Opaali_pääkuva_low.jpg

Tampereen Kannen Opaalin rakentaminen alkaa

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      29.10.2020  KLO 10.00

Tampereen Kannen Opaalin rakentaminen alkaa

Tampereen Kannen toisen asuintornitalon, Opaalin, rakentaminen alkaa. Kohde valmistuu syksyllä 2022. Tampereen Kansi on kaupungin keskustaan, junaradan päälle, rakentuva monipuolinen elämysten keskus, josta löytyy UROS LIVE -areena, Veikkauksen kasino, Lapland Hotelsin hotelli, liike- ja toimistotiloja, harjoitushalli sekä Kannen alainen pysäköintihalli. Kannen yhteyteen tulee kaksi asuintornitaloa, Opaali ja Topaasi, joissa molemmissa on 16 kerrosta.

”On hienoa, että pääsemme nyt aloittamaan Tampereen Kannen ensimmäisen vaiheen viimeisen rakennuksen rakentamisen. Opaalin myötä koko kannen etelänpuoleinen alue on nyt rakenteilla ja eri osat valmistuvat vuosien 2021 ja 2022 aikana. Opaalin valmistuminen vuoden 2022 syksyllä viimeistelee tämän ainutlaatuisen kokonaisuuden. Kannen toisen vaiheen eli pohjoispuolen osalta suunnittelua jatketaan ja päätökset rakentamisen aloituksista tehdään myöhemmin.” kertoo SRV:n hankejohtaja Henrik Eklund.

Opaali edustaa modernia kaupunkiasumista tarjoten hienot näkymät sekä kaupungin keskustaan, että keskustan yli. Opaalin 148 asuntoa vaihtelevat yksiöistä kaksikerroksiseen 5-6 huoneen asuntoon.

Huoneistojen asuinmukavuutta lisää asuntokohtaisesti säädettävä vesikiertoinen lattialämmitys ja kesähelteillä helpottava lattiaviilennys. Opaaliin asunnot alkavat sen kolmannesta kerroksesta ja kahteen alimpaan kerrokseen tulee liike- ja toimistotiloja.

Opaalin perustuksia ja valmistelevia töitä on tehty jo kannen rakentamisen yhteydessä ja nyt rakentaminen päästään käynnistämään täysimittaisesti rakennuksen toisesta kerroksesta ylöspäin.

Opaalin tilaajana on Tampereen Tornit Ky, jonka omistajina ovat Tampereen Kannen sijoittajayhtiöt (OP, Lähi-Tapiola, Ilmarinen ja SRV) ja pääurakoitsijana toimii SRV.

Lisätiedot:

Henrik Eklund, hankejohtaja, p. 040 563 7811, henrik.eklund@srv.fi

Henri Sulankivi, aluejohtaja, p. 040 820 7228, henri.sulankivi@srv.fi

Katri Eskelinen, viestintä, p. 040 563 2342, katri.eskelinen@srv.fi

Sisä-Suomen asuntomyynti, p. 0800 122 300, asuntomyynti.tampere@srv.fi

Tiedotteen liitteenä oleva kuva: © SRV/Credit Tomorrow AB/Studio Libeskind/Aihio Arkkitehdit

Jakelu:

Tiedotusvälineet

www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:

Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

SRV - Elämäsi rakentaja