SRV_TikkurilanKeskustakortteli_02-web.jpg

Tikkurilan Viidennen myynti käynnistyy – keskustakorttelihanke etenee

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      12.4.2021  KLO 12.30

Tikkurilan Viidennen myynti käynnistyy – keskustakorttelihanke etenee

Tikkurilan uuden keskustakorttelin rakentuminen kaupunginosan ytimeen etenee jälleen, kun Vantaan Tikkurilan Viidennen myynti käynnistyy tänään. Rakennustyöt alkoivat marraskuussa 2020 ja kohteen arvioitu valmistuminen on huhtikuussa 2022. Kohde on ollut aiemmin ennakkomarkkinoinnissa, ja kohde on herättänyt hyvää kiinnostusta – kaikkiin asuntotyyppeihin on varauksia.

Tikkurilan Viides sijoittuu keskeiselle paikalle Vantaan kaupungintaloa vastapäätä, uuden kirkon kupeeseen. Uuden asuinkorttelin eteläreunaan Unikkotien varteen rakennetaan yhteensä 40 asuntoa, joista on mukavat näköalat joko kauniille sisäpihalle tai rauhalliselle Unikkotielle. Kompaktien yksiöiden lisäksi yhtiöstä löytyy kahteen suuntaan aukeavia kaksioita sekä läpitalon kolmioita. Korttelikokonaisuudelle omaleimaista ilmettä antaa rohkea arkkitehtuuri sekä voimakkaasti muotoiltu viherkatto. Rakennusten muodostamalle sisäpihalle tulee vihreä pihakansi. Yhtiölle varatut autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa, johon on suora kulkuyhteys porrashuoneen kautta.

Nyt myyntiin lähtevä kohde on neljäs taloyhtiö seitsemän kerrostalon kokonaisuudesta, johon tulee yhteensä 450 asuntoa. Asuinkortteli saa ensimmäiset asukkaansa toukokuussa, kun Juli Tikkurilan Verraton -yhtiöön valmistuu NREP:lle 194 vuokra-asuntoa. Parhaillaan on rakenteilla ja myynnissä myös Vantaan Tikkurilan Ensimmäinen, jonka 53 asuntoa valmistuvat syksyllä 2021. Tikkurilan uusi keskustakortteli on SRV:n ja NREP:n yhteishanke.

Keskustakorttelissa kaikki tarpeellinen löytyy kävelymatkan päästä - rautatieasema, Kauppakeskus Dixi, terveyspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä jokivarren viihtyisät ulkoilumaastot. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet. Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilan rautatieasemalla. Tikkurilan asema on Suomen kolmanneksi vilkkain rautatieasema, ja sieltä pääsee lentoasemalle alle vartissa. Autolla suuralueelle pääsee Kehä III:a, Tuusulanväylää ja Lahdenväylää pitkin.

”Tikkurila elää voimakkaan uudistumisen aikaa, ja uusi keskustakortteli on yksi tämän uudistumisen symboleja. Näyttävä kokonaisuus muodostuu tulevaisuudessa varmasti yhdeksi Tikkurilan keskeisistä maamerkeistä. Tikkurilan viides on suunniteltu asunnonostajille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia, palvelujen läheisyyttä sekä erinomaisia raideyhteyksiä”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, SRV, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi
Sami Sahiluoma, myyntipäällikkö, SRV, p. 040 704 4252, sami.sahiluoma@srv.fi
Heidi Tetteh, viestintäpäällikkö, SRV, puh. 040 662 3220, heidi.tetteh@srv.fi

Tiedotteen liitteenä olevat kuvat: Arkkitehtitoimisto HMV Oy, SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja