Haltian Pysäköinti Oy:n autopaikat

Myytävät autopaikat Louhelassa – Haltian Pysäköinti Oy 

Etsitkö autopaikkaa loistavalla sijainnilla? Myyrmäen välittömässä läheisyydestä, Louhelasta kurvaat Hämeenlinnanväylälle tai Kehä III:lle  alta aikayksikön. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintilaitokseen Haltian Pysäköinti Oy:hyn ja ne myydään erillisinä osakkein. Haltian pysäköinti Oy:n autohallipaikat ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat turvallisen ja kätevän paikan säilyttää autoa.  

Louhelan alue

Louhelan ostoskeskus tarjoaa palvelut lähellä kotia –  ruokakauppa löytyy aivan lähistöltä, ja isommat ostokset on helppo tehdä runsaan kilometrin päässä sijaitsevassa kauppakeskus Myyrmannissa. Lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat kodin lähellä. 

Aivan Aarnin vierustalta lähtee Jokiuoman puiston kävelyreitit, joita on mukava kierrellä vaikka lemmikkiä ulkoiluttaen. Laajalla puistoalueella sijaitsee lähiliikuntapaikka, koirapuisto ja minigolfrata. Talvisin puistossa kulkee hiihtoladut! Tämän lisäksi puistossa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten kirpputoreja, konsertteja ja muuta hyvän mielen ohjelmaa.

Etäisyydet

600 m

Juna-asemalle

550 m

Lähikauppaan

2 km

Kauppakeskus Myyrmanni

Haltian Pysäköinti Oy autopaikkojen esitteet

Ota yhteyttä

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT