Myytävät autopaikat Pasila Asemamiehenkadun Pysäköinti Oy:ssa

Haluatko turvallisen ja kätevän pysäköintipaikan Helsingin Itä-Pasilasta – aivan kauppakeskus Triplan läheisyydestä. Pasilassa on helppo liikkua autolla ja moottoripyörällä, ja keskeinen sijainti takaa sen, että pääset sujuvasti eri puolille kaupunkia.

Tarjolla on auto- ja moottoripyöräpaikkoja korttelin yhteisessä pysäköintihallissa, jonka omistaa Asemamiehenkadun Pysäköinti Oy. Autopaikat ja moottoripyöräpaikat myydään erillisinä nimettyinä osakkeina. Kolmikerroksinen pysäköintilaitos on lämmittämätön. Tarjolla on myös auto- ja moottoripyöräpaikkoja liikuntaesteisille, ja pysäköintipaikoista kuusi on varustettu sähköauton latauspisteellä.

Alue

Kotisi välittömässä läheisyydessä sijaitsee sekä valtava palvelutarjonta että Suomen parhaimmat julkiset liikenneyhteydet. Pyöräilyreitit ovat laajat ja autoilijoille sijainti on niin ikään keskeinen useiden valtaväylien risteyskohta. Läheinen keskuspuisto, siirtolapuutarha, urheilumahdollisuudet, kulttuuritarjonta sekä alueen yhteisöllisyys varmistavat viihtyvyyden. Lähimmät koulut ja päiväkodit sijaitsevat vain kävelymatkan päässä. Alueella on paljon puistoja ja harrastusmahdollisuuksia: Korttelin reunalta alkaa Käpylän liikuntapuisto, jossa on parkourpuisto, velodromi, tekojääkenttä, tekonurmi ja agilityrata. Mäkelänrinteen uimahalli on viiden minuutin kävelymatkan päässä. 

Etäisyydet

700 m

Matkaa Triplaan

80 m

Matkaa lähimmälle bussipysäkille

3,3 km

Matkaa Helsingin keskustaan

SRV-Myyntipäällikkö-LKV-RAK-Merja-Rainio

Merja Rainio

Myyntipäällikkö, LKV, RAK

Sami Sahiluoma

Sami Sahiluoma

Myyntipäällikkö, KiAT