Työmies mustalla taustalla_web.jpg

SRV:n sähköinen toimittajarekisteri on avattu

SRV:n sähköinen toimittajarekisteri on avattu

Rekisteri tarjoaa alihankkijoille nopean ja helpon tavan päästä SRV:lle toimittajaksi sekä päivittää tietojaan.

Suurten hankkeiden ja laajan tilauskannan vuoksi SRV etsii jatkuvasti ammattitaitoisia ja vastuullisia urakoitsijoita ja materiaalitoimittajia, jotka jakavat yhtiön arvot ja haluavat osaksi yhtiön tarinaa.

Joulukuun alussa lanseerattu sähköinen toimittajarekisteri avaa avoimen, helpon ja tehokkaan tien tarjota SRV:lle palveluja. Rekisteriin voi ilmoittautua mukaan kaikki rakennusalan urakoitsijat ja toimittajat. Nykyiset toimittajat on jo siirretty rekisteriin automaattisesti, joten omien yhteystietojen sekä palveluiden päivittäminen onnistuu nettisivujen kautta.

SRV:n toiminnalle on tunnusomaista asiakaslähtöisyys, palveluhenkisyys, vastuullisuus sekä rohkea uudistaminen. Yhtiö hyväksyy kumppanikseen vain samanlaisen arvopohjan omaavia yrityksiä.

”Toimittajarekisterin käyttöönoton myötä yritysten taustojen tarkastaminen tulee meille entistä helpommaksi. Tämä on hyvä tapa taistella harmaata taloutta vastaan, koska rekisteriin ei pääse eikä siellä myöskään pysy, jos yrityksen taustat eivät ole kunnossa”, sanoo SRV:n hankintajohtaja Seppo Kopsa.

SRV kehittää jatkuvasti toimintaansa kumppaneiden kanssa ja hakee aktiivisesti uusia toimijoita globaaleilta markkinoilta toiminnan tehokkuuden parantamiseksi. Rekisteri toimii myös englanniksi, joten kansainvälisten toimijoiden on entistä helpompaa päästä toimittajaksi SRV:lle.

Tutustu SRV:n toimittajarekisteriin.