Osana uudiskohteen sisustusvalintoja pääset päättämään kotisi varustelusta keittiön, kylpyhuoneen, komeroiden ja muiden tilojen osalta. Kaikki tarjoamamme valinnat toteutetaan erinomaisesti valittuun sisustusteemaan sovitettuna. 

Laadukas varustelu tuo kotiisi arvokkuutta ja tilan tuntua sekä tyylikästä helppoutta. Kaikkien kalusteiden leveydet ja korkeudet valitaan huoneistokohtaisen kalustekaavion mukaan.

Keittiö kaikilla herkuilla

Modernissa kotikeittiössä varustelu tekee herkullisten illallisten ja herättelevien aamiaisten valmistamisesta vaivatonta ja inspiroivaa. Valitset sitten minkä sisustusteeman tahansa, tarjolla olevat kodinkoneet ja varusteet sopivat niihin erinomaisesti.

Syksy-teeman keittiö

Keittiöön kuuluvat kodinkoneet ja varusteet

Kodinkoneet

 • Keittotaso: Induktiotaso (60 cm/30 cm)
 • Kalusteuuni: Teräs tai valkoinen (60 cm)
 • Mikroaaltouuni: Teräs tai valkoinen (60 cm/50 cm)
 • Astianpesukone: Kalustepeitteinen, ovi keittiön mukaan (60 cm/45 cm)
 • Jääkaappi: Jääkaappi, vapaasti seisova, valkoinen/teräs
 • Kaappipakastin, vapaasti seisova, valkoinen/teräs
 • Jääkaappipakastin, vapaasti seisova, valkoinen/teräs

Varusteet

 • Liesikupu
 • Keittiöhana
 • Teräksinen pesuallas
 • Välitilaan integroitu LED-nauhavalaisin 4000 K

Kylpyhuoneessa on tilan tuntua

Selkeät linjat ja tyylikkäät yksityiskohdat luovat arvokkuuden ja tilan tuntua kylpyhuoneisiin. Ne on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi ja arkea helpottaviksi. Osassa kodeissa nautitaan myös oman saunan rentouttavista löylyistä.

Saat luotua kylpyhuoneeseen haluamasi tyylin sisustusteemojemme avulla. Valitsemastasi tyylistä riippumatta kylpyhuoneista löytyvät peili ja allaskaapit, tilavaraus pesukoneelle tai -tornille sekä kirkaslasinen suihkunurkkaus tai suihkuseinä. Viimeistellyn ilmeen takaa kattoon upotettu valaistus.

Saunoissa on tyylikäs tervaleppäverhoilu ja ovessa kokolasinen kirkas turvalasi.

Syksy-teeman kylpyhuone

Muut tilat

Myös muissa kotiemme tiloissa on laadukkaat ja arjen toimivuuden takaavat kalusteet. Lue lisää kalusteista Sisustusvalinnat-esitteestä.

Katso kaikki sisustusteemamme

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Espoon Piaffe asunto 43

Mitä, jos asunto kasvaisi perheen mukana?

SRV:n uudet kodit rakennetaan muuntojoustaviksi. Lue, mitä se oikein tarkoittaa.

Espoon Piaffe kadulta

Miksi taloyhtiön tontin omistusmuodolla on väliä?

Oma tontti on noussut viime vuosina tärkeäksi uudiskohteen ostokriteeriksi. Mitä hyötyä omasta tontista on ja mihin asioihin tonttiasioissa kannattaa kiinnittää nyt huomiota?

Vermonniityn maisemakuvaa

Vermonniityssä kaikki tarvittava on 15 minuutin etäisyydellä

Leppävaarasta ja sen lähialueista on kehittynyt toimiva yhdistelmä vehreyttä ja urbaania kaupunkielämää. Espoon Leppävaaran alueen projektinjohtaja Mika Rantala kertoo, minkälainen alue Suur-Leppävaarasta on muotoutunut ja miltä näyttää sen tulevaisuus?