Tulevaisuuden toimitila on nyt käsilläsi. Loistavien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva PRESSI tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän korkeita ja muunneltavia toimisto-, kokoonpano-, huolto- ja varastotiloja. Rakenna PRESSIn tarjonnasta yrityksellesi sopiva kokonaisuus pala palalta.

Hyvin suunniteltu ja käyttäjälle räätälöity toimitila ei ole välttämättä se kallein vaihtoehto - useimmiten juuri päinvastoin. Ammattitaitoinen ja yhdessä tehty tilasuunnittelu säästää rakentamisen ja käytön aikaisia kustannuksia sekä resursseja jokaisen tilankäyttäjän kohdalla.

Rakenna sopiva kokonaisuus pala palalta

Rakenna sopiva kokonaisuus pala palalta

PRESSI on oiva valinta, kun yrityksen erilaiset toiminnot halutaan sijoittaa saman katon alle. Edustavan pääkonttorin lisäksi Pressissä voi toimia varastointi, huolto, kokoonpano, pientuotanto tai vaikkapa laboratorio. Tiloihin voi yhdistää myös näyttely- ja jopa myymälätilaa.

PRESSI rakennetaan kolmessa vaiheessa. Ensimmäinen C-talo ja ravintola valmistuvat vuoden 2019 alussa. B- ja A-talo valmistuvat noin vuoden väliajoin.

Korkea tila pohjakerroksessa

Korkea tila pohjakerroksessa

Korkea pohjakerroksen mahdollistaa erityistoimintojen ja toimiston sijoittamisen samaan taloon. Kaikki kerrokset yhdistyvät hissillä toisiinsa ja yhteistyö on saumatonta.

Korkea pohjakerros sijaitsee maantasossa ja sen sivuilta on mahdollista lastata ja purkaa. Nosto- ja käyntiovet suunnitellaan toimintaan sopiviin paikkoihin. Tilan vapaa korkeus on 5 metriä. Pohjakerroksen pinta-ala on noin 1000 m2/rakennus ja se on jaettavissa useammalle käyttäjälle. Olipa kyseessä pientuotanto, kokoonpano, laboratorio, showroom, huolto tai varasto, tilat suunnitellaan vastaamaan täydellisesti käyttäjän tarpeita.

Toimistosta monitilatoimistoksi

Toimistosta monitilatoimistoksi

Tarjoamme Pressin vuokralaisille työympäristösuunnittelua, jonka avulla yritys saa parhaan mahdollisen tilayhdistelmän kohtaamis-, hiljaisia- ja keskittymistiloja sekä oikean määrän työpisteitä. Monitilatoimisto on moderni työympäristö, jossa on sopivia ratkaisuja erilaisille työtehtäville ja tiloja muuttuviin tilanteisiin. Parhaimmillaan tilat tukevat keskittymistä, vuorovaikutusta, työhyvinvointia sekä tuottavuutta.

Suunnittelumme etenee vaiheittain. Selvitämme ensin yrityksen johdon vision ja tavoitteet ja sen jälkeen keskitymme henkilökunnan kuulemiseen, työn teon tapoihin ja toiveisiin. Tilasuunnittelu etenee tämän pohjalta valmiiseen pohjapiirrokseen. Tulokset ovat erinomaisia. Ota yhteyttä ja aloita suunnittelu kanssamme nyt!

Joustavat toimistokerrokset

Joustavat toimistokerrokset

Toimistokerroksen koko on 1000 m2 ja se on jaettavissa neljään pienempään toimistoon,joista pienin on noin 180 m2.Toimistotilat rakennetaan moderneiksi monitilaympäristöiksi, joihin suunnitellaan tarpeiden mukaan työpisteet, hiljaiset tilat ja kohtaamistilat.Kaikki toimistot sijaitsevat kerroksissa 2-5 ja ensimmäinen pohjakerros sopii erityistiloiksi. Toimistotilan vakiovarustukseen kuuluu aina neuvotteluhuone, keittiö, 2 x WC sekä taukotila.

Ravintola ja palvelut

Ravintola ja palvelut

Pressiin valmistuu heti ensimmäisessä vaiheessa ravintola, jossa hyvä ruoka, palvelu ja viihtyisä miljöö tarjoavat miellyttäviä ruokahetkiä. Ravintola tarjoilee maukkaan ja terveellisen aamiaisen, lounaan ja välipalat sekä kotiin ostettavaa ruokaa, leipää ja leivonnaisia. Kokoustarjoilut voidaan noutaa kahvilasta tai tilata suoraan omiin tiloihin.

Ravintolassa on kohtaamistiloja ja pysähdyspaikkoja co-working työskentelyyn. Salia on myös mahdollista varata tapahtumiin ja koulutustilaisuuksiin lounasajan ulkopuolella.

Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköinti ja pyöräilijät

Pysäköintipaikkoja Pressissä on runsaasti. Alussa pysäköinti tapahtuu pihalla, myöhemmin mahdollisessa pysäköintitalossa.

Pyöräilijöille varataan pyöräparkkeja pääoven vierestä, mahdollisesti myös katoksen alta. Suihkut ja vaatekaapit sijaitsevat kellarissa ja vaatekaapit ovat kiinteistössä työskentelevien käytössä.

Energiatehokas LEED-kohde

Energiatehokas LEED-kohde

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on tunnettu ja laajasti käytössä oleva rakennusten ympäristöluokitus. Sertifioinnissa rakennusprojektia arvioidaan kuudella eri kriteerillä: kestävä maankäyttö, tehokas vedenkäyttö, energian käyttö, materiaalien valinta ja kierrätys, sisäilman olosuhteet ja innovaatiot suunnitteluprosessissa. Näillä toimenpiteillä tähdätään rakentamisen ja rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Pressi rakennetaan täyttämään kansainvälisen LEED-sertifiointijärjestelmän tiukat ympäristökriteerit. Tavoitteena on saavuttaa vähintään toiseksi korkein Gold taso. Käyttäjälle ympäristöystävällisyys merkitsee säästöjä ylläpitokuluissa.

Tulevaisuuden yritysalue loistosijainnilla

Vantaankoskella sijaitseva Pressi on logistisesti aitiopaikalla Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän kupeessa, lähellä lentokenttää. Alue vetää puoleensa menestyviä yrityksiä, joiden joukkoon kuuluminen tuo luonnollisesti lisäarvoa. Vantaankoski tunnetaan paitsi Suomen kauneimpiin teollisuusrakennuksiin kuuluvasta Sanomalan painotalosta, myös lukuisten tutkimukseen ja tekniseen kauppaan erikoistuneiden yritysten keskittymänä.

10

minuuttia lentokentälle

23

minuuttia Helsinkiin

5

minuuttia juna-asemalle

Nopeat yhteydet joka suuntaan

Nopeat yhteydet joka suuntaan

Hämeenlinnan väylän ja Kehä III:n risteyksessä sijaitseva PRESSI on logistisesti oivallisessa paikassa, mikä takaa hyvän näkyvyyden ja nopeat yhteydet lentokentälle ja Helsingin keskustaan, kuten myös muualle pääkaupunkiseudulle ja Suomeen. PRESSIstä ajaa lentokentälle vain 10 minuutissa ja Helsingin keskustaan 20 minuutissa. Junamatka kehärataa pitkin kestää keskustasta Vantaankoskelle noin 20 minuuttia ja etäisyys PRESSIin on juna-asemalta noin 500 metriä ja lähimmältä bussipysäkiltä 200 metriä.

Liikenteen solmukohdassa

Liikenteen solmukohdassa

Sujuvat liikenneyhteydet ovat ihanteelliset sekä työntekijöille, asiakkaille että vierailijoille. Tulevaisuudessa Vantaankoski on joustava yrityskampus, jossa uudenlaiset työtavat ja vuorovaikutus kukoistavat.

Ota yhteyttä

Leena Manner

Leena Manner

Asiakkuuspäällikkö

leena.manner@srv.fi050 588 0021
Jenita Kokkoniemi

Jenita Kokkoniemi

Asiakkuusjohtaja

jenita.kokkoniemi@srv.fi044 527 0870