6.jpg

Uudistettu SRV Living Room avaa ovensa ja palvelee jatkossa kaikkia SRV:n pääkaupunkiseudun asuntokohteista kiinnostuneita

SRV YHTIÖT OYJ         UUTINEN        1.6.2020       KLO 13.00

Helsingin Kalasatamassa kauppakeskus REDIssä sijaitseva SRV Living Room tai tuttavallisemmin Olkkari avataan jälleen 1.6.2020 alkaen. Living Room on ollut kevään aikana suljettuna koronaepidemiasta ja tilassa tehdyistä muutostöistä johtuen.

Kesäkuun alusta alkaen Living Room toimii kaikkien SRV:n pääkaupunkiseudun asuntokohteiden esittely- ja myyntipaikkana, Kalasataman tornien showroomina sekä asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksien pitopaikkana. Tilassa esitellään myös SRV:n rakentamia kohteita sekä SRV:tä kaupunkikeskusten kehittäjänä.

– Living Room on matalan kynnyksen olohuone sekä kohtauspaikka ja siellä pääsee tutustumaan muun muassa Kalasataman tornien pienoismalliin, pääkaupunkiseudun asuntokohteisiimme ja sisustusmateriaalivaihtoehtoihin sekä VR-sovellukseen. Kesäkuun 8. päivä alkaen järjestämme aina maanantaisin Kalasataman tornien esittelytilaisuuksia avoimin ovin, vinkkaa SRV:n asuntojen myyntijohtaja Riikka Lohikoski.

Tila on auki pääsääntöisesti arkisin klo 10-19 ja lauantaisin klo 10-17. Living Roomin asiakastilan puolelle mahtuu yhteensä 50 henkilöä, mutta koronaepidemian vuoksi asiakastilan maksimihenkilömäärä on rajattu toistaiseksi 20 vieraaseen kerrallaan turvavälit huomioiden. Living Roomissa on tarjolla käsidesiä sekä käsienpesumahdollisuus.

– Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus ja terveys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Valvommekin Living Roomin henkilömäärää tarkasti ja siisteyteen ja puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota, kertoo Lohikoski.

SRV:n asuntomyyjät ovat paikalla Living Roomissa sopimuksen mukaan.

– Asuntomyyjämme kertovat mielellään lisää asuntotarjonnastamme pääkaupunkiseudulla. Voit keskustella heidän kanssaan niin myynnissä kuin vasta suunnitteilla olevista kohteistamme ja tutustua erilaisiin sisustustyyleihin ja materiaalivalintoihin. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään unelmiesi asunnon, toteaa Lohikoski.

 

Sijainti

SRV Living Room sijaitsee Helsingin Kalasatamassa REDIn kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, Skönen puolella. Kauppakeskuksen osoite on Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki.

 

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu, p. 0800 122 200, asuntomyynti@srv.fi  
 

Liitteenä olevat kuvat: SRV

Jakelu:

www.srv.fi


Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook    LinkedIn    Twitter   Instagram

SRV - Elämäsi rakentaja

 

SRV lyhyesti

SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 960 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Ladattavat kuvat