Helsingin Frakki julkisivu-hero.jpg

Uniikki Pitäjänmäen Frakki on nyt ennakkomarkkinoinnissa

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN     18.5.2021     KLO 10.05

Uniikki Pitäjänmäen Frakki on nyt ennakkomarkkinoinnissa

Helsingin Pitäjänmäelle rakennettavan Asunto Oy Helsingin Frakin ennakkomarkkinointi on käynnistynyt. Osoitteeseen Kutomotie 14 rakennettava Frakki edustaa uudenlaista kerrostaloasumista. Se on persoonallinen pieni 22 asunnon kerrostalo, jollaisia tulee markkinoille äärimmäisen harvoin.

Frakin asuntoratkaisut vaihtelevat kerroksittain ja tarjoavat erilaisia tunnelmia ja mahdollisuuksia. Asunnot ovat tilaratkaisuiltaan selkeitä ja valoisia. Ylimmän kerroksen korkeat loft-tyyppiset tilat ja parvet kattoterasseineen heijastelevat vanhaa teollisuusperinnettä. Maantasossa olevilla asunnoilla on omat pihat ja kaksi asuntoa laajenee myös toiseen kerrokseen. Toisessa ja osin kolmannessa kerroksessa asunnot ovat yhdessä tasossa ja niillä on kaikilla lasitettu parveke. Tämän kohteen pohjaratkaisuihin on helppo ihastua.

Tontilla on neljä muuta asuintaloa, joista kolme on uusia ja yksi peruskorjattu vanha kutomorakennus. Talossa olevien yhteistilojen lisäksi korttelilla on kerho-, sauna- ja pesulatilat kutomorakennuksen alimmassa tasossa. Koko tontin käytössä on pihakannen alla kaksikerroksinen pysäköintilaitos. Pakettien vastaanottamista helpottaa Postin automaatti, joka sijaitsee viereisessä talossa.

Suojaisalla yhteispihalla on leikki- ja oleskelupaikat. Puistoon on yhteys kevyen liikenteen raitin Kutomopolun kautta. Frakki on korttelin viimeinen rakennuskohde, joka viimeistelee upean kokonaisuuden.

”Frakki on saanut nimensä sen paikalla aiemmin sijainneen miesten pukutehtaan mukaan ja kohteessa voi aistia vieläkin entisen pukutehtaan tunnelman: arvokkuutta ja viimeisteltyä tyyliä, vanhaa tehdasmiljöötä kunnioittaen. Erityyppiset tilaratkaisut tarjoavat jokaiselle jotakin, omien mieltymysten mukaan. Frakki sopii niille, joka haluavat jotakin vähän yksilöllisempää”, kertoo SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski.

Tutustu Helsingin Frakkiin tästä.

Lisätiedot:
Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

 

Jakelu:

Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja