Joensuun Sininen Talo

Historian havina näkyy ja tuntuu Sinisessä Talossa, vaikka se onkin nyt valkoinen. Uusi hirsirunkoinen paritalo sijaitsee Joensuun keskustassa, muutaman sadan metrin päässä Pielisjoesta.

Tässä ihanassa 63m2 kodissa on onnistuttu säilyttämään vanhan ajan rauhallinen ja seesteinen tunnelma. Vaaleat maalatut lautalattiat, uurretut seinä- ja lattialistat, korkeat huoneet (290 cm) ja valkoinen helmipanelikatto antaa sisustajan unelmille siivet. Huoneiden väliovet ovat kauniita, täyspuisia peiliovia. Katsoitpa minne tahansa, niin silmät lepäävät tässä laadulla rakennetussa hirsikodissa.

Vaikka talo huokuu mennyttä aikaa, niin talotekniikka on viimeistä huutoa. Huoneistokohtainen ilmanvaihto, kaukolämpö ja valokuitu tekevät arjesta huoletonta. Autolle on paikka pihalla ja puutatarhan hoitoa voi harrastaa pienellä omalla pihalla.

Tästä kulmauksesta tulee keskustan kauneimpia alueita, kunhan tämän paritalon pohjoispäädyn puolelle valmistuu näyttävä kerrostalo ja vastapäätä sisäänkäyntiä upea, suojeltu Terijoen Talo saa uuden elämän.

Tämä asunto on niin ihana, että se täytyy kokea paikan päällä. Ota yhteyttä asuntomyynti.tampere@srv.fi tai puh. 0800 122 300, niin lähdetään katsomaan!

building-icon

Osoite

Sairaalakatu 18 B, Keskusta, Joensuu, 80100, JOENSUU
building-icon

Tila

Valmis
building-icon

Asuntojen määrä

2
building-icon

Tontti

Oma

Jaa sivu

Hinnat

Asunto B 1: 2h+k+s 63 m2, velaton hinta (sisältää tontin) 279.000 euroa

Hoitovastike on 107,10 euroa/kk/huoneisto. Kaukolämmön ennakkovastike on 88,20 eur/kk/huoneisto. Ennakkovastike tasataan oman kulutuksen mukaan

Tyyliä ja käytännöllisyyttä

Tyyliä ja käytännöllisyyttä

Pohjaratkaisu on oivallinen ja asunnossa on paljon säilytystilaa. Tässä huoneistossa ei ole yhtäkään hukkaneliötä! Keittiön ja olohuoneen välissä on 110 cm korkea seinäke, jonka yli on avara näkymä, mutta kuitenkin se tekee lisää tilaa esim. lipastoille. Pesutiloihin ikkuna tuo kaivattua luonnonvaloa. Asunnoissa on viehättävä eteiskuisti, jossa on oma tila ulkovaatteille ja kengille. Eteiskuistilta on alas vedettävällä portaalla käynti omalle käyttöullakolle. Ullakko kattaa koko huoneiston alan, ja se on mahdollista muuttaa lämpimäksi tilaksi. Mikä mahdollisuus vaikkapa säilytys- tai etätyötilalle!

Tutustu videolla Joensuun Siniseen  Taloon

Tutustu videolla Joensuun Siniseen Taloon

Katso video

Ota yhteyttä

Asuntomyynti, Pirkanmaa

Asuntomyynti, Pirkanmaa

Tampellan Esplanadi 2, 33100 Tampere

asuntomyynti.tampere@srv.fi0800 122 300 (maksuton)