Uudiskohteet Oulu

Oulussa on myynnissä enää vain autopaikkoja. Tutustu SRV:n myytäviin autopaikkoihin Oulun Toppilansalmessa.

Myytävät autopaikat

Uudiskohde Oulun Toppilansalmessa

oulu-tekstiin

Moni uuden asunnon ostaja miettii samoja kriteerejä uudelle kodille. Asunto haluttaisiin ostaa meren rannasta rauhalliselta alueelta, mutta lähellä palveluita ja kaupungin vilinää. Vieressä mieluusti vehreää luontoa ja sopiva määrä harrastusmahdollisuuksia. Myytävä asunto saisi olla mielellään vielä uudiskohde, jotta tulevilta remonttikustannuksilta säästyttäisiin. Tällainen on aika monen suomalaisen unelmakoti. Se saattaa kuulostaa mahdottomalta tai ainakin kalliilta yhtälöltä, mutta kaikkea tätä on tarjolla Oulun Toppilansalmessa. Täällä myydään uudiskohteita meren rannassa lähellä kaupungin keskustaa.

 

Toppilansalmi sopii kodiksi omasta rauhasta nauttiville. Siellä asuu jo niin lapsiperheitä, pariskuntia kuin yksin asuvia. Se houkuttelee myös monia nuoria, sillä yliopisto ja osa ammattikorkeakoulun toiminnasta ovat pyöräilymatkan päässä. Myös Oulun kauppatori, Tuira ja Hietasaari ovat lyhyen matkan päässä, ja niihin pääsee pyrähtämään nopeasti vaikkapa polkupyörällä kattavaa pyörätieverkostoa pitkin. Esimerkiksi pyöräreitti keskustaan kulkee idyllisen kauniissa maisemissa. Oulu onkin aina ollut pyöräilyssä Suomen ykköskaupunki.

 

Kevyen liikenteen väyliin on panostettu Toppilansalmessa ja ne on jo osittain rakennettu salmen molemmin puolin. Myös vanhan asuntomessualueen tuntumassa eli Toppilansaaren kärjessä on hyvät reitit, jotka johtavat Hietasaareen.

 

Lähiseudulle on luvassa muitakin muutoksia, sillä lähelle asuintaloja suunnitellaan venevalkamaa. Lisäksi Hietasaareen, jossa jo nyt käydään viihtymässä monilla eri tavoin, on suunnitteilla huvipuisto, matkailu-, majoitus ja harrastepalveluita.

 

Myös vanhaa asumisen kulttuuria Oulun uudiskohteitten keskellä

 

Toisin kuin monilla muilla uusilla asuinalueilla, Toppilansalmea ei ole lähdetty rakentamaan tyhjästä, vaan alueelta löytyy myös iso annos historian havinaa – jopa pitkälti yli sadan vuoden takaa. Alueella on jonkun verran vanhoja, suojeltuja rakennuksia, mm. Villa Ellalan huvila, joka on rakennettu 1800-luvulla sekä Allin Matala.

 

SRV rakentaa asiakkaitten ehdoilla

 

Rakennamme uusia asuntoja vain kehittyviin kaupunkikeskuksiin. Oulun Toppilansalmen uudiskohteet on tästä loistava esimerkki. Uudiskohteemme rakentuvat aina kasvukeskuksissa hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Sinne, missä asiakkaillamme on tarvetta ja halua asua. Hankkimalla uuden kodin meiltä, voit olla varma, että asunnollasi on kysyntää asuntomarkkinoilla vielä vuosikymmenten päästäkin.

 

Uusia omistusasuntoja etsivät löytävät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. Ja kun uuden asunnon hankkii riittävän varhaisessa vaiheessa suoraan rakennuttajalta, on asunnot mahdollista räätälöidä sisustusvalinnoilla omien toiveiden mukaan.

 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja

Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.