Myytävät autopaikat

Nyt auto kylmästä lämpimään! Tältä sivulta löydät kootusti SRV:n myynnissä olevat autopaikat ympäri Suomen. Tutustu valikoimaan ja ole yhteydessä oman alueesi myyntiin.

Olemme koonneet SRV:n myynnissä olevat autopaikat kätevästi samalle sivulle. Autopaikat sijaitsevat Vantaalla, Oulussa, Tampereella, Kaarinassa ja Joensuussa. Täältä löydät kätevästi sinua lähimmän myynnissä olevan paikan autollesi.

Tikkurilan Keskustakorttelin Pysäköinti Oy

Autopaikat sijaitsevat Keskustakorttelin Pysäköinti Oy:n omistamassa hallissa aivan Tikkurilan keskustassa. Sisäänajo halliin on Unikkotien puolelta. Osa paikoista on varustettu sähköauton latausmahdollisuudella. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Haltian Pysäköinti Oy Vantaan Louhelassa

Haltian Pysäköinti Oy:n omistamat autohallipaikat sijaitsevat Haltiantiellä Vantaan Louhelassa. Halliin tulee yhteensä 107 autopaikkaa. Autopaikat sijoitetaan 2-kerroksiseen pysäköintilaitokseen ja ne varustetaan lämpöpistokkeilla.

Satamarannan Jahti Oulun Toppilansalmessa

Oulun Toppilansalmessa sijaitsevassa As Oy Satamarannan Jahdissa on vielä muutama autopaikka vapaana. Autopaikkoihin on rakennettu valmiiksi varaus sähköauton lataukselle.

Satamarannan Ruori Oulun Toppilansalmessa

Toppilansalmessa löytyy yksi vapaa autohallipaikka myös toisesta taloyhtiöstä Satamarannan Ruorista.

Osmonparkki Tampereen Pohjolankadulla

Kiinteistö Oy Tampereen Osmonparkissa osoitteessa Pohjolankatu 29 on myynnissä laadukkaita autohallipaikkoja lukitusta hallista. Nyt talven tultua myymme paikat erikoishintaan 11 500 euroa.

Tampereen Pyynikin Pyhäranta

Myynnissä kaksi moottoripyöräpaikkaa sään suojassa autohallissa. Asunto Oy Pyynikin Pyhäranta sijaitsee Pyynikinharjun ja Pyhäjärven maisemissa.

Kaarinan Kartanonrinne

As Oy Kaarinan Kartanonrinteen pihakannen alla on enää muutama autopaikka vapaana. Kartanonrinne sijaitsee kävelymatkan päässä Kaarinan keskustasta.

Joensuun Kauppakatu 3

As Oy Joensuun Aalto A:n parkkihallissa Kauppakadulla on myytävänä autohallipaikkoja. Autohallissa on patterilämmitys, eli hallia kutsutaan puolilämpimäksi autohalliksi. Jos kiinnostuit, soita puh. 040 532 2233 tai lähetä sähköpostia tiina.viitala@srv.fi.