SRV:n asuinaluekyselyn ja uutiskirjeen tilaajien arvonnan säännöt 2024

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: SRV Yhtiöt Oyj ("SRV"),  y-tunnus: 1707186-8, Tarvonsalmenkatu 15, 02600 Espoo

2. Palkinnon arvonta

Arvonnan voittajat (neljä kertaa vuodessa, 3 kappaletta maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa 2024) saavat palkinnoksi 50 euron arvoisen Marimekon-lahjakortin, joka käy maksuvälineenä Marimekon kaupoissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajat arvotaan kerran kuukaudessa viikkojen 13/2024, 26/2024, 40/2024 ja 1/2025 loppuun mennessä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan annetuilla yhteystiedoilla kahden viikon kuluessa ilmoituksesta, järjestäjä arpoo uuden voittajan. 

Jos uutta voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa ilmoituksesta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, hän on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai yhteystiedot ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Palkinto toimitetaan elektronisesti voittajalle tämän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on vastaaminen SRV:n verkkosivuilla avoinna olevaan kyselyyn asuinalueista tai uutiskirjeen tilaaminen.

Arvontaan eivät saa osallistua SRV:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. 

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 15.1.-31.12.2024 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua vain sähköpostitse lähetetyn asiakaskyselyn yhteydessä. Kilpailun säännöt ovat löydettävissä kyselyn sivulla. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä omat yhteystiedot kysyttyihin arvonnan kohtiin. Pakollisia kenttiä ovat: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa SRV:n, arvonnan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan SRV:n kampanjarekisteriin. Löydät SRV:n kampanjarekisterin tietosuojaselosteen täältä.

Kun henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa antamasi suostumuksen olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen heidi.helasto@srv.fi.

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

8. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.