SRV_TikkurilanKeskustakortteli_Neljas_vaaka-web.jpg

Tikkurilan Neljännen kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      21.4.2022  KLO 13.00

Tikkurilan Neljännen kotien ennakkomarkkinointi käynnistyy

SRV käynnistää Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Neljännen kotien ennakkomarkkinoinnin. Arviolta 31.10.2023 mennessä valmistuvaan kohteeseen tulee kahdeksaan kerrokseen yhteensä 55 asuntoa yksiöistä kolmioihin.

Tikkurilan uuteen keskustakortteliin kuuluva Tikkurila Neljäs viimeistelee korttelikokonaisuuden ollen sen viimeinen rakenteille lähtevä omistusasuntokohde. Korttelikokonaisuus sijoittuu palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien ääreen.

Tikkurilan Neljännessä voi yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi tilavammaksi kokonaisuudeksi kolmannesta kahdeksanteen kerrokseen sijaitsevissa asunnoissa. Yhdistää voi esimerkiksi kaksi kaksiota, jolloin saa tilaa yhteensä 86 neliötä. Osassa asuntoja on etätyöskentelyyn sopiva syvennys tai alkovi. Asukkaiden käytössä on myös 65,5 m2:n yhteistila, johon kuuluu oleskelutilan lisäksi keittiö.

Korttelin asukkaiden käyttöön varataan yhteiskäyttöauto ja vain kävelymatkan päässä keskustakorttelista löytyvät rautatieasema, Kauppakeskus Dixi, terveyspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä jokivarren viihtyisät ulkoilumaastot. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet. Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilan rautatieasemalla, josta matka lentoasemallekin taittuu alle vartissa. Autolla suuralueelle pääsee Kehä III:a, Tuusulanväylää ja Lahdenväylää pitkin. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alapuolisessa pysäköintilaitoksessa.

Pääkaupunkiseutu kehittyy tulevaisuudessa erityisesti joukkoliikenteen solmukohtien ympärille. Tikkurila on näistä solmukohdista ehkä se kiivaimmin kehittyvä. Tikkurilan ja sen lähiympäristön väkimäärä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja kasvu on tuonut mukanaan uutta kasvua lisääntyneiden työpaikkojen ja uusien palveluiden muodossa. Elinvoimainen Tikkurila on tällä hetkellä voimakkaassa positiivisen kehityksen kierteessä.

”Tikkurila elää voimakkaan uudistumisen aikaa, ja uusi keskustakortteli on yksi tämän uudistumisen näyttävimpiä kohteita. Näyttävä kokonaisuus muodostuu tulevaisuudessa varmasti yhdeksi Tikkurilan keskeisistä maamerkeistä. Tikkurilan keskustakortteli on suunniteltu asunnonostajille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia, palvelujen läheisyyttä sekä erinomaisia raideyhteyksiä”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

Tutustu kohteeseen sivuillamme: Tikkurilan Neljäs

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, SRV, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

Merja Rainio, myyntipäällikkö, SRV, p. 0400 210 898, merja.rainio@srv.fi

Asuntomyynti: p. 0800 122 200, asuntomyynti@srv.fi

Heli Pulkkinen, viestinnän asiantuntija SRV, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: Arkkitehtitoimisto HMV Oy, SRV

Jakelu:

Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa sekä Suomessa että Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja