SRV Infran maanalaiset työt Laakson yhteissairaalan hankkeella palkittiin Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa vuoden 2023 parhaana työmaana

SRV YHTIÖT OYJ     UUTINEN     30.05.2024     KLO 12.00

SRV Infran maanalaiset työt Laakson yhteissairaalan hankkeella palkittiin Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa vuoden 2023 parhaana työmaana

INFRA ry:n MVR-kalibrointitilaisuuden yhteydessä 23.5.2024 palkittiin vuoden 2023 kilpailun voittajat. Työmaasarjan parhaaksi nousi SRV Infra Oy maanalaisten töiden osalta Laakson yhteissairaalan allianssin osaprojekti2:n hankkeelta.

Infra-alan yrityssarjan arvioinnissa korostettiin turvallista työskentelyä. Työmaasarjan voittaja valittiin MVR-indeksin perusteella.

Palkinnot kävivät vastaanottamassa SRV Infralta Jon Willberg, Jeremia Koistinen, Joona Korkeakangas ja Jussi Kaartinen.

"Tekijät ja työnjohtomme ovat kokeneita, he tekevät työnsä hyvin ja turvallisesti. Turvallinen työskentely mahdollistetaan jatkuvalla kommunikoinnilla ja säännöllisillä turvavarteilla, joissa kannustetaan antamaan palautetta ja tuomaan esille epäkohtia", maanalaisten töiden tuotantopäällikkö Jon Willberg kertoo.

SRV Infran toimitusjohtaja Heikki Pöyhönen yhtyy näkemykseen.

”Työmaalla on vahvan johtamisen kautta saatu koko ketjun henkilöstö osallistettua työturvallisuuden kehittämiseen osana jokapäiväistä työskentelyä. Työmaalla on panostettu havaintojen tekemiseen, viime hetken riskien arviointeihin sekä puuttumisen kautta välittävän kulttuurin jalkauttamiseen”, Pöyhönen kuvailee.

Näiden toimenpiteiden kautta korjaavia ja työturvallisuutta kehittäviä toimenpiteitä on saatu heti käytäntöön työmaalla.

”Olemme ylpeitä saamastamme tunnustuksesta, mutta huomenna lähdemme taas nöyrästi uudestaan tekemään töitä turvallisen työympäristön eteen”, Pöyhönen päättää.

Lue lisää kilpailun tuloksista: Uudenmaan työturvallisuuskilpailussa palkittiin vuoden 2023 parhaat yritykset ja työmaat | Oma INFRA

Laakson yhteissairaala -hanke toteutetaan allianssimallilla. Infraurakan osapuolet ovat SRV Infra ja Destia Oy. SRV on vastuussa maanalaisista louhinnoista eli Laakson sairaala-alueen alle tulevista maanalaisista pysäköinti- ja huoltotiloista. Lisäksi SRV louhii noin 800 metriä pitkän logistiikkatunnelin Meilahden ja Laakson sairaala-alueiden välille. Destia Oy toteuttaa maanpäälliset louhinnat sekä tekee lisäksi mm. perustustöitä.

Lisätiedot:

Heikki Pöyhönen, toimitusjohtaja, SRV Infra Oy, puh. 040 869 0849, heikki.poyhonen@srv.fi  
Tii Salmela, viestinnän asiantuntija, SRV, puh. 050 302 2507, tii.salmela@srv.fi   

 

Tutustu hankkeeseen: https://laaksonyhteissairaala.fi/ 

Jakelu:
www.srv.fi

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook   LinkedIn   X Instagram


SRV lyhyesti

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistimme noin 3 300 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja