Uudiskohteet Turku

Turun seudulla asutaan hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä. Liikkuminen on helppoa ja vaivatonta niin jalan, julkisilla kuin autollakin.

Myytävät asunnot

Turun seudulla asutaan hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä

turku-tekstiin

Turku tunnetaan kaupungin läpi virtaavasta Aurajoesta, viihtyisästä jokirannan alueesta, vehreistä puistoista, tunnelmallisista kahviloista ja modernista pääkirjastosta. Maamme entisessä pääkaupungissa on kaksi yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua, minkä vuoksi opiskelijat ovatkin tuttu näky katukuvassa.

 

Turku on elinvoimainen kasvukeskus, jolla on kiehtova historia ja monipuolinen kaupunkikulttuuri. Kaupungin kompaktin koon ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta liikkuminen on helppoa ja vaivatonta niin jalan, julkisilla kuin autollakin. Föli-busseilla kuljet helposti ja edullisesti kuuden kunnan alueella. Kun Turkuun on kerran rakastunut, sieltä on vaikea lähteä pois.

 

Turussa on kaksi juna-asemaa, päärautatieasema ja Kupittaa. Osa junista jatkaa satamaan saakka. Satamasta matka jatkuu kätevästi naapurimaahamme Ruotsiin tai Ahvenanmaalle. Turusta pääsee junalla Helsinkiin ja Tampereelle alle kahdessa tunnissa. Turusta on myös hyvät lentoyhteydet maailmalle.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

 

Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.