HALTIALANTIE VIEW 4 07.jpg

Vantaan Aarnin myynti käynnistyy – Louhelaan uusia koteja täydennysrakentamisella

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      6.4.2021  KLO 10.00

Vantaan Aarnin myynti käynnistyy – Louhelaan uusia koteja täydennysrakentamisella

Vantaan Louhelaan rakennettavan SRV:n uudiskohteen Aarnin myynti käynnistyy. Vantaan Aarni rakentuu osaksi jo olemassa olevaa rakennuskantaa ja täydentää Louhelan 60-luvulla rakennettua asuinaluetta. Osoitteeseen Haltiantie 10 rakennetaan yhteensä 42 uutta asuntoa yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin saakka. Rakentaminen käynnistyy arviolta toukokuussa 2021 ja kohteen arvioitu valmistuminen on syyskuussa 2022.

Vantaan Aarni rakennetaan vehreän Jokiuoman puiston viereen. Kortteli luo uutta raikasta ilmettä valmiiksi rakennettuun puistomaiseen asuinalueeseen. Lähiympäristön laajalla puistoalueella sijaitsee muun muassa lähiliikuntapaikka, koirapuisto sekä minigolfrata.

Asukkaille on tarjolla autopaikkoja tontin muiden taloyhtiöiden kanssa yhteisesti rakennettavasta pysäköintihallista. Myös polkupyörä-/ulkoiluvälinevarasto tulee tontin yhteiskäyttöalueelle, joka valmistuu myöhemmin rakentamisen toisessa vaiheessa.

”Aarni tuo pidetylle alueelle mahdollisuuden hankkia uusi, hissillä ja moderneilla mukavuuksilla varustettu koti, jossa asumisen kulut on helppo ennakoida pitkäksi ajaksi eteenpäin. Aarni on suunniteltu asunnonostajille, jotka arvostavat asumisen helppoutta, luontoa sekä hyvin toimivaa julkista liikennettä. Louhela on valmis ja toimiva asuinympäristö, jossa on helppo viihtyä”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

Rauhallinen, mutta hyvien kulkuyhteyksien keskellä sijaitseva Louhela kehittyy täydennysrakentamisen myötä. Hiljattain uusittu Louhelan ostoskeskus tarjoaa palvelut lähellä kotia. Lähistöllä sijaitsevan uuden Kehäradan aseman ansiosta yhteydet toimivat hyvin. Matkat Helsingin keskustaan sujuvat AB-vyöhykkeen sisällä. Louhelan asemalta pääsee kahdessakymmenessä minuutissa Helsingin ydinkeskustaan. Kehärata tavoittaa nopeasti myös lentoaseman, Aviapoliksen ja monet muut pääkaupunkiseudun keskukset.

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, SRV, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi
Merja Rainio, myyntipäällikkö, SRV, p. 0400 210 898, merja.rainio@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat: Arkkitehtitoimisto Ark 7, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja