HUS Jorvin Sairaala, K-leikkausosaston ja alapuolisten tilojen peruskorjaus
Työmaan numero: 2854
Turuntie 150
02740 Espoo

Mitä täällä rakennetaan?

Jorvin sairaalan K-leikkausosastolle ja sen alapuolisiin tiloihin toteutetaan mittava peruskorjaus. Hankkeessa uusitaan anestesia- ja leikkausosaston sekä sydänkeskuksen ja laboratorion tilat. Peruskorjauksen myötä tavoitteena on nostaa leikkaussalien tehokkuutta ja kaikki uudet leikkaussalit tulevat jatkossa soveltumaan kaikkien potilasryhmien hoitoon. Peruskorjauksen jälkeen Jorvissa on 20 leikkaussalia. Rakennushankkeen pääurakoitsijana toimii SRV. Parhaillaan SRV rakentaa HUSille myös Siltasairaalaa Helsingin Meilahdessa.

Kokonaispinta-ala noin 10 500 brm2
Toteutusvaihe 6/2020 – 2023

Työajat

Työskentelyaika työmaalla on arkisin klo 06.00–18.00. Meluavien töiden osalta arkisin 07.00–18.00.

Vaikutukset ympäristöön

Jorvin sairaala jatkaa toimintaansa normaalisti. Rakennustöistä tulee aiheuttamaan meluhaittaa kiinteistöissä työskenteleville ja asioiville. Pahoittelemme töiden käynnistämisestä, kulkureittien muutoksista sekä rakentamistöistä aiheutuvia häiriöitä. Pyrimme pitämään lähistön asukkaiden ja toimijoiden haitat mahdollisimman pieninä. Perehdytämme myös työntekijämme liikkumaan sairaalan toiminta huomioiden ja käyttämään erikseen sovittuja kulkureittejä töiden aikana.

Liikennejärjestelyt

Liikennejärjestelyihin ei aiheudu työmaan käynnistyessä merkittäviä muutoksia. Työmaakuljetukset saapuvat sisään työmaa-alueelle Turuntien puolelta ja ulosajo Karvasmäentie kautta. Tarvittaessa käytämme liikenteen ohjausta. Lisäksi jalankulkureitteihin on paikoitellen poikkeuksia. Poikkeusjärjestelyjen tarkoitus on taata sujuva toiminta ja turvallinen liikkuminen sairaala-alueella. Pyydämme kaikkia noudattamaan paikalla olevia opasteita.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lue Jorvin työmaan tuoreimmat uutiset.

Työmaatiedotteet
Jorvin työmaatoimisto

Jorvin työmaatoimisto

Turuntie 150, 02740 Espoo

Tomi Heinonen

Tomi Heinonen

Projektipäällikkö

tomi.heinonen@srv.fi0405426116
Jukka-Pekka Haanpää

Jukka-Pekka Haanpää

Työmaapäällikkö

jukka-pekka.haanpaa@srv.fi040 842 8358