Muuttovalmis Oulun Satamarannan Jahti

Muuttovalmiissa Jahdissa on myynnissä enää yksi asunto! Tule tutustumaan 57,5 m2:n reilunkokoiseen ja valoisaan kaksioon. Huoneisto on varustettu saunalla ja vaatehuoneella. Keittiö on sijoitettu omaan syvennykseen, katseilta piiloon. Parveke on itä-eteläsuuntaan. Tämä ensimmäisen kerroksen huoneisto on varustettu omalla sisäänkäynnillä suoraan ulkoa. Ota yhteyttä Hannaleenaan ja varaa uusi asunto. Yhteystiedot löytyvät alempaa. Helpoiten teet alustavan varauksen painamalla tee varauspyyntö -nappia.

Huoneisto myydään ilman yhtiölainaa. Tästä johtuen saat 4% alennuksen huoneiston velattomasta hinnasta. Huoneiston ovh on 204 620 euroa ja alennuksen kanssa velaton hinta on 196 435 euroa. Säästät siis yli 8 000 euroa.

Jahti sijaitsee aivan Toppilansalmen rannassa ja osasta huoneistoista saa kauniit suistonäkymät. Korttelissa sijaitsee jo valmiit asunto-osakeyhtiöt Satamarannan Ruori ja alueen maamerkki Masto. Korttelin viimeistelee ennakkomarkkinoinnissa oleva Maininki. Tunnelmallinen rantabulevardi, puistomainen piha-alue, ja upea kaunis asuinympäristö takaavat rentouttavaa asumista parhaimmillaan. Alueen palveluihin kuuluu mm. päiväkoti, supermarket, kampaamo, apteekki ja ruokaravintoloita. Kävelymatkan päästä löydät keskustan, Tuiran ja Hietasaaren palvelut.

Jahdissa on yhteensä 53 huoneistoa. Huoneistokoot vaihtelevat yksiöistä aina neljän huoneen asuintoihin.

Previous
Next
  • Osoite
    Höyrymyllyntie 6, Toppilansalmi, Oulu, 90520, OULU
  • TilaValmis
  • Valmistumisaika12/2021
  • Huoneistojen määrä53
  • Kerroksia4
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Ota yhteyttä

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Kauppurienkatu 10, 3. krs, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17

360-virtuaalikierros

Tutustu 64,5 m2:n huoneistoon helposti joko sisustetussa malliasunnossa kuvatulla videolla tai 360-virtuaalikierroksella. Huomaathan, että virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
3h+kt+s 64,5 m2
Video sisustetusta malliasunnosta
Ladaaan sisältöä...
3h+kt+s 64,5 m2
360-virtuaalikierros
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A0212h+kt+s57.5 m²196 435 €196 435 €Vapaa
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Satamaranta tarjoaa modernia ja helppoa asumista aivan meren tuntumassa. Satamaranta Terva-Toppilan satamassa on yksi Oulun kauneimpia ja tunnelmallisimpia asuinalueita. Viereisellä rantabulevardilla voi nauttia lämpimistä kesäilloista. Satamarannasta on helppo lähteä päiväretkelle veneilemään ja talvisaikaan pääsee helposti meren jäälle hiihtämään ja nauttimaan kevätauringosta. Illan tullen voi rannalta ihailla auringon laskua meren taakse. Ydinkeskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä ja torille pääset hetkessä kahvittelemaan. Nallikarin liikuntapalvelut, ravintolat ja aktiviteetit sekä Meri-Toppilan frisbeegolfkenttä tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kaksi erityylistä sisustuskonseptia: Wood ja Wave. Valitsetpa kumman tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Oman maun mukaan valitut pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet antavat yhdistetylle keittiö-olohuoneelle viimeisen silauksen. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä. Lisähintaiset sisustusvalinnat -esitteessä on lisätietoa lisähintaisista sisutusvalinnoista. Tässä kohteessa et voi enää vaikuttaa sisustusvalintoihin.

Nettikotiin
Arkkitehdin puheenvuoro

Arkkitehdin puheenvuoro

"Satamarannan Jahti nousee osaksi Kraana korttelia Toppilansalmen uuteen kaupunginosaan. Toppilansalmessa yhdistyvät upea luonto, meri, oululaisen merenkulun historia ja perinteet sekä kaupunkimainen asuminen. Kraana-korttelin omaleimaisessa miljöössä korostuu suojaisuus, viher- ja maisemarakentaminen sekä alueen maamerkki, 16-kerroksinen Satamarannan Masto.
Merenkulku, laivat ja alueen historia ovat olleet inspiraationa myös rakennusten monimuotoisessa arkkitehtuurissa ja värimaailmassa. Satamarannan Jahdissa. Kanavaranannan ainutlaatuinen maisema on haluttu tuoda osaksi asuntoja hyödyntämällä suuria ikkunapintoja, parvekkeita ja terasseja. Lisäksi suunnittelussa on panostettu tehokkaisiin tilaratkaisuihin ja laajaan asuntotyyppien valikoimaan. Asukkaille on tarjolla autopaikkoja kellarikerrokseen rakennetussa pysäköintihallissa. Vieraspaikat ja polkupyörien säilytys on sijoitettu korttelipihalle ja katoksiin."
Sampo Valjus, arkkitehti SAFA, Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy

Ota yhteyttä

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Kauppurienkatu 10, 3. krs, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17

Lue myös nämä

Ajankohtaista

Muita kohteitamme alueella