä29
  • Kerroksia5
  • TonttiOma

Jaa sivu

360-virtuaalikierros

Tutustu viihtyisään 3h+kt+s 67,5 m2 asuntoon 360-virtuaalikierroksilla. Huomaathan, että virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A1953h+kt+s67.5 m²101 100 €288 900 €Vapaa

Kartanonrinne kolmio olohuone
3h+kt+s 67,5 m2 – olohuone

 

Kartanonrinne kolmio keittiö
3h+kt+s 67,5 m2 – keittiö

Kartanonrinne kolmio parveke
3h+kt+s 67,5 m2 – parveke

Laatuasumista Kartanontiellä

Laatuasumista Kartanontiellä

Asumismukavuutta tuo miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ja kaikissa asunnoissa oleskelutila jatkuu lasitetulle parvekkeelle. Talossa on nykyaikainen iLOQ-lukitusjärjestelmä. Pihakannelta löytyy turvallinen leikki- ja oleskelupiha. Pohjakerroksessa on tilavat ulkoiluvälinevarastot ja kuivaushuone.

Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla, pihalla on pihapaikkoja ja talon alla katoksessa on neljä autopaikkaa. Lisähintaisena muutostyönä on mahdollisuus hankkia sähköauton latauslaite.

Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Kartanonrinne sijaitsee kävelymatkan päässä Kaarinan keskustan palveluista. Hovirinnan uimaranta ja venesatama löytyvät kivenheiton päässä. Lisäksi lähellä ovat lasten leikki- ja liikennepuisto, aikuisten kuntoilualue sekä uimahalli palveluineen. Uimahallin kohdalla on lähin bussipysäkki.

Vaarniemen ja Tuorlan luontopolulle on matkaa noin 5 km ja Rauvonlanlahden luonnonsuojelualue sijaitsee 6 km päässä.

Kauppakeskus Skanssi palveluineen sijaitsee noin 6 km päässä. Turkuun on matkaa autolla noin 12 km ja sinne hurauttaa noin 20 minuutissa. Paraisille on matkaa 17 km ja Nauvoon 44 km. Kaarinasta pääsee helposti myös Saloon ja Helsinkiin.

Ota yhteyttä ja soita numeroon 0800 188 400 (maksuton) tai lähetä sähköpostia asuntomyynti.turku@srv.fi

Eeva Elo

Eeva Elo

Asuntomyyntipäällikkö

Turku

eeva.elo@srv.fi044 076 4064

Lue myös nämä