SRV_TikkurilanKeskustakortteli_01_2020-03.rgb.jpg

Vantaan Tikkurilan keskustakorttelin rakentaminen etenee: Tikkurilan Ensimmäisen myynti alkaa

SRV YHTIÖT OYJ        UUTINEN           17.6.2020        KLO 13.50

 

Vantaan Tikkurilan keskustakorttelin rakentaminen etenee: Tikkurilan Ensimmäisen myynti alkaa

Vantaan Tikkurilan keskusta kehittyy kohisten, kun SRV rakentaa kaupunginosan keskeisimmälle paikalle Vantaan kaupungintaloa vastapäätä, uuden syksyllä 2020 valmistuvan kirkon kupeeseen kokonaan uuden asuinkorttelin.

Yhteistyössä kiinteistösijoittaja- ja kehittäjä NREP:n kanssa toteutettavaan keskustakortteliin tulee kaikkiaan seitsemän kerrostaloa, joiden korkeudet vaihtelevat viidestä kahdeksaan kerrokseen. Yhteensä asuntoja kortteliin rakennetaan noin 450. Lisäksi kortteliin tulee pysäköintihalli ja noin 800 neliömetriä liiketiloja. Rakentamisesta sekä omistusasuntojen ja liiketilojen myynnistä ja markkinoinnista vastaava SRV aloittaa keskustakortteliin nousevan asunto-osakeyhtiön Tikkurilan Ensimmäisen myynnin maanantaina 22.6.2020.

– Tikkurilan Ensimmäinen on herättänyt erittäin suurta kiinnostusta jo ennakkomarkkinointivaiheessa. Kaikkiaan 53 asunnosta on varattu ennakkoon huomattava määrä asuntoja ja kokonaan vapaana on enää muutamia asuntoja. Myös rakennuksessa sijaitsevat liiketilat on varattu ennakkoon, kertoo SRV:n asuntojen myyntijohtaja Riikka Lohikoski.

Tikkurilan Ensimmäinen on osa suurta korttelikokonaisuutta, jonka vieressä sijaitsevat Tikkurilan juna-asema, koulut, uusi kirkko, terveyspalvelut ja kauppakeskus Dixi palveluineen. Huikean sijainnin ja erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta matka pääkaupunkiseudulle ja koko Uudellemaalle sujuu vaivattomasti. Tikkurilasta löytyvät myös monipuoliset urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet sekä kattava kulttuuritarjonta.

– Kompaktien yksiöiden lisäksi Tikkurilan Ensimmäiseen tulee kahteen suuntaan aukeavia kaksioita sekä läpitalon kolmioita. Erityistä huomiota on kiinnitetty asuntojen kauniisiin sisustustyyleihin ja kalustettavuuteen. Huoneistojen parvekkeet aukeavat eri ilmansuuntiin ja omaleimaista ilmettä korttelille antaa voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Asukkaiden käyttöön tulee yhteiskäyttöauto ja varatut autopaikat puolestaan sijaitsevat pihakannen alla olevassa pysäköintilaitoksessa, johon on suora kulkuyhteys porrashuoneesta, Lohikoski kertoo.

Uuden rakennuksen pohjoispuolella on kävelykaduksi muuttuva Asematie ja etelän puolella vehreä ja suojaisa sisäpiha. Pääasiallinen julkisivumateriaali on paikallamuurattu tiili, ulkokehällä vaalea ja sisäpihan puolella lämpimän punaruskea. Julkisivun muuraamalla toteutetut yksityiskohdat luovat pintoihin eloisaa struktuuria ja sitovat arkkitehtuurin osaksi Tikkurilan keskustan vanhaa rakennuskantaa.

– Tikkurilan Ensimmäinen tarjoaa ainutlaatuista asumismukavuutta kaikkiin tarpeisiin. Täällä olet aidosti kaiken keskipisteessä, toteaa Lohikoski.

 

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi
 

Uutisen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto HMV Oy, SRV

 

Jakelu:
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV - Elämäsi rakentaja

 

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

 

NREP lyhyesti

NREP on vuonna 2005 perustettu Pohjoismaiden johtava kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä. Yhtiö hallinnoi 5 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja työllistää yli 200 asiantuntijaa Pohjoismaissa, joista yli 50 Suomessa. NREP toimii kaikissa tärkeimmissä kiinteistöalan segmenteissä: asunnot, toimistot, liiketilat ja logistiikka. Kiinteistöjen omistamisen lisäksi NREP kehittää aktiivisesti kohteitaan tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa.