Keittiö, jossa puiset vaaleat ovet

Uudiskohteen sisustusvalinnat

Uuteen SRV:n kotiin kuuluu ammattilaisen suunnittelema tyylikäs sisustus. Valitse ja yhdistele valmiista tyyleistä tai kysy lisää yksilöllisistä muutostöistä. 
 

Valitse tyylikkäistä valmiista kokonaisuuksista

Olemme valinneet jokaiseen kohteeseen valmiita sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi ratkaisun yhdessä asuntomyyjän tai asiakaspalveluvastaavamme kanssa.

Asunnon hintaan sisältyvissä sisustustyyleissä olemme miettineet valmiiksi kokonaisuuksien harmoniaa. Materiaaleja on mahdollista yhdistellä myös ristiin eri tyylien kesken. Sisustusvaihtoehdot löydät sisustusvalinnat-esitteestä ja myytävän kohteen verkkosivuilta.

Voit tehdä sisustusvalinnat kaupanteon jälkeen verkossa Nettikoti-ohjelmassa annettuun päivämäärään mennessä. Saat ohjelmaan sähköpostitse henkilökohtaiset tunnukset. Halutessasi voit tehdä kodin sisustusvalinnat myös erillisellä valintalomakkeella.

Taiteilijan näkemys Kokardin asunnosta

Lisähintaiset valinnat

Olemme suunnitelleet valmiiksi myös lisähintaisia ratkaisuja sisustusvaihtoehtojen lisäksi. Vaihtoehdot löydät lisähintaiset sisustusvalinnat -esitteestä.

Yksilölliset muutokset

Jos toivot kotiisi muita yksilöllisiä muutoksia, ota kaupanteon jälkeen yhteyttä kohteen asiakaspalveluvastaavaan. Asiakaspalveluvastaava laatii toiveittesi pohjalta kirjallisen muutostyötarjouksen hyväksyttäväksi. Ennen kaupantekoa emme tee muutostyötarjouksia.

Sisustusvalinnat ja yksilölliset muutokset on tehtävä valintalomakkeeseen annettuun päivämäärään mennessä. Valinnat ja päivämäärät ovat sitovia. Myöhemmin esitettyjä toiveita ei voida toteuttaa, koska muutostyöt toteutetaan työmaan aikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti. Kun kaikki valinnat on tehty, saat tilausvahvistuksen allekirjoitettavaksi.

SRV Rakennus Oy toteuttaa muutostyöt sekä hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat materiaalit ja laitteet. Rakennusaikaisten vakuuksien ja turvallisuuden vuoksi asunnon ostaja ei voi teettää rakennusaikana asuntoonsa kohdistuvia rakennustöitä muilla urakoitsijoilla eikä myöskään itse hankkia materiaaleja työmaalle.

Rakennusliikkeelle muutostöiden kustannus on korkeampi kuin materiaalien hintaero, sillä suunnitelmien ja tilausten muuttaminen, kuljetukset ja muut lisätyöt aiheuttavat kustannuksia. Esimerkiksi kodinkoneiden siirrot aiheuttavat usein myös asennukseen liittyviä muutoksia.
 

Lisä- ja muutostöiden tarjoukset ja tilaukset

Tarjouspyyntö lisä- ja muutostöistä kannattaa jättää kirjallisesti asiakaspalveluvastaavalle varhaisessa vaiheessa. Asiakaspalveluvastaava antaa kirjallisen tarjouksen mahdollisimman pian. Usein hinta- ja aikatauluneuvottelut toimittajien ja urakoitsijoiden kanssa saattavat viedä kuitenkin aikaa.

Jos hyväksyt tarjouksen, palauta se allekirjoitettuna asiakaspalveluvastaavalle annettuun päivämäärään mennessä. Allekirjoitettu tarjous on sitova, vaikka asuntokauppa purettaisiin. Kun kaikki sisustusvalinnat ja yksilölliset muutokset on tehty, saat meiltä allekirjoitettavaksi tilausvahvistuksen, josta näet kootusti kaikki huoneistoa koskevat sisustusvalintasi sekä tilaamasi muutokset. Tilausvahvistus on palautettava allekirjoitettuna annettuun päivämäärään mennessä.

Aloitamme muutostöiden toteutuksen, kun allekirjoitettu tilausvahvistus on saapunut asiakaspalveluvastaavalle.

Rajauksia muutosmahdollisuuksiin

Rakentajana huolehdimme siitä, että kodistasi tulee määräysten mukainen. Tämä rajoittaa jonkin verran muutosmahdollisuuksia, sillä yhtiöjärjestyksen tai rakennusluvan vastaisia muutostöitä emme voi tehdä. 

Tällaisia ovat muun muassa julkisivuun ja asunnon ulkopuolisiin tiloihin tehtävät muutokset sekä voimassa olevan rakennusluvan muutosta edellyttävät osa-alueet. Muita muutoksia, joita emme voi toteuttaa, ovat: vesi- ja viemäripisteiden siirrot, muutokset kantaviin seiniin, sähkömuutokset betonirakenteisiin, hormien, sähkökeskusten ja lämmöntalteenottokoneiden siirrot, muihin asuntoihin tai yhteisiin tiloihin vaikuttavat muutokset sekä märkätilan laajuus- ja sijaintimuutokset.

Asiakkaana voit luottaa siihen, että tarjoamme luotettavan, toimivan ja määräykset täyttävän ratkaisun asuntosi lisä- ja muutostöihin.

Etsitkö uutta asuntoa? 

Rakennamme uudisasuntoja kehittyviin kaupunkikeskuksiin loistavien kulkuyhteyksien äärelle. Valitsemalla uuden uudiskohteen meiltä, voit olla varma siitä, että asuntosi säilyy kysyttynä ja arvostettuna kohteena asuntomarkkinoilla vuosikymmenienkin päästä. Löydät tarjonnastamme näppäriä yksiöitä, toimivia kaksioita, perheille sopivia kolmioita ja neliöitä sekä suurempiakin perheasuntoja. 

Tutustu asuntoihimme
Taitelijan näkemys Helsingin Kokardin asunnon olohuoneesta

Sinua saattaisi kiinnostaa

Valoisa huoneisto eteisestä kuvattuna

Kuinka sisustaa uusi koti? Nappaa 4 x vinkkiä asunnon sisustamiseen

Viihtyisällä kodilla on suuri merkitys arjen hyvinvointiin, sillä koti on paras paikka rentoutumiseen kiireisen arjen keskellä.

Nuori pariskusta tekee ruokaa keittiössä

Suunnannäyttäjien ideat ovat SRV:n päätösten tukena

Haluaisitko sinä vaikuttaa tulevaisuuden rakentamiseen ja ryhtyä suunnannäyttäjäksi? Vuoden täyttävässä Suunnannäyttäjät-foorumissa kuunnellaan SRV:n sidosryhmiä.

Viherseinä parvekkeelle

Suunnannäyttäjät innostuivat parvekkeiden viherseinistä

SRV kysyi Suunnannäyttäjiltä ajatuksia viherseinästä – vastauksia tuli runsaasti ja suurin osa vastaajista oli kiinnostunut viherseinästä omalle parvekkeelleen.