Kollegoiden vapaamuotoinen palaveri toimistossa

Sijoittajasuhteet

Sijoittajasuhdetoimintamme tavoitteena on tukea SRV:n osakkeen oikeaa arvonmuodostusta antamalla jatkuvasti ja johdonmukaisesti kaikki olennainen yhtiötä koskeva tieto tasapuolisesti kaikille markkinaosapuolille. Sijoittajasuhdetoiminnon tavoitteena on myös kasvattaa sekä osake- että velkasijoittajien ja analyytikoiden kiinnostusta yhtiötä kohtaan, tarjota ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä SRV:n liiketoiminnasta, strategiasta ja toimintaympäristöstä sekä tavoittaa uusia sijoittajia ja yhtiöstä kiinnostuneita analyytikkoja. 

SRV:n sijoittajasuhteista ja talousviestinnästä vastaa yhtiön talousosasto yhdessä konserniviestinnän kanssa. Sijoittajasuhdetoiminta pitää sisällään osavuosikatsausten, tilinpäätöstiedotteen ja pörssitiedotteiden kirjoittamisen, sijoittajapresentaatioiden tekemisen sekä sijoittajaviestinnän suunnittelun, toteutuksen ja päivittäisen yhteydenpidon sijoittajiin ja analyytikoihin. Lisäksi SRV:n sijoittajasuhdetoiminta käsittää muun muassa pääomamarkkinapäivän (Capital Markets Day), analyytikko- ja sijoittajatilaisuudet, puhelinkonferenssit, road show -tapahtumat, osallistumiset sijoittajatapahtumiin sekä sijoittaja- ja analyytikkotapaamiset. Sijoittajasuhdetoimintomme myös kerää ja analysoi sijoittajapalautetta ja osakkeeseen liittyvää tietoa johdon ja hallituksen tarpeisiin. 

Katsauskauden päättymisen ja osavuosikatsausten julkistamisen välisenä aikana SRV:n edustajat eivät kommentoi yhtiön taloudellista tilaa eivätkä tapaa pääomamarkkinoiden edustajia. 

SRV noudattaa tiedonantopolitiikassaan Suomen lainsäädäntöä ja OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingin ja Rahoitustarkastuksen antamia ohjeistuksia koskien tiedonantovelvollisuutta ja julkistamattoman tiedon (sisäpiirintiedon) käsittelyä. 

Haluatko sopia sijoittajatapaamisen? 

Tavoitat meidät alla olevien yhteystietojen kautta! 

Kiireettömät sähköpostitiedustelut: investor.relations(a)srv.fi 

Luemme sähköpostia kerran päivässä arkisin ja vastaamme viesteihin mahdollisimman pian. 

Ota yhteyttä sijoittajaviestintään

Miia_Eloranta

Miia Eloranta

Viestintä- ja markkinointijohtaja

SRV elämäsi rakentaja

Anne Kuokkanen

Viestintäpäällikkö, Sijoittajasuhteet

Jarkko Rantala Kiinteistösijoittajille-sivuilla

Jarkko Rantala

Talous- ja rahoitusjohtaja