Pyhtäänkorventie 15 F.png

SRV:n Kojamolle rakentama kerrostalokohde Pyhtäänkorventiellä Vantaan Veromiehessä valmistui

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN      19.12.2022  KLO 14.15

SRV:n Kojamolle rakentama kerrostalokohde Pyhtäänkorventiellä Vantaan Veromiehessä valmistui – yhteisöllisiä uusia koteja vihreyden keskellä valtaväylien varrella

SRV:n Kojamolle rakentama 65 uuden Lumo-kodin kerrostalo osoitteessa Pyhtäänkorventie 15 F on valmistunut. Vantaalle Veromiehen kaupunginosaan valmistuneen uuden kerrostalon asunnot ovat yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja näiden lisäksi kohteesta löytyy useita tilavia neljän huoneen perheasuntoja. Asukkaiden yhteisessä käytössä on pihasauna, pesutupa ja pyörävarasto.

Vihreyden keskellä ja omassa rauhassa – kuitenkin valtaväylien varrella

Pyhtäänkorventie sijatsee Vantaan Pytinojan ympärillä kauniin viheralueen reunallä. Pytinoja virtaa arvokkaan viheralueen keskellä, onpa joessa ihastuttava pieni koskikin. Pytinojan varrelta löytyvät niin ulkoilureitit kuin oleskelupaikatkin. Alueella pääsee kävelemään niin metsäisille kuin kallioisille kukkuloillekin.

Pyhtäänkorventie sijaitsee kätevästi myös valtaväylien varrella julkisten liikenneyhteyksien ollessa hyvin hyödynnettävissä. Alueen joukkoliikenneyhteydet ovat monipuoliset, sillä kulkemaan pääsee sujuvasti sekä Helsingin keskustaan että Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Yhteydet toimivat niin bussilla kuin junallakin. Jumboon ostoksille pääset bussilla noin vartissa. Autolla yhteydet Kehätielle ja Tuusulanväylälle ovat sujuvat. Kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo kylpylöineen ja elokuvateattereineen sijaitsevat noin 1,5 kilometrin etäisyydellä. 

”Pyhtäänkorventien asunnot ovat erinomainen esimerkki SRV:n asuntotuotannosta, jossa asunnot löytyvät hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Samalle piha-alueelle valmistuu myös SRV:n oma asuntokohde Vantaan Lentue, jonka myynti on tarkoitus käynnistää ensi vuoden alussa”, kertoo SRV:n pääkaupunkiseudun asuntoliiketoiminnasta vastaava johtaja Jorma Seppä.

Kodinetsijöiden yhteisöllisyyden kasvaessa myös kiinnostus yhteiskäyttötiloja kohtaan on lisääntynyt. Yhteiskäyttötilojen myötä vapautuu oman kodin neliöitä muuhun käyttöön. Sauna esimerkiksi rakennetaan entistä harvemman asunnon yhteyteen. Pyhtäänkorventienkin pihamaalta löytyy taloyhtiön yhteinen puusta rakennettu pihasauna, joka on sekä Lentueen että Pyhtäänkorventie 15 F:n asukkaiden yhteiskäytössä.

Aviapoliksen alue tulee tulevien vuosien aikana kehittymään suuresti, kaupan ja teollisuuden tilalle ja rinnalle nousee uusia asuinalueita.

Lisätiedot:

Jorma Seppä, johtaja, Asuntoliiketoiminta PKS, SRV, puh. 040 727 3771, jorma.seppa@srv.fi   

Heli Pulkkinen, viestinnän asiantuntija, puh. 050 411 0787, heli.pulkkinen@srv.fi     

Uutisen liitteenä oleva kuva: SRV, Sauli Kosonen/Arkkitehtitoimisto Kanttia2 Oy

Jakelu:
Tiedotusvälineet
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   Twitter   Instagram

SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 932,6 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 3 600 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja