SRV_TikkurilanKeskustakortteli_02-herokuva-1024x683.jpg

Vantaan Tikkurilan Viides on nyt ennakkomarkkinoinnissa.

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN     8.10.2020     KLO 10.05

Vantaan Tikkurilaan rakennettavan Tikkurilan Viidennen ennakkomarkkinointi on käynnistynyt. Osoitteeseen Unikkotie 5 rakennettava Tikkurilan Viides on osa Tikkurilan uutta keskustakorttelia, joka rakennetaan aivan Tikkurilan ytimeen.

 

Asunto Oy Tikkurilan viides sijoittuu uuden korttelin eteläreunaan, Unikkotien varteen, joten yhtiön asunnoista on mukavat näköalat joko kauniille sisäpihalle tai rauhalliselle Unikkotielle. Kompaktien yksiöiden lisäksi yhtiöstä löytyy kahteen suuntaan aukeavia kaksioita sekä läpitalon kolmioita. Yhtiölle varatut autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, johon on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta.

Rakennus on osa suurta korttelikokonaisuutta, jolle omaleimaista ilmettä antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Pääasiallinen julkisivumateriaali on paikallamuurattu tiili, ulkokehällä vaalea ja sisäpihan puolella lämpimän punaruskea.

Nyt ennakkomarkkinointiin tullut Tikkurilan Viides tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden asua uudessa asunnossa, aivan yhden Suomen voimakkaammin kasvavan kaupungin ytimessä. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä löytyy Tikkurilan rautatieasema ja kaupalliset palvelut löytyvät lähikortteleista ja parin minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevasta Kauppakeskus Dixiesta.

"Tikkurila elää voimakkaan uudistumisen aikaa, ja Tikkurilan uusi keskustakortteli on yksi tämän uudistumisen symboleja. Kyseessä on näyttävä kokonaisuus, joka tulevaisuudessa muodostuu varmasti yhdeksi Tikkurilan keskeisistä maamerkeistä", kertoo SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski.

Tutustu Tikkurilan Viidenteen tästä.

 

Tikkurilan keskustakortteli on SRV Rakennus Oy:n ja NREP:n yhteishanke.

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram