Uudiskohteet Turku

Turun seudulla asutaan hyvien yhteyksien ja palvelujen äärellä. Kaupungin kompaktin koon ansiosta Turun alueella liikkuminen on helppoa ja vaivatonta niin jalan, julkisilla kuin yksityisautollakin.

Myytävät asunnot

Turun seudulla asutaan hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä

turku-tekstiin

Turun asuintomarkkinaa määrittelee vakaus. Asuntojen hinnat ovat viime vuosina nousseet hitaasti, mutta vakaasti. Kysyntää erityisesti uudisasunnoille on kuitenkin paljon, sillä Turussa kysyntä ylittää jatkuvasti tarjonnan erityisesti pienten, oppilaitosten lähellä sijaitsevien asuintojen kohdalla.

Turussa asuntojen kysyntään vaikuttaakin Turun asema suurena opiskelukaupunkina. Turussa on kaksi yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua. Turun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu, Åbo Akademi, Yrkeshögskolan Novia, Humanistinen ammattikorkeakoulu sekä Diakonia-ammattikorkeakoulu. Koulutusvaihtoehtoja on yli 170 ja korkeakouluopiskelijoita yli 40 000. Kaikkiaan Turun alueella asuu noin 200 000 ihmistä, joten opiskelijoiden määrä katukuvassa ja asuntomarkkinoilla on poikkeuksellisen suuri.  Turku on siis elinvoimainen kasvukeskus. Suorastaan erinomainen paikka asua, tai sijoittaa asumiseen.

Kaupungin kompaktin koon ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Turussa liikkuminen on helppoa ja vaivatonta niin jalan, julkisilla kuin yksityisautollakin. Föli-busseilla kuljet helposti ja edullisesti kuuden kunnan alueella. Turussa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa ja Ruskolla on voimassa samat liput ja hinnat matkan pituudesta, kuntarajojen ylityksistä ja vaihtojen määrästä riippumatta.

Turussa on myös kaksi juna-asemaa, keskusta ja Kupittaa ja osa junista jatkaa satamaan saakka. Satamasta puheenollen Turku – Tukholma-reitillä seilaa päivittäin lähes 10 000 laivamatkustajaa. Junalla Turusta pääsee Helsinkiin ja Tampereelle alle kahdessa tunnissa. Turusta on myös hyvät lentoyhteydet maailmalle – ja takaisin Turkuun.

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme