003 SRV Tikkurilan Ensimmäinen 8-2021.jpg

Tikkurilan Ensimmäinen valmis – muutot käynnistyivät

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN     30.8.2021, KLO 11.00

Tikkurilan Ensimmäinen valmis – muutot käynnistyivät

Tikkurilan uuden keskustakorttelin rakentuminen kaupunginosan ytimeen sai jälleen uuden virstanpylvään, kun Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Ensimmäinen valmistui ja muutot sen uusiin koteihin käynnistyivät. 5-kerroksinen Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Ensimmäinen, johon valmistui 53 asuntoa yksiöistä kolmioihin, on ensimmäinen keskustakortteliin valmistunut omistusasuntokohde. Se on osa seitsemän asuinkerrostalon kokonaisuutta, joka nousee Tikkurilan keskustaan SRV:n ja NREP:in yhteishankkeena.

Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Ensimmäisen asunnot ovat herättäneet hyvää kiinnostusta – myynnissä on enää muutamia pääosin omalla saunalla varustettuja kolmioita. Rakenteilla ja myynnissä on nyt myös keväällä 2022 valmistuva Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Viides sekä ennakkomarkkinoinnissa Asunto Oy Tikkurilan Kolmas, jonka on määrä valmistua vuoden 2023 alussa. Tikkurilan Viides sijoittuu uuden korttelin eteläreunaan, Unikkotien varteen. Kompaktien yksiöiden lisäksi yhtiöstä löytyy kahteen suuntaan aukeavia kaksioita sekä läpitalon kolmioita. Ennakkomarkkinoinnissa olevasta Tikkurilan Kolmannesta löytyy yksiöiden ja kaksioiden lisäksi läpitalon neliöitä.

Keskustakorttelissa kaikki tarpeellinen löytyy kävelymatkan päästä – rautatieasema, Kauppakeskus Dixi, terveyspalvelut, koulut ja päiväkodit sekä jokivarren viihtyisät ulkoilumaastot. Keskustakortteliin kuuluva uusi Tikkurilan kirkko vihittiin käyttöön tammikuussa 2021. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet. Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilan rautatieasemalla, mistä myös pääsee lentoasemalle alle vartissa. Autolla suuralueelle pääsee Kehä III:a, Tuusulanväylää ja Lahdenväylää pitkin.

Pääkaupunkiseutu kehittyy tulevaisuudessa erityisesti joukkoliikenteen solmukohtien ympärille. Tikkurila on näistä solmukohdista ehkä se kiivaimmin kehittyvä. Tikkurilan ja sen lähiympäristön väkimäärä on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti ja kasvu on tuonut mukanaan uutta kasvua lisääntyneiden työpaikkojen ja uusien palveluiden muodossa. Elinvoimainen Tikkurila on tällä hetkellä voimakkaassa positiivisen kehityksen kierteessä.

”Tikkurila elää voimakkaan uudistumisen aikaa, ja uusi keskustakortteli on yksi tämän uudistumisen näyttävimpiä kohteita. Kaunis ja laadukas korttelikokonaisuus muodostuu tulevaisuudessa varmasti yhdeksi Tikkurilan keskeisistä maamerkeistä. Suosittelen kaikille tutustumista keskustakortteliin ja sen upeisiin yksityiskohtiin. Mikäli olet asunnonostoaikeissa, SRV:n asuntomyynti auttaa mielellään. Tikkurilan keskustakortteli on suunniteltu asunnonostajille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia erinomaisten palvelujen ja liikenneyhteyksien läheisyydessä”, SRV:n myyntijohtaja Riikka Lohikoski kertoo.

Lisätiedot:

Riikka Lohikoski, myyntijohtaja, SRV, p. 050 4665 977, riikka.lohikoski@srv.fi

Heli Pulkkinen, tiedottaja, SRV, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi

Asuntomyynti: p. 0800 122 200, asuntomyynti@srv.fi

 

Uutisen liitteenä oleva kuva: SRV

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja