Myynnissä Oulun Satamarannan Jahti

Aloita uusi vuosi uudessa kodissa! Jahti valmistuu 30.12.2021. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä jäljellä on vielä muutama kaksio ja kolmio. Tutustu vapaisiin asuntoihin alempaa löytyvästä asuntolistasta.

Toppilansalmen Kraana-kortteli täydentyy Satamarannan Jahti yhtiöllä. Korttelissa sijaitsee jo valmiit asunto-osakeyhtiöt Satamarannan Ruori ja alueen maamerkki Masto. Korttelin viimeistelee ennakkomarkkinoinnissa oleva Maininki.

Jahti sijaitsee aivan Toppilansalmen rannassa ja osasta huoneistoista saa kauniit suistonäkymät. Tunnelmallinen rantabulevardi, puistomainen piha-alue, ja upea kaunis asuinympäristö takaavat rentouttavaa asumista parhaimmillaan. Alueen palveluihin kuuluu mm. päiväkoti, supermarket, kampaamo, apteekki ja ruokaravintoloita. Kävelymatkan päästä löydät keskustan, Tuiran ja Hietasaaren palvelut.

Jahdissa on yhteensä 53 huoneistoa. Huoneistokoot vaihtelevat yksiöistä aina neljän huoneen asuintoihin.

Tee varaus uudesta kodistasi vaikka heti lähettämällä varauspyyntö asuntolistauksen varauspyyntö-napista tai ottamalla yhteyttä Hannaleena Tervaojaan. Voit myös sopia yksityisesittelyn Jahdin sisustettuun malliasuntoon. Hannaleenan yhteystiedot löydät alta.

Previous
Next
  • Osoite
    Höyrymyllyntie 6, Toppilansalmi, Oulu, 90520, OULU
  • TilaRakenteilla
  • Valmistumisaika12/2021
  • Huoneistojen määrä53
  • Kerroksia4
  • TonttiVuokra

Jaa sivu

Ota yhteyttä

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Hallituskatu 13-17 F 57, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17

360-virtuaalikierros

Tutustu 64,5 m2:n huoneistoon helposti joko sisustetussa malliasunnossa kuvatulla videolla tai 360-virtuaalikierroksella. Voit myös sopia yksityisesittelyn paikanpäälle Jahdin malliasuntoon. Huomaathan, että virtualisoinnit ovat taiteilijan näkemys ja ne voivat poiketa yksityiskohdiltaan toteutuvasta. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa.
3h+kt+s 64,5 m2
Video sisustetusta malliasunnosta
Ladaaan sisältöä...
3h+kt+s 64,5 m2
360-virtuaalikierros
Ladaaan sisältöä...
Ladaaan sisältöä...
Velaton Hinta (€)

Pinta-ala (m²)

Huoneiden lukumäärä

A0113h+kt+s64.5 m²74 076 €232 080 €Vapaa
A0212h+kt+s57.5 m²196 435 €196 435 €Alustavasti varattu
A1023h+kt+s64.5 m²75 574 €236 770 €Vapaa
A1933h+kt+s64.5 m²78 346 €245 470 €Vapaa
A2032h+kt+s54 m²65 098 €203 950 €Alustavasti varattu
|
Sijainti ja palvelut

Sijainti ja palvelut

Satamaranta tarjoaa modernia ja helppoa asumista aivan meren tuntumassa. Satamaranta Terva-Toppilan satamassa on yksi Oulun kauneimpia ja tunnelmallisimpia asuinalueita. Viereisellä rantabulevardilla voi nauttia lämpimistä kesäilloista. Satamarannasta on helppo lähteä päiväretkelle veneilemään ja talvisaikaan pääsee helposti meren jäälle hiihtämään ja nauttimaan kevätauringosta. Illan tullen voi rannalta ihailla auringon laskua meren taakse. Ydinkeskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä ja torille pääset hetkessä kahvittelemaan. Nallikarin liikuntapalvelut, ravintolat ja aktiviteetit sekä Meri-Toppilan frisbeegolfkenttä tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia harrastamiseen.

Sisustusvalinnat

Sisustusvalinnat

Jokaisella meillä on oma makumme ja tyylimme. Se mikä sopii sinulle, ei välttämättä sovi naapurille. Siksi olemme koonneet valmiiksi kaksi erityylistä sisustuskonseptia: Wood ja Wave. Valitsetpa kumman tahansa, voit olla varma onnistuneesta ratkaisusta. Kun olet ajoissa liikkeellä, voit valita hintaan kuuluvista tai lisähintaisista vaihtoehdoista mieleisesi keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, parketin sekä kosteiden tilojen laatoitukset. Oman maun mukaan valitut pintamateriaalit ja kiinteät kalusteet antavat yhdistetylle keittiö-olohuoneelle viimeisen silauksen. Esittelemme vaihtoehdot erillisessä Sisustusvalinnat -esitteessä. Lisähintaiset sisustusvalinnat -esitteessä on lisätietoa lisähintaisista sisutusvalinnoista. A-portaassa sisustusvalinnat on tehtävä 11.6.2021 mennessä ja B-portaassa 23.7.2021 mennessä.

Nettikotiin
Arkkitehdin puheenvuoro

Arkkitehdin puheenvuoro

"Satamarannan Jahti nousee osaksi Kraana korttelia Toppilansalmen uuteen kaupunginosaan. Toppilansalmessa yhdistyvät upea luonto, meri, oululaisen merenkulun historia ja perinteet sekä kaupunkimainen asuminen. Kraana-korttelin omaleimaisessa miljöössä korostuu suojaisuus, viher- ja maisemarakentaminen sekä alueen maamerkki, 16-kerroksinen Satamarannan Masto.
Merenkulku, laivat ja alueen historia ovat olleet inspiraationa myös rakennusten monimuotoisessa arkkitehtuurissa ja värimaailmassa. Satamarannan Jahdissa. Kanavaranannan ainutlaatuinen maisema on haluttu tuoda osaksi asuntoja hyödyntämällä suuria ikkunapintoja, parvekkeita ja terasseja. Lisäksi suunnittelussa on panostettu tehokkaisiin tilaratkaisuihin ja laajaan asuntotyyppien valikoimaan. Asukkaille on tarjolla autopaikkoja kellarikerrokseen rakennetussa pysäköintihallissa. Vieraspaikat ja polkupyörien säilytys on sijoitettu korttelipihalle ja katoksiin."
Sampo Valjus, arkkitehti SAFA, Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy

Ota yhteyttä

Hannaleena Tervaoja

Hannaleena Tervaoja

Myyntipäällikkö

Hallituskatu 13-17 F 57, 90100 Oulu

hannaleena.tervaoja@srv.fi040 536 38 17

Lue myös nämä

Ajankohtaista

Muita kohteitamme alueella